Όσο καλό και να είναι ένα κυνηγετικό όπλο ιδιαίτερα κυνηγετικά όπλα, δημιουργούν ένα κραδασμό κατά τον πυροβολισμό. Αυτός ο κραδασμός μεταφέρεται στον ώμο του κυνηγού ή σκοπευτή και πολλές φορές προκαλεί αιμάτωμα ή ακόμη και σε μακρά χρήση κακώσεις.

Οι Ιταλοί σκοπευτές Massimo Fanzaghi και Marco Micheli ήθελαν να φτιάξουν ένα ξεχωριστό recoil pad. Ένα προϊόν το οποίο να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, να ταιριάζει σε όλα τα όπλα, να προσφέρει την μέγιστη απορρόφηση του κραδασμού σε κάθε ντουφεκιά αλλά και να προσφέρει τέλεια εφαρμογή στον ώμο του κυνηγού και σκοπευτή. Πέραν όμως από όλα αυτά ήθελαν να δημιουργήσουν και κάτι το οποίο να έχει το δικό του στυλ. Το αποτέλεσμα της έρευνας τους ήταν το SHU RECOIL PAD. Ένα πολύ ελαφρύ και ελαστικό πέλμα το οποίο προσφέρεται σε διάφορους χρωματισμούς ανάλογα με το γούστο σας. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και ζυγίζει μόνο 60 γραμμάρια. Ο ειδικός σχεδιασμός του, προσφέρει ελαχιστοποίηση του κραδασμού στον ώμο σας και ταυτόχρονα τέλεια εφαρμογή για λεπτομερή και γρήγορη σκόπευση. Μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε όλα τα όπλα. Είναι αρκετά ανθεκτικό και έχει αγαπηθεί τόσο από τους κυνηγούς που το χρησιμοποιούν σε κυνηγετικά και ελαφριά όπλα όσο και από σκοπευτές οι οποίοι κάνουν βαριά χρήση του σκοπευτικού τους όπλου. Είναι δοκιμασμένο σε συνθήκες πίεσης από -40 βαθμούς κελσίου μέχρι τους + 100 χωρίς να χάνει την ελαστικότητα του.

Το Προϊόν αυτό κοστίζει λιγότερο από €25 και μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα Φίλιππου Κωνσταντινίδη Καλλιπόλεως Λευκωσία. Τηλέφωνο 22514683