ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 18 ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΦΑΙΝΟΝΤΟ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ.

Φιλε μου δεν διαβαζεις καθολου τα ποστ μου, μενεις στην επιφανεια και δεν βλεπεις την ουσια!Max έγραψε:Να σας πω και την συνέχεια. Την επόμενη εξόρμηση ο Σωτήρης θα φάει τους τόπους να παίξει τζίκλες θα τες φκάλει φωτογραφία και θα μας πει ότι Ναι έχει τζίκλες προσπαθώντας να μας πείσει ότι έχει τζίκλες. Και έμείς οι άσχετοι εν μπορούμε να τες έβρουμε. Κανεί τζαι εκουράστηκα με τούτο το θέμα.
ε φιλε ειπα σου ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι νομιζω αφινεις κομμαθκια πισω!Max έγραψε:Σωτήρη αν έβγαινες και έβαζες φώτο τις τζίκλες και έλεγες ότι επερπάτησα και έπαιξα τες τότε μπράβο σου μακάρι να παίζεις κάθε βδομάδα έτσι και ακόμα παραπάνω.
Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι μπορούν να κάνουν αυτό το πράμα και ότι ούλοι μπορούν να παν αναγνωρίσεις για να έβρουν 5-10 τζικλες να παίξουν. Την Κυριακή εγύρισα την μισή Λεμεσό και δεν είδα φτερό.
sotiris!129 έγραψε: ε Ανθημε μου συνφονω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
4/4 τοπους που εκατεβεικα για να περπατησω για ζικλες επαιξα ! αρα το 4 οπλα 1 ζικλα η το ειδα 1 φενεται υπερβολικα ασχημο δεν το χωρει ο νους μου!
sotiris!129 έγραψε: εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε ειπα σου ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι νομιζω αφινεις κομμαθκια πισω!Max έγραψε:Σωτήρη αν έβγαινες και έβαζες φώτο τις τζίκλες και έλεγες ότι επερπάτησα και έπαιξα τες τότε μπράβο σου μακάρι να παίζεις κάθε βδομάδα έτσι και ακόμα παραπάνω.
Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι μπορούν να κάνουν αυτό το πράμα και ότι ούλοι μπορούν να παν αναγνωρίσεις για να έβρουν 5-10 τζικλες να παίξουν. Την Κυριακή εγύρισα την μισή Λεμεσό και δεν είδα φτερό.
sotiris!129 έγραψε: ε Ανθημε μου συνφονω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
4/4 τοπους που εκατεβεικα για να περπατησω για ζικλες επαιξα ! αρα το 4 οπλα 1 ζικλα η το ειδα 1 φενεται υπερβολικα ασχημο δεν το χωρει ο νους μου!sotiris!129 έγραψε: εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!