Σε "τσουχτερά" προστίματα κλήθηκε να προχωρήσει η Υπηρεσία Θήρας κατά τη χθεσινή κυνηγετική εξόρμηση, μιας και οι παρατυπίες δεν ήταν και λίγες. 


Ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού, 2 άτομα εντοπίστηκαν να κυνηγάνε σε απαγορευμένη περιοχή και χωρίς κυνηγετική άδεια  με το πρόστιμο να φτάνει τις 5 000 ευρώ για τον καθένα ξεχωριστά! Ενώ παράλληλα, η Αστυνομία Πλατρών προχώρησε στην έκδοση προστίμου ύψους 2 000 ευρώ σε άτομο με την κατηγορία κυνήγι πλησίον κατοικημένης περιοχής. 

Στην Πάφο κυνηγός εντοπίστηκε να μεταφέρει συναρμολογημένο όπλο με το εξώδικο να φτάνει τα 150 ευρώ. Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα λειτουργοί της Υπ. Θήρας Πάφου εντόπισαν κυνηγό να κυνηγάει σε απαγορευμένη περιοχή, εκδίδοντας του πρόστιμο 2 000 ευρώ. Σε μια άλλη περίπτωση, κυνηγός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα θυροφύλακα ενώ στη συνέχεια η πορεία του ανεκόπηκε και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς με το εξώδικο να φτάνει τις 2000 ευρώ. 

Σε μια τρίτη υπόθεση επίσης στην επαρχία Πάφου εντοπίστηκε περίπτωση σε απαγορευμένη περιοχή. Από το εν λόγω άτομο παραλήφθηκαν: ένα όπλο, 16 φρεσκοσκοτωμένες φάσσες και 103 πλήρη φυσίγγια, ενώ το εξώδικο που αναμένεται να εκδοθεί θα είναι ιδιαίτερα υψηλό σύμφωνα με την Υπηρεσία Θήρας Πάφου. 

Τέλος, στις 16/08 υπήρξε μια καταγγελία στην Υπ. Θήρας Πάφου για άτομο το οποίο προέβη σε αυτοσχέδιο όπλο (δικής του κατασκευής), μετατρέποντας συγκεκριμένα πατερίτσασε όπλο φλοπέρ. Πρόκειται για 77χρονο από τη Λεμεσό ο οποίος βρέθηκε να μεταφέρει το συγκεκριμένο όπλο, κρυμμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ του κατασχέθηκαν και 103 φυσίγγια φλοπέρ.