ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
miky55

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ.ΠΕΡΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ,ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΜΕ ΤΑ ΑΡΚΑΤΖΙΑ ΟΛΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 18 ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΦΑΙΝΟΝΤΟ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ. ;)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Max έγραψε:Να σας πω και την συνέχεια. Την επόμενη εξόρμηση ο Σωτήρης θα φάει τους τόπους να παίξει τζίκλες θα τες φκάλει φωτογραφία και θα μας πει ότι Ναι έχει τζίκλες προσπαθώντας να μας πείσει ότι έχει τζίκλες. Και έμείς οι άσχετοι εν μπορούμε να τες έβρουμε. Κανεί τζαι εκουράστηκα με τούτο το θέμα.
Φιλε μου δεν διαβαζεις καθολου τα ποστ μου, μενεις στην επιφανεια και δεν βλεπεις την ουσια!
Αν μπορουσα να σε παρω σε τοπους να σου δειξω ζικλες ηταν να πεις ΕΛΕΟΣ αποκλειται να ηταν δαμε τοσο καιρο και εγω εψαχνα τες ζιαμε!
φιλε Πετρο εισαι που τους παλιους θαμονες του φορουμ και που τους αθρωπους που με τα ποστ τους κερδισαν την εμπιστοσυνη μου!
παρολα αυτα μονο και μονο σε αυτο το ποστ σου ειπες την λεξη παραδοσιακο ζικλοτοπο ουτε εσυ διαβασες αυτα που εγραψα!
στο τελος της σεζον θα γραψω ποσα καυσιμα καταναλωνα στο τελος μια κυνηγετικης μου εξωρμησης και τοτε να δεις ποσει θα πουν ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ και θα φακουν την κελε τους πανω στους τοιχους!!! γιατι τωρα που καποιος με αμφισβητα φακω την εγω που θελω να ανοιξω το στομα μου και δεν μπορω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

[quote="sotiris!129 στο τελος της σεζον θα γραψω ποσα καυσιμα καταναλωνα στο τελος μια κυνηγετικης μου εξωρμησης και τοτε να δεις ποσει θα πουν ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ και θα φακουν την κελε τους πανω στους τοιχους!!! γιατι τωρα που καποιος με αμφισβητα φακω την εγω που θελω να ανοιξω το στομα μου και δεν μπορω :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ουτε και εσυ χρειαζεται να αποδειξεις κατι Σωτηρη, ουτε καυσιμα να πεις, ουτε ποσες, ουτε καθολου, ουτε διαγωνισμος ειναι.

ΕΙΠΑΜΕΝ ηρεμα ολοι μας και ωραια.
Ο καθε ενας την γνωμη του και τα πιστευω του.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Σωτήρη αν έβγαινες και έβαζες φώτο τις τζίκλες και έλεγες ότι επερπάτησα και έπαιξα τες τότε μπράβο σου μακάρι να παίζεις κάθε βδομάδα έτσι και ακόμα παραπάνω.
Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι μπορούν να κάνουν αυτό το πράμα και ότι ούλοι μπορούν να παν αναγνωρίσεις για να έβρουν 5-10 τζικλες να παίξουν. Την Κυριακή εγύρισα την μισή Λεμεσό και δεν είδα φτερό.
sotiris!129

