Χθες έκανα και εγώ την προσπάθειά μου. Τα ίδια με εσάς από πλευράς τραγουδιών και πιστολιών! Αλλά ρε παιδιά ώρες-ώρες ειλικρινά δεν μας βοηθά καθόλου το μυαλό μας. Να βλέπεις 15-20 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και από μια μηχανή. Άκουγες κάτι σαν το echo. Λες και κολλούσε το cd του player. Πλέον δεν θεωρούνται παράνομα τα μηχανάκια. Στατιστικά βλέπουμε το 80-90% των κυνηγών να χρησιμοποιεί αλλά καμία καταγγελία δεν άκουσα ούτε πρόστιμο ούτε κύρωση. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα σιγά σιγά καταστρέφονται. Το να λες μόνο πως απαγορεύεται δεν σημαίνει τίποτα.
Εγώ πήρα 4 πρωί και 4 απόγευμα. Πρόβλημα με το νο.12. Δεν δούλευε καθόλου χθες. Ενώ το 9 ήταν τέλειο.
Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε ήταν το απόγευμα σε μα περιοχή που είμαστε πιστοί θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, να δούμε πάνω από 100 πουλιά σε μεγάλο ύψος να κάνουν πορεία αντίθετη από αυτή του τζίταστρου, της επιστροφής δηλαδή. Αυτά τα πουλιά ή έμπαιναν εκείνη την ώρα στο νησί ή απλά μετακινούνταν.
τα μηχανακια δεν χρειαζονται αν εχει θα παιξεις ....
μπράβο σε όλους τους φίλους για το χρόνο που αφιερώνουν να μοιράζονται μαζί μας αυτά τα βίντεο
ποιος να φανταζόταν πριν 10 χρονια ότι θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το κυνήγι μας μέσα που μια οθόνη
Καλημερα.Ποιος φανταζεται Πανικο μου οτι ετσι οπως παει(παιρνουμε) το κυνηγι μας μονο που μια οθονη θα το βλεπουμε:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ποιος φανταζοταν τελευταια τεταρτη να εχω την καμερα ανοικτη συνεχια και την ωρα που επεξα το λαο να ηταν κλειστη ηταν να ακκασο τες καννες την ωρα που το εκαταλαβα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.