Πραγματοποιήθηκε στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα

Η συνεστίαση της ΣΚΟΛΕΜ

 

  • Τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του σωματείου

 

Μέσα σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, το διοικητικό συμβούλιο της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού διοργάνωσε το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου, στο διεθνές σκοπευτήριο του σωματείου, συνεστίαση για τα μέλη και αθλητές της ΣΚΟΛΕΜ. Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Έλληνας, η ετήσια αυτή εκδήλωση που λόγω της πανδημίας αλλά και κάποιων προβλημάτων που ταλάνιζαν το σωματείο δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, φέτος επανήλθε με διπλό στόχο « …Πρώτο, για να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς και υποστηριχτές της ΣΚΟΛΕΜ και, δεύτερο, για να αποτελέσει και επίσημα αυτή τούτη η εκδήλωση, το νέο ξεκίνημα του σωματείου μας…». Στους παρευρισκόμενους, χαιρετισμό απεύθυνε και ο διευθυντής του σκοπευτηρίου Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους, ο οποίος αφού απένειμε τα εύσημα σε όσους στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο και τη διεύθυνση του σκοπευτηρίου, καθώς και στα έργα που έχουν τροχοδρομηθεί ώστε να καταστεί ένας σύγχρονος αθλητικός χώρος για την κυπριακή και την παγκόσμια σκόπευση και προσφιλής προορισμός τόσο των Κυπρίων όσο και των ξένων σκοπευτών.


Στη συνέχεια το Δ.Σ. απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους χορηγούς και υποστηρικτές του σωματείου. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν, ο μεγάλος χορηγός της ΣΚΟΛΕΜ, Βιτάλι Αφτάικιν της εταιρείας ROBOMARKETS LTD, οι χορηγοί Κιρίλ Κουσιήνσκι (SKANESTAS INVESTMENTS LTD) και Αλεξέι Σιήλοβ (εταιρεία GOURMET), καθώς και οι υποστηριχτές Πέτρος Γαρπόζης (GARPOZIS CONSTRUCTION & DEVELOPERS LTD), Γιάννος Χατζηχριστοδούλου και Χάρης Παπαχαραλάμπους (J&X SUPERHEATING LTD), Κώστας Μιχαηλίδης (ILESO TRADING & INVESTMENTS LTD), Γιάννης Λεωνίδου (BEST BUY CYPRUS) και Γιώργος Θεοδώρου (SUGMA COATINGS).


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσιο δείπνο, ζωντανή μουσική με το μουσικό σχήμα του Σώτου Γονιού και ολοκληρώθηκε με κλήρωση πλούσιων δώρων.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

  • Απονομή τιμητικής πλακέτας στον μεγάλο χορηγό της ΣΚΟΛΕΜ Vitaly Avtaykin, από τον πρόεδρο του σωματείου Γιώργο Έλληνα


  • Αναμνηστική φωτογραφία όλων όσων τιμήθηκαν από τη ΣΚΟΛΕΜ, μαζί με τον διευθυντή του σκοπευτηρίου Λεμεσού, Λεύκιο Μιτλιάδους