Δελτίο Τύπου

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ

Το μεγαλύτερο event σκοποβολής και πάλι μαζί σας

Στις 10-11 Οκτωβρίου στο Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού στην Παρεκκλησιά


Η μεγαλύτερη σκοπευτική φιέστα για κυνηγούς και σκοπευτές και πάλι κοντά σας! Ένα ξεχωριστό διήμερο για καθαρόαιμους επαγγελματίες στον τομέα της σκοποβολής και του κυνηγίου.

Σκοπός της σκοπευτικής φιέστας είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες, να γνωρίσουν τα αθλήματα της σκοποβολής, να διασκεδάσουν, αλλά και να προετοιμαστούν πριν από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Το event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου 2020 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα στο Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού στη Παρεκκλισιά. Στο χώρο θα υπάρχουν σκοπευτικά παιχνίδια 5 – 10 – 15 – 25 δίσκων με πλούσια δώρα και έπαθλα, fun shooting με πλούσια δώρα και δίσκους flash, παιχνίδια σκοποβολής με αεροβόλα πιστόλια και αεροβόλα τουφέκια, μαθήματα σκοποβολής, τοξοβολία, παρουσιάσεις προϊόντων από εταιρείες κυνηγίου και σκοποβολής καθώς και έκθεση με κυπριακά ερπετά.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα του περιοδικού 25 577750 ή στο email, info@dacor.com.cy


Διοργανωτές