Max έγραψε:Σωτήρη αν έβγαινες και έβαζες φώτο τις τζίκλες και έλεγες ότι επερπάτησα και έπαιξα τες τότε μπράβο σου μακάρι να παίζεις κάθε βδομάδα έτσι και ακόμα παραπάνω.
Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι μπορούν να κάνουν αυτό το πράμα και ότι ούλοι μπορούν να παν αναγνωρίσεις για να έβρουν 5-10 τζικλες να παίξουν. Την Κυριακή εγύρισα την μισή Λεμεσό και δεν είδα φτερό.
ε φιλε ειπα σου ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι νομιζω αφινεις κομμαθκια πισω!
sotiris!129 έγραψε: ε Ανθημε μου συνφονω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες :? ! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
4/4 τοπους που εκατεβεικα για να περπατησω για ζικλες επαιξα ! αρα το 4 οπλα 1 ζικλα η το ειδα 1 φενεται υπερβολικα ασχημο δεν το χωρει ο νους μου!
sotiris!129 έγραψε: εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Μιά εξόρμηση του Πέτρου στην Άλονα είναι σίγουρα 6-8 δικές του Σώτου........{για καύσιμα μιλώ}
Και αυτό νοούμενου οτι ο Πέτρος μένει Λευκωσία μεριές....... :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rai την 14 Ιαν 2013, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Νομίζω το αν έπαιξε κάποιος συνάδελφος 5 - 10 πουλιά κάπου για τους πλείστους από εμάς είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι οι τζίκλες χρόνο με τον χρόνο έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την Κύπρο, οπότε όλοι εμείς που απολαμβάναμε το συγκεκριμένο κυνήγι και τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε, έχουμε μείνει με τις αναμνήσεις. Απλά σκεφτείτε τα εξής: πριν 20 χρόνια όλοι μιλούσαμε για διψήφιους και τριψήφιους αριθμούς σε παραδοσιακούς τζικλότοπους. Ολοι παίζαμε το πρωϊ και πηγαίναμε σπίτι ευχαριστημένοι. Στην συνέχεια επειδή δεν μας αρκούσε το πρωϊνό, αρχίσαμε τα τζήταστρα και αποδεκατίζαμε όσα πουλιά γλύτωναν το πρωϊ, ασχέτως ότι τα μισά πουλιά που παίζαμε τα χάναμε. Στην συνέχεια ήρθε η μόδα με τα μηχανάκια, για να καλύψει την αχορταγία μας για αυξημένη κάρπωση σε σχέση με τους άλλους. Και τώρα που είμαστε;; Να συζητούμε ότι ο Α ή ο Β έπεξε 5 πουλιά περπατώντας όλη μέρα από τόπο σε τόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνάδελφοι, το θέμα είναι απλό. Το κυνήγι της τζίκλας στην Κύπρο ήρθε στο τέλος του και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε οτιδήποτε για αυτό. Απλά διερωτώμαι αν ένας από τους λόγους για την κατάντια αυτή, είναι και η αχορταγία μας όλα αυτά τα χρόνια!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΕΔΩ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ;)
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
nik
Full Member

Δημοσίευση από nik »

sotiris!129 έγραψε:
Max έγραψε:Σωτήρη αν έβγαινες και έβαζες φώτο τις τζίκλες και έλεγες ότι επερπάτησα και έπαιξα τες τότε μπράβο σου μακάρι να παίζεις κάθε βδομάδα έτσι και ακόμα παραπάνω.
ε φιλε ειπα σου ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι νομιζω αφινεις κομμαθκια πισω!
sotiris!129 έγραψε: ε Ανθημε μου συνφονω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες :? ! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
4/4 τοπους που εκατεβεικα για να περπατησω για ζικλες επαιξα ! αρα το 4 οπλα 1 ζικλα η το ειδα 1 φενεται υπερβολικα ασχημο δεν το χωρει ο νους μου!
sotiris!129 έγραψε: εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!

Φίλε μ Σωτήρη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι όντως δεν έχει πουλιά αλλά με πολύ ψάξιμο σε ήσυχες και απόμακρες περιοχές , αρκετό περπάτημα , πολλές αλλαγές περιοχών και λίγη τύχη μπορείς να βρεις και να κτυπήσεις λίγα πουλιά…. Σε αυτό συμφωνώ

Δεν συμφωνώ όμως με το «άρα το 4 όπλα 1 ζικλα φαίνεται υπερβολικά άσχημο δεν το χωρεί ο νους μου!» γιατί αν και πολλοί έχουν το πάθος που έχεις εσύ για το κυνήγι, δεν έχουν τον χρόνο όχι μόνο για αναγνωρίσεις αλλά ακόμα και για κανονικές εξορμήσεις λόγω δουλειάς , δεν έχουν την ευχέρεια να ξοδεύουν πολλά λεφτά για καύσιμα , και δεν μπορούν λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων να γυρίζουν όλη μέρα ή έστω μέχρι η ώρα 1400 κάθε Κυριακή όπως εσύ.

Για αυτό μην το θεωρείς περίεργο γιατί σε κάποια χρόνια μπορεί να το θεωρείς και εσύ δεδομένο ( Διάβασε και εσύ καλά το αρχικό ποστ του φίλου Laurona και θα το καταλάβεις ).

Εγώ αν και έπαιξα λίγα πουλιά (με πήρα φίλοι σε κάποιες περιοχές που κρατούσαν λίγα πουλιά ) το καταλαβαίνω απόλυτα…
sotiris!129

φιλε Nic ο Rai ειπε ποσα καυσιμα τρωω ...20 ευρο MAXIMUM αν θα παω και ζιταστρο !
δεν περπατω πολλα 2-3 ωρες αναλογα με την ορεξη μου και αν εχει αρκετα πουλια η οχι και παντα μετα τες 10 που σταματουν οι φασες και φεφκουν ουλοι οι κυνηγοι της περιοχης που πηγαν για ζικλες και τα πουλια ισηχαζουν!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”