Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο της Βιομηχανικής Περιοχής Εργατών, έδρα του Κυνηγετικού Συλλόγου “Αετός” Εργατών, η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του 4ου πρωταθληματικού αγώνα, τον οποίο αθλοθέτησαν οι «Ταπετσαρίες Επίπλων Γιώργος Αλεξάνδρου». Ο αγώνας που ήταν ο προτελευταίος του φετινού πρωταθλήματος , έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά στις 10 Ιουλίου, με τη συμμετοχή κυνηγών και κυνηγετικών συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας.


Στην τελετή βράβευσης, τους αθλητές και προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Κ.Σ. “Αετός”, Ανδρέας Παρέλλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής για την επιλογή του συλλόγου του για την απονομή και συγχάρηκε τους νικητές για την επιτυχία τους. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης, ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης και γραμματέας της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηλίας Πεκρής, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους οργανωμένους κυνηγούς της επαρχίας Λευκωσίας, που αγκάλιασαν τον θεσμό του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής και συγχάρηκαν τους νικητές του τέταρτου αγώνα. Ευχαρίστησαν επίσης τους αθλοθέτες του αγώνα «Ταπετσαρίες Επίπλων Γιώργος Αλεξάνδρου».


Στην ομαδική κατάταξη βραβεύτηκαν οι σκοπευτικές ομάδες του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου (105/120), του Κ.Σ. “Αετός” Πλατανιστάσας (104/120) και της “Φραγκολίνα - FAIR” (100/120). Στην ατομική κατάταξη, οι Άθως Βοσκαρίδης (38/40), Σάββας Κοτσώνης (37/40) και Γιάννης Κωνσταντινίδης (36/40) βραβεύτηκαν στην Α’ κατηγορία των κυνηγών, οι Πόλυς Πολυδώρου (35/40), Λεωνίδας Κατελάρης (35/40) και Γιαννάκης Σταύρου (35/40) ήταν οι νικητές στη Β’ κατηγορία, ενώ οι Μιχάλης Παπανικολάου (36/40), Ηλίας Χαραλάμπους (32/40) και Γιώργος Γεωργίου (29/40) πρώτευσαν στους βετεράνους κυνηγούς και τ’ αδέλφια Ανδρέας (34/40) και Λάμπρος Λάμπρου (23/40) στους έφηβους. Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ευγένιος Ζήσιμος με 39/50 ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία, ο Γιώργος Κυριάκου στη Β’ κατηγορία με 38/50 και ο Σάββας Σταυρινός στους βετεράνους σκοπευτές με 29/40. Στις επανεγγραφές (RE-ENTRIES), ο Επιφάνιος Στυλιανού πέτυχε 34/40.


 

 

ΦΩΤΓΟΡΑΦΙΕΣ


1. Η νικήτρια ομάδα του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου, μετά τη βράβευση της, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΚ & ΔΑΖ Ηλία Πεκρή


2. Οι εκπρόσωποι των τριών νικητριών ομάδων, μετά τη βράβευση της, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΚