istriano έγραψε:Μπορει καπιος να με διαφωτηση!!!!!!!!!! Ειμαι μεταξυ των δυο και προβληματιζουμε εντονα. Κυνηγο κατα 99.99% λαγο και ως επι το πληστον οχι σε πυκνο. Η καννη tula-tula κτυπα μακρια![]()
![]()
![]()
αυτο ανθιμε ρωτησα κι εγω εναν αντιπροσωπο που πουλα bell chocks. η απαντηση του ηταν παρομοια με τη δικη σου. το αγορασα το τσοκ αλλα για να μου φυγουν οι αμφιβολιες θα παω αυριο να το δοκιμασω με διαφορα φυσιγγια σε διαφορες αποστασεις. δεν γινεται κατ'εμενα να μην χαλα γρηγοροτερα η κατανομη απο το 2* ας πουμεAnthimos έγραψε:istriano έγραψε:Μπορει καπιος να με διαφωτηση!!!!!!!!!! Ειμαι μεταξυ των δυο και προβληματιζουμε εντονα. Κυνηγο κατα 99.99% λαγο και ως επι το πληστον οχι σε πυκνο. Η καννη tula-tula κτυπα μακρια![]()
![]()
![]()
Κτυπά κανονικά ρε φίλε...εχει το βελινεκες ενος ανοικτου τσοκαρισματος με λιγο καλυτερη κατανομη
αυτο ειναι. ναι ταπα υπολογιζα να δοκιμασω δυο διαφορετικα φυσιγγια αλλα σε διαφορες αποστασεις για να εχω ολοκληρωμενη εικοναvti-chris έγραψε:Αν είναι αυτό που κατάλαβα που αγόρασες s______e δεν θα δεις και πολλά πράγματα με συγκεντρωτήρα...βάλε τάππα...τότε κάνει την διασπορά.
ΦΙΛΕ ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΕΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΤΑΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΝΕ ΤΖΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.kanaris έγραψε:αυτο ειναι. ναι ταπα υπολογιζα να δοκιμασω δυο διαφορετικα φυσιγγια αλλα σε διαφορες αποστασεις για να εχω ολοκληρωμενη εικοναvti-chris έγραψε:Αν είναι αυτό που κατάλαβα που αγόρασες s______e δεν θα δεις και πολλά πράγματα με συγκεντρωτήρα...βάλε τάππα...τότε κάνει την διασπορά.
BERETTA s687L 28" PLUS CHOKE 18.4, ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΟΧΟΥ-15 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥ-ΦΑΣΣΑΣ. Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΩΡΑ 18.00 ΜΕ 30-32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΝΔ ΑΕΡΑ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥspidis έγραψε:ΦΙΛΕ ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΕΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΤΑΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΝΕ ΤΖΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.kanaris έγραψε:αυτο ειναι. ναι ταπα υπολογιζα να δοκιμασω δυο διαφορετικα φυσιγγια αλλα σε διαφορες αποστασεις για να εχω ολοκληρωμενη εικοναvti-chris έγραψε:Αν είναι αυτό που κατάλαβα που αγόρασες s______e δεν θα δεις και πολλά πράγματα με συγκεντρωτήρα...βάλε τάππα...τότε κάνει την διασπορά.