Το Περιοδικό μας έχει αποστείλει επιστολή στον Κυνολογικό όμιλο Κύπρου, ζητώντας από τον Πρόεδρο του Κυνολογικού Ομίλου όπως μας δοθούν διευκρινήσεις για τις τελευταίες πληροφορίες οι οποίες έρχονται κοντά μας και αφορούν διαγραφές μελών του Δ.Σ .

Μάλιστα ενόψει και του Αγώνα Μορφολογίας 13-15 Οκτωβρίου αρκετά πράγματα αιωρούνται αυτή την στιγμή. Σε μια άλλη εξέλιξη ο όμιλος Αγγλικών Δεικτών έχει καλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία πιθανό να σχετίζεται με τις εξελίξεις στον Κυνολογικό όμιλο Κύπρου και στην παύση μελών του Δ.Σ αλλά και κριτών καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρχαν καταγγελίες για παρατυπίες σε αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων.

Η ταπεινή μας άποψη είναι ότι εδώ και μερικά χρόνια η Καθαρόαιμη Κυνοφολία δείχνει να έχει πάρει την κατιούσα και αυτό πιθανό να οφείλετε στην εμπλοκή συγκεκριμένων ατόμων σε καίρια πόστα και τον ετσιθελισμό τους να οδηγήσουν τα πράγματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Θα ήθελα να μεταφέρω στους φίλους αναγνώστες οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν ‘σπάσει’ τα τηλέφωνα τις τελευταίες μέρες την κατανόηση και συμπάθεια μας αλλά δεν μπορούμε να προβούμε σε οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση καθώς δεν θέλουμε να μεταφέρουμε πληροφορίες οι οποίες δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε κάποια απάντηση από πλευράς Κυνολογικού Ομίλου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.