Μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/10/2020 η Σκοπευτική φιέστα, την οποία διοργάνωσαν το περιοδικό “Hunt and shoot” και το διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού (Limassol International Shooting Club).

Μέσα από το ξεχωριστό αυτό διήμερο μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, γνώρισαν τα αθλήματα της σκοποβολής, διασκέδασαν και κέρδισαν πλούσια δώρα.

Στο χώρο υπήρχαν σκοπευτικά παιχνίδια 5 – 10 – 15 – 25 δίσκων με έπαθλα για όσους πέτυχαν συγκεκριμένο στόχο, fun shooting, παιχνίδια σκοποβολής με αεροβόλα πιστόλια και αεροβόλα τουφέκια και τοξοβολία. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σκοποβολής από τον προπονητή FITASC, κύριο Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά όπως και το Airgun center και Archery Akrounta Limassol Cyprus.

Στην εκδήλωση υπήρχαν ακόμη και παρουσιάσεις προϊόντων από εταιρείες κυνηγίου και σκοποβολής.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει ζωντανά η κλήρωση δώρων στην οποία μετείχαν όλοι οι συμμετέχοντες:

Τα μεγάλα δώρα είναι

- Μία διανυκτέρευση στο πεντάστερο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό

- Εκπτωτικά κουπόνια για τις εταιρείες Chirucca, Hart και Lowa

- Δωροκουπόνια για αγορές Ford Tools

-Δωροκουπόνια για αγορές κυνηγετικών ειδών από τα καταστήματα Dispan

-Δωροκουπονια για αγορές από τους Ξυλόφουρνοι Έλενας

-Δωροκουπόνια για είσοδο ή έκπτωση σε προϊόντα από το ερπετολογικό κέντρο Κύπρου Τhe reptile jungle

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Μέγα Χορηγό, τον όμιλο Φώτος Φωτιαδης και τα προϊόντα SHARK & Μπύρα Carlsberg, χορηγούς της εκδήλωσης, εταιρείες Puzzle Group και Ξυλόφουρνοι Έλενας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλοθέτες, την εταιρεία Ford tools, τα κυνηγετικά είδη Dispan, την εταιρεία Προκόπης Γ. Γαβριηλίδης Λτδ (Olympia, LOWA, Chiruka,HART) The reptile jungle, τον υποστηρικτή της εκδήλωσης, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού αλλά και τους χορηγούς Επικοινωνίας, το Κανάλι 6, το Russian Wave και το Russian Radio.


Ξανά μαζί του χρόνου