Ατύχημα

Απάντηση
BAIKAL 1980

Ατύχημα

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

χθες βραδυ καθως καθαριζα το οπλο μου σφηνωσε μεσα η βερκα...καθως εν εβγαινε διαφορετικα τι χτυπουσα στο πατωμα μεχρι να βγει απο την αλλη πλευρα της καννης...μαλλον εβαλα πολλη πιεση και αυτη βγηκε αποτομα με αποτελεσμα να χτυπησει το ετζεκτορ στο μοχλο της βερκας και να πεταχτουν στο αερα ενας πυρος μια σουστα και το ετζεκτορ!αν εχει κανενα οπλουργο στο φορουμ ας μου πει αν μπορει φυσικα τι ζημια εκαμα...θα το παρω σημερα σε καποιον οπλουργο μαλλον αλλα τουλαχιστο να ξερω περιπου τη ζημια εκαμα να μεν μας κλεψουν....το οπλο ειναι BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 16 Σεπ 2013, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ατυχημα

Δημοσίευση από giorgos80 »

BAIKAL 1980 έγραψε:χθες βραδυ καθως καθαριζα το οπλο μου σφηνωσε μεσα η βερκα...καθως εν εβγαινε διαφορετικα τι χτυπουσα στο πατωμα μεχρι να βγει απο την αλλη πλευρα της καννης...μαλλον εβαλα πολλη πιεση και αυτη βγηκε αποτομα με αποτελεσμα να χτυπησει το ετζεκτορ στο μοχλο της βερκας και να πεταχτουν στο αερα ενας πυρος μια σουστα και το ετζεκτορ!αν εχει κανενα οπλουργο στο φορουμ ας μου πει αν μπορει φυσικα τη ζημια εκαμα...θα το παρω σημερα σε καποιον οπλουργο μαλλον αλλα τουλαχιστο να ξερω περιπου τη ζημια εκαμα να μεν μας κλεψουν....το οπλο ειναι BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING
λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον οδηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισει
that's it ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos80 την 16 Σεπ 2013, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
BAIKAL 1980

giorgos80 έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:χθες βραδυ καθως καθαριζα το οπλο μου σφηνωσε μεσα η βερκα...καθως εν εβγαινε διαφορετικα τι χτυπουσα στο πατωμα μεχρι να βγει απο την αλλη πλευρα της καννης...μαλλον εβαλα πολλη πιεση και αυτη βγηκε αποτομα με αποτελεσμα να χτυπησει το ετζεκτορ στο μοχλο της βερκας και να πεταχτουν στο αερα ενας πυρος μια σουστα και το ετζεκτορ!αν εχει κανενα οπλουργο στο φορουμ ας μου πει αν μπορει φυσικα τη ζημια εκαμα...θα το παρω σημερα σε καποιον οπλουργο μαλλον αλλα τουλαχιστο να ξερω περιπου τη ζημια εκαμα να μεν μας κλεψουν....το οπλο ειναι BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING
λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον ογηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισει
that's it ;)
...νασαι καλα φιλε μου...αν τζαι εν μου εχω τζαι πολλη εμπιστοσυνη...τουλαχιστο να μεν το εδυαλησα...!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

εχω το ιδιο μοντελλο κυνηγετικο.καμνουν σου προβλημα τα ητζεκτορς γενικα???
εμενα μαγκωνει το κατω ητζεκτορ μερικες φορες οταν χρησιμοποιω σκοπευτικα φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
BAIKAL 1980

giorgos80 έγραψε:εχω το ιδιο μοντελλο κυνηγετικο.καμνουν σου προβλημα τα ητζεκτορς γενικα???
εμενα μαγκωνει το κατω ητζεκτορ μερικες φορες οταν χρησιμοποιω σκοπευτικα φυσιγγια με 12mm μεταλλο στο καλυκα

...ο ι φιλε μου...το οπλο ποτε εν μου εκαμε προβλημα εκτος κατι βιδες στο παρακοντακο που εχαλαρωσαν και απλα εσφιξα τες...κανενα απολυτως προβλημα εν ειχα με το οπλο και αν και ειναι απο τα πιο φθηνα οπλα στην αγορα εγω εμαθα μαζι του και εν μπορω να το αλλαξω αν και μπηκα στο πειρασμο πολλες φορες να αγορασω κατι αλλο...
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον οδηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισει
that's it ;)[/quote]

Όπως σου τα είπε ο φίλος Γιώργος και δεν θα έχεις πρόβλημα !
BAIKAL 1980

mouzouris έγραψε:λογικα εν επαθε τπτ ρε.απλα εξηλωσες το ητζεκτορ λιγο βιαια.βαλε τη σουστα πανω στο πιρο και βαρτα μεσα στη τρυπα,βαλε το ητζεκτορ στον οδηγο του και σπρωξε με δυναμη μεχρι η εξοχη να φτασει στο τερμα και να ασφαλισει
that's it ;)
Όπως σου τα είπε ο φίλος Γιώργος και δεν θα έχεις πρόβλημα ![/quote]

...σας ευχαριστω και τους 2 παρα πολυ...εν κατεχω το θεμα οπλουργια(απλα πατω τη σκανδαλη και φευγουν τα σκαγια :D ) γιαυτο θα το παρω σε ενα γνωστο μου οπλουργο...τουλαχιστο ανακουφιστικα που μαλλον η ζημια δεν ειναι μεγαλη...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”