Το τσουχτερό πρόστιμο των 3 300 ευρώ αναμένεται να δεχθεί λαθροκυνηγός στην επαρχία Πάφου. Ο εν λόγω κυνηγός, κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή με σκύλους ενώ όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός από μέλη της Υπ. Θήρας τράπηκε σε φυγή, κρύβοντας το όπλο του σε θάμνο της περιοχής. Οι θηροφύλακες βρήκαν αμέσως το κρυμμένο όπλο ενώ εντόπισαν και τον ίδιο, του οποίου και έγινε καταγγελία. 

Την ίδια στιγμή στην Πάφο, κυνηγός εντοπίστηκε για χρήση και κατοχής ηχομιμητικής συσκευής με το πρόστιμο να φτάνει τα 500 ευρώ. 

Στην Λεμεσό, αρμόδιοι της Υπ. Θήρας επέβαλαν πρόστιμο 2000 ευρώ σε άτομο με την κατηγορία συνδρομή βοήθειας σε λαθροκυνηγό, ενώ πρόστιμο ύψους 100 ευρώ επιβλήθηκε σε άτομο που κυνηγούσε με περισσότερους σκύλους. 

Στην επαρχία Λάρνακας εντοπίστηκαν 2 κυνηγοί με ηχομιμητικές συσκευές με το πρόστιμο αυτών να φτάνει τα 500 ευρώ έκαστος. ενώ στη Λευκωσία μέλη της Υπήρεσίας εντόπισαν 2 περιπτώσεις για σκύλους σε απαγορευμένη περιοχή με το πρόστιμο να ορίζεται στα 300 ευρώ για τον καθένα ξεχωριστά.