Μια πρωτάκουστη υπόθεση καλείται να αντιμετωπίσει η Αστυνομία και η Υπηρεσία Θήρας όταν Λειτουργός της Υπηρεσίας Θήρας Πάφου καταγγέλθηκε για τοποθέτηση κάμερας στο γραφείο του. 

Συγκεκριμένα ο εν λόγω εν λόγω λειτουργός τοποθέτησε στο γραφείο του κάμερα την οποία καμούφλαρε, για να μην φαίνεται, καταγράφοντας εικόνες απ’ όσους μπαινοβγαίναν στο γραφείο. 

Ο προϊστάμενος στην Υπηρεσία, μετά την καταγγελία που έγινε από λειτουργούς, και με οδηγίες της Λευκωσίας προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου έχουν παραλάβει την κάμερα και εξετάζουν τις εικόνες προκειμένου να διαπιστώσουν αν η κάμερα κατέγραφε και εικόνες εκτός γραφείου.

Ο λειτουργός θα κατηγορηθεί αναλόγως των αποτελεσμάτων της έρευνας της Αστυνομίας, ενώ σημαντικό να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό επικρατεί αναστάτωση στην Υπηρεσία για τον λόγο ότι λειτουργοί φαίνεται να υποψιάζονται συνάδελφους τους για διαρροή σημαντικών πληροφοριών της Υπηρεσίας σχετικά με το θέμα της πάταξης της λαθροθηρίας.