φερε 2 κελλες του λαου που εν το μονο πραμα που τρωω που ζινον τον ψοφο ζε ειμαστε happy'petros' έγραψε:Την παρασκευη θα σε πιασω τηλ να ερτω να μου δωσεις δεκα να σε πληρωσω τζαι εχω τραπεζι![]()
![]()
Φετος εχω 3 αθικτεςsotiris!129 έγραψε:φερε 2 κελλες του λαου που εν το μονο πραμα που τρωω που ζινον τον ψοφο ζε ειμαστε happy'petros' έγραψε:Την παρασκευη θα σε πιασω τηλ να ερτω να μου δωσεις δεκα να σε πληρωσω τζαι εχω τραπεζι![]()
![]()
![]()
αλλα εξιασα αποκεφαλιζεις τους εσυ![]()
Ακουτε να δειτε τι εγινε χτες τεταρτη.Laurona έγραψε:Καλα ακομα εν εκαταλαβετε τι γινεται.
τες τσικλες παιζει τες ο καημενος ο RAI και επειδη απειλα τον ο μιτσης οτι εννα τον βαλει στο facebook τιτσιρον, επειδη εν γραφιστας, δια του τες ο φτωχος τζιε τζινος ηντα να καμει.
Rai έγραψε:Ακουτε να δειτε τι εγινε χτες τεταρτη.Laurona έγραψε:Καλα ακομα εν εκαταλαβετε τι γινεται.
τες τσικλες παιζει τες ο καημενος ο RAI και επειδη απειλα τον ο μιτσης οτι εννα τον βαλει στο facebook τιτσιρον, επειδη εν γραφιστας, δια του τες ο φτωχος τζιε τζινος ηντα να καμει.
πεμεν το πρωι και μεχρι τις 9 παρα που φευγω εγω για να παω δουλεια ο Σωτηρης μας Ο 129 εν παπαγαλακι.
Παω πισω το απογευμα και μολις με βλεπει λαλει μου ΄{ελα ρε φιλε να δεις τι μπουκετο εκανα}
εγω φυσικα δεν πηγα να δω.
Το απογευμα παλι που ημασταν μαζι παλι δεν χτυπησε κατι.Δεν ξερω τι πραγματικα εγινε.Ας φανει για μια φορα ειληκρινης και να μας πει με το χερι στην καρδια τι πραγματικα εχει συμβει......
Δεν ειπα και δεν προκειται να πω ψεμα για το κυνηγι.
Ετσι εγιναν τα πραγματα φιλε 129 ?
Rai έγραψε: Ακουτε να δειτε τι εγινε χτες τεταρτη.
πεμεν το πρωι και μεχρι τις 9 παρα που φευγω εγω για να παω δουλεια ο Σωτηρης μας Ο 129 εν παπαγαλακι.
Παω πισω το απογευμα και μολις με βλεπει λαλει μου ΄{ελα ρε φιλε να δεις τι μπουκετο εκανα} Σαν ερτεις να δεις εγω ειπα σου να ερτεις και δεν ηρτες +οτι ειπα σου να μεν παεις δουλεια αφου ετσι ζε αλιος παεις και ουλη μερα εισαι μες το φορουμ και δεν δουλεφκεις(ζε τωρα εν δουλεια ο τιπος
)
εγω φυσικα δεν πηγα να δω.
Το απογευμα παλι που ημασταν μαζι παλι δεν χτυπησε κατι.Δεν ξερω τι πραγματικα εγινε.Ας φανει για μια φορα ειληκρινης και να μας πει με το χερι στην καρδια τι πραγματικα εχει συμβει......
Δεν ειπα και δεν προκειται να πω ψεμα για το κυνηγι.
Ετσι εγιναν τα πραγματα φιλε 129 ?
Ευχαριστώ φίλε μου. Είναι για το μόνο πράγμα που δεν μετανιώνω ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο father.andreasana210326 έγραψε:SilverPigeonS έγραψε:Μιας και το έφερε η κουβέντα περί σπουδών χαμένων λεφτών κλπ, σε αυτό το video έγραψα τη μουσική για το BBC όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Bristol. Για μένα είναι μια δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανος. Στο εξωτερικό δεν υπάρχει ρατσισμός, αν είσαι καλός και τους κάνεις για την δουλειά που σε θέλουν σε παίρνουν. Έπρεπε να εξηγήσω που είναι η Κύπρος, αλλά για τις δουλειές τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.
Όλα τα κακά τους τα υιοθετήσαμε αυτό όμως...
[/quote
μπραβο φιλε.....ωραια μουσικη....οι σπουδεσ επιασαν τοπο.