Φίλε για όνομα του Θεού μια περίπτωση δύο τρείς δεν γενικεύουν τον κανόνα. Θελώ να πώ ότι ότι ένα μεγάλο ποσοστό είναι ασυνείδητοι. Δαμέ παρανομούν μέρα μεσομέρι εκτός κυνηγετικής περιόδου μες τες απαγορεύμενες τζαι εν καμνει κανένας τπτ. Χωρίς επαρκή έλεγχο δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ποιός θα αστυνομεύει ποιός θα έλέγχει τους σκύλους αν θα είνια καθαρόαιμοι? ΠΩΣ? Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην χάσουμε και αυτά που έχουμε έτσι καιρούς.marinos.a έγραψε:ΝΑ σου πω ρε αδερφιν μου, τη νοοτροπία του Κύπριου κυνηγού δεν τη δέχομαι.peanut5020 έγραψε:marinos.a έγραψε:Δεν βοηθάς ετσι τη ανάπτυξη κουλτούρας
Ουσιαστικά αντι να λινεις το πρόβλημα, παεις γυρον του.
Τα σκυλιά παλι δυο μήνες θα κυνιγουν
Ναι ρε Μαρίνο αλλά αυτούς τους δύο μήνες ουσιαστικά 3 με 4 εξορμήσεις έχει θήραμα. Αν κυνηγούμε παραπάνω εν θα αφήσουμε τπτ (βλ. νοοτροπία Κύπριου κυνηγού).
και εγω Κύπριος κυνηγός ειμαι αλλά δεν γ@μω οτι κινείτε...
Απο καιρό παρακολουθώ αυτο το σύνδρομο που κάποιος έξυπνος κουμανταδόρος μας, μας εμπότισε
Αυτό δηλαδή το να αυτοακυρονομαστε, να κακοχαρακτηριζουμε τη ράτσα μας και να νομίζουμε οτι είμαστε οι χειρότεροι των χειρότερων.
σπανίως θα δεις κάποιων να μιλήσει για τα καλά μας και για την προσαρμοστικότητα μας τις θετικές αλλαγές.
ρε φιλε δεν ξερω και την ηλικια σου αλλα θυμάσαι τι εγινε όταν μας υποχρέωσαν τη ζώνη ασφαλείας?
θυμασαι τι εγινε οταν μας είπαν να φορούμε πορτοκαλί στο κυνήγι?
θυμασαι το καιρο που ηταν απολυτα φυσιολογικό να βλέπεις αυτοκίνητα μπροστά σου να ανοίγουν το παράθυρο και να πετασουν ΣΑΚΟΥΛΕΣ με σκουπίδια
φιλε, εγω νομίζω οτι μια χαρα θα αφομοιώσουμε τις βελτιώσεις
Υ.Γ. 1.Τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα οφείλονται στην μη χρήση ζώνης και κράνους
2. Αν περπατήσεις κατά μήκος μέσα και έξω του υπεραστικού θα δείς κοτσιάτης highway. Ποιός τα πετάσει? Πάλε οι λαθρομετανάστες?
3. Το πορτοκαλί εν θέλω να το σχολιάσω γιατί έχω κακές αναμνήσεις...
Φιλικά Ανδρέας χωρίς τάσεις μηδενισμού άλλα συγκρατημένης αισιοδοξίας.