Το ερχόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» ο τρίτος αγώνας του Επαρχιακού Πρωταθλήματος «Μάικ Τύμβιος».


Ο αγώνας θα είναι ολοήμερος και οι αθλητές θα μπορούν να επιλέξουν για να αγωνιστούν πρωί ή απόγευμα 

 

Το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά θα φιλοξενηθεί ο τρίτος αγώνας του Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής των Κυνηγετικών Συλλόγων και των κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας, που φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του τέως πρωταθλητή της σκοποβολής και αθλητικού παράγοντα αείμνηστου Μάικ Τύμβιου. Λόγω του ότι υπάρχουν αθλητές που εργάζονται το Σάββατο, ο αγώνας θα είναι ολοήμερος και θα μπορούν να επιλέξουν για να αγωνιστούν πρωί ή απόγευμα.

Η εμπειρία του των δυο πρώτων αγώνων, όπως και των προηγούμενων πρωταθλημάτων δείχνει ότι και φέτος θα είναι έντονος ο συναγωνισμός των ομάδων των Κυνηγετικών Συλλόγων, καθώς και των αθλητών σ’ όλες τις κατηγορίες.

Σε κάθε αγώνα, όπως και στην τελική εκδήλωση, απονέμονται έπαθλα στις κατηγορίες «κυνηγοί Α’», «κυνηγοί Β’», «βετεράνοι κυνηγοί» (άνω των 55 χρονών), «έφηβοι» (μέχρι 18 χρονών), «σκοπευτές Α’», «σκοπευτές Β’», «βετεράνοι σκοπευτές» και “Re-Entry” (επανεγγραφές), ενώ έπαθλα απονέμονται επίσης και στις νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων. Σε κάθε ομάδα συμμετέχουν 4 ή 5 κυνηγοί και λαμβάνονται υπ’ όψιν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα των μελών της ομάδας. Αθλοθέτης του τρίτου αγώνα είναι το «Περίπτερο – Μίνι Μάρκετ Στέλιος και Χριστόδουλος» στην Έγκωμη.

Το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

  1. – 1Β. Στιγμιότυπα από προηγούμενους αγώνες
  2. & 2Α. Ο αείμνηστος Μάικ Τύμβιος στη μνήμη του οποίου διεξάγεται το φετινό Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής