Στο Κάιρο βρίσκονται οι διεθνείς σκοπευτές μας του σκητ, για να πάρουν μέρος στον πρώτο φετινό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής ο οποίος φιλοξενείται στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα, από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 Μαρτίου. Στους αγώνες του σκητ που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, θα αγωνιστούν οι σκοπευτές μας Γιώργος Αχιλλέως και Νικόλας Αναστασιάδης, καθώς και οι σκοπεύτριες Κωνσταντίνα Νικολάου, Παναγιώτα Ανδρέου και Αναστασία Ελευθερίου, ενώ στο αγώνισμα του τραπ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα και Τρίτη 1 και 2 Μαρτίου θα αγωνιστούν ο σκοπευτής Νικόλας Κυριάκου και η πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου. Μαζί με τους αθλητές του σκητ, βρίσκεται στο Κάιρο και ο προπονητής Αντώνης Ανδρέου.


Αυτή είναι η πρώτη παρουσία των αθλητών μας σε επίσημο αγώνα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF, μετά τον περσινό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που φιλοξενήθηκε πέρσι τον Μάρτιο στη Λευκωσία, αφού οι υπόλοιποι αγώνες, τόσο της Διεθνούς ISSF όσο και της Ευρωπαϊκής ESC ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν παγκόσμια.


Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της ISSF, ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα φιλοξενηθεί στο Νέο Δελχί, πρωτεύουσα της Ινδίας, από τις 18 μέχρι τις 29 Μαρτίου.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  1. & 1Α. Η αποστολή του σκητ γυναικών με τις Αναστασία Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντίνα Νικολάου
  2. Οι Νικόλας Αναστασιάδης και Γιώργος Αχιλλέως που αγωνίζονται στο σκητ ανδρών
  3. Η πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου θα αγωνιστεί στο τραπ γυναικών
  4. Το λογότυπο των διοργανωτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου