Στην πρώτη μέρα του Κόμπακ στο Grand Prix of Cyprus ο Λεύκιος Μιλτιάδους με 99/100 ισοβαθμεί στην πρώτη θέση!


•    «Συγκάτοικος» του ο Σουηδός Μάρκους Λάρσον, ενώ άλλοι 4 Κύπριοι βρίσκονται ισόβαθμοι στην τρίτη θέση με 98/100 


•    Πρωτιές Κυπρίων και στις κατηγορίες των σίνιορς, βετεράνων και μάστερς


Με 99 επιτυχίες στους 100 δίσκους, ο πρωταθλητής μας Λεύκιος Μιλτιάδους, μαζί με τον Σουηδό Μάρκους Λάρσον βρέθηκαν επικεφαλής του κόμπακ, στην πρώτη μέρα του αγωνίσματος, μέσα στα πλαίσια του διεθνούς Grand Prix of Cyprus, που φιλοξενείται στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού. Στο διεθνή αυτό αγώνα, όπου συμμετέχουν 19 χώρες με 350 περίπου σκοπευτές και σκοπεύτριες, στο αγώνισμα του κόμπακ οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών ξεπέρασαν τις 180. Το Σάββατο, όλοι οι διαγωνιζόμενοι αγωνίστηκαν σε 4 από τα 8 γήπεδα του αγώνα, σε σύνολο 100 δίσκων, ενώ χθες Κυριακή επρόκειτο να ολοκληρωθεί ο διεθνής αγώνας με τους υπόλοιπους 100 δίσκους, από άλλα 4 γήπεδα ο καθένας. 


Πέρα από την πρωτιά του Λεύκιου, άλλοι τέσσερεις διεθνείς σκοπευτές μας βρέθηκαν ισόβαθμοι στην τρίτη θέση με 98/100. Πρόκειται για τους Άγγελο Αβραάμ, Χάρη Χριστοδουλίδη, Ανδρέα Ανδρέου και Ντίνο Κωνσταντίνου, ενώ στην πρώτη θέση στην κατηγορία τους την πρώτη μέρα του κόμπακ, βρέθηκαν επίσης, ο Αντώνης Αντωνίου στους σίνιορς με 93/100, ο Ανδρέας Κατζιανής στους βετεράνους με 84/100 και ο Δημήτρης Λόρδος στους Μάστερς με 85/100. Στις άλλες κατηγορίες, ο Νορβηγός Νικολάι Βάγκνερ ήταν επικεφαλής στους έφηβους με 96/100 και η Σίρπα Λορικάινεν στις γυναίκες με 91/100.


Χθες Κυριακή, επρόκειτο να ολοκληρωθεί το αγώνισμα του κόμπακ με τους τελευταίους 100 δίσκους, και η «αυλαία της διοργάνωσης, θα έπεφτε με την απονομή των επάθλων και των μεταλλίων στους νικητές και με την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια δεξίωση.




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


1. & 1Α. Ο Λεύκιος Μιλτιάδους, που την πρώτη μέρα του κόμπακ ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση με 99/100 


2. – 2Γ. Ομάδες με Κύπριους και ξένους σκοπευτές που συμμετέχουν στη διεθνή διοργάνωση