Η Ιταλική εταιρεία Diusa Pet είναι η κατασκευάστρια εταιρεία της Alleva και τα τελευταία 120 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο. Στοχεύει στη διασφάλιση της ευημερίας και της μακροζωίας των κατοικίδιων ζώων.

Η εταιρεία Diusa Pet χρησιμοποιεί επιλεγμένα, φυσικά και πολύ ποιοτικά συστατικά, επεξεργασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Θέλοντας να διατηρήσουν τη θρεπτική ποιότητα των συστατικών, «μαγειρεύουν στον ατμό» όλα τα προϊόντα μας, με μια απαλή θερμική επεξεργασία απαραίτητη για την εξασφάλιση της πέψης και της συντήρησης όσο το δυνατόν περισσότερο των θρεπτικών χαρακτηριστικών των επιλεγμένων συστατικών.

Το εργοστάσιο παραγωγής είναι πιστοποιημένο με ISO 22000 (συνήθως εφαρμόζεται σε παραγωγές τροφίμων ανθρώπινης ποιότητας) και ISO 9001. Μαζί με αυτό, ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές κατασκευής που συνδυάζουν την τεχνολογία και τον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος, της ασφάλειας και του ποιοτικού ελέγχου. Η Diusa Pet παράγει ξηρά τροφή για σκύλους και γάτες με τις μάρκες Alleva Holistic, Alleva Natural, Alleva Equilibrium, Alleva Care.


Επίσημος αντιπρόσωπος

ZOOTEK

ZOOTEK LTD | P.O. Box 25408, 1309 Nicosia, Cyprus | tel. +357 22459595 | fax +357 22262695 | pets@zootek.cy