ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Anthimos »

Laurona έγραψε:
nature έγραψε:Εν συνεχεία των γραφόμενων του Loui Setter.

Καλά ρε κοπέλια τόσες ανιψιάες και γνωστές έχετε γιατί δεν βρίσκετε μια του Σωτήρη να τον παντρέψουμε να ησυχάσουμε. Φτάνει να είναι από ορεινό χωριό ή να έχει εξοχικό σε ορεινή περιοχή. Επιπλέον, 4-5 σκάλες χωράφι ποτέ δεν χάλασαν κανένα :D . Συνεπώς φίλε Loui Setter που γνωρίζεις τη μισή Κύπρο, βάλε τη δουλεία μπροστά να ησυχάσουμε όλοι μας. Στο γάμο του, ευκαιρία να συζητήσουμε και για την δημιουργία του συλλόγου.
:D
Υ.Σ: Πάντως, ο Laurona μένει σε ένα πανέμορφο χωριό και εξαιρετικό κυνηγετικό βιότοπο, συνεπώς ας βοηθήσει και να μην παίζει πελλό για το θέμα :D .
Ρε φιλε μα πε μου επεψαν σε οξα ηρτες μονος σου :lol:
οσοι ερτουν ξερεις τι μου λαλουν?
Ρε εσυ καμιαν ελευθερην να ερτουμεν δαπανω? :lol:
Kατα τον λοον ......
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εισαι? Εγω γιατι ενομιζα εισαι παντρεμενος?
Εν που εισαι νουσιμος αλοπως :lol:

Τα στοιχεια σου σε μυνημα παρακαλω, να σε βαλω στην λιστα :lol:

Ρε αυριο νυκτα εχεις τιποτε?
Εννα καμουμε σουβλες πανω στο χωρκο στο Παρκο, ελα να γνωριστουμεν τζιε να δω αν σηκωνεις την ζιβανια :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Laurona έγραψε:Εισαι? Εγω γιατι ενομιζα εισαι παντρεμενος?
Εν που εισαι νουσιμος αλοπως :lol:

Τα στοιχεια σου σε μυνημα παρακαλω, να σε βαλω στην λιστα :lol:

Ρε αυριο νυκτα εχεις τιποτε?
Εννα καμουμε σουβλες πανω στο χωρκο στο Παρκο, ελα να γνωριστουμεν τζιε να δω αν σηκωνεις την ζιβανια :lol:

Ατε ρε γμτ τζαι βλαφτει με η ζιβανία..... :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εν τζιε εσενα που το πα εν του NATURE,

Εσυ εγραψες το μετα, αλλα κοπιασε, και αν σε βλαφτει εχει ποτσινιν την μπυραν την μαυρη που με εβαλες τζιε εδοκιμασα την αλλην φορα :) Τζινη ενσε φλαφτει αρα εν εχεις δικαιολογιες :lol:
Τον μαρινο μεν το φερεις εκτος και αν ερτει χορτατος.3 ριφκια ειναι ουλλα τζιε ουλλα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Οη φίλε μου, πρώτα θα πάμε σκοπευτήριο να πιστοποιήσω ότι είσαι κυνηγός 100% και μετά οι σούβλες και η ζιβανία :D :D :D . Όσον αφορά τη ζιβανία, μάλλον εν να πρέπει να έβρεις άλλο για γαμπρό, εν να σε κάμω ρεζίλη εγώ.

Ευχαριστώ 'ομως φίλε εν να το κανονίσουμε.

Καλό απόγευμα από μένα συνάδελφοι και έχει άλλα προβλήματα πιο σοβαρά η ζωή από τις ψευτοαντιπαραθέσεις μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nature την 17 Ιαν 2013, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Laurona έγραψε:Εν τζιε εσενα που το πα εν του NATURE,

Εσυ εγραψες το μετα, αλλα κοπιασε, και αν σε βλαφτει εχει ποτσινιν την μπυραν την μαυρη που με εβαλες τζιε εδοκιμασα την αλλην φορα :) Τζινη ενσε φλαφτει αρα εν εχεις δικαιολογιες :lol:
Τον μαρινο μεν το φερεις εκτος και αν ερτει χορτατος.3 ριφκια ειναι ουλλα τζιε ουλλα :lol:
Ρε μα ιντα πληθυσμο εχει το χωρκο τζαιν να τους παντρεψεις ουλλους τζειπανω?? Εν να βαλεις για μουχταρης αλοπως αρκεψες προγραμμα :lol:
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

nature έγραψε: ..................και έχει άλλα προβλήματα πιο σοβαρά η ζωή από τις ψευτοαντιπαραθέσεις μας.
Καλό απόγευμα και από μένα συνάδελφοι.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Anthimos έγραψε:
Laurona έγραψε:Εν τζιε εσενα που το πα εν του NATURE,

Ρε μα ιντα πληθυσμο εχει το χωρκο τζαιν να τους παντρεψεις ουλλους τζειπανω?? Εν να βαλεις για μουχταρης αλοπως αρκεψες προγραμμα :lol:
Τελευταια κουβεντα τζιε φευκω τζιε εγω, αλλα κατσε να σου την πω, αν στεκεσε εννα παθεις τιποτε. :lol:
Εν εχουμε πολλες κοπελες αλλα εχουμε πολλες τσουρες, ιντα καμνουμε παρτυ με 3 ριφκια ετσι καιρο χαρκεσε :lol:
Εννα τους κανονισω ουλλους :lol: :lol:

Αστειευκω ρεε :lol:

Ατε εφια, εγελασαμεν, εφιαν ταμαραζια, πετε για τες τσικλες τωρα :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

περπατητό εχτές 3 εγώ 2 ο σύντροφος, περπατήσαμε 2 km ούτε που μακρυά δεν εσηκώνονταν δεν ήρταν ακόμα
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

kopelia egw to pira apofasi kai to eipa se oulous stin pareea!egw stama 1 wra to prwi an den exei perpatima kai kati tha evroume osi varkountai na perpatoun ipa tous na miniskoun esso!! e ma enna mas spasoun i tsikles? :D
(kinito)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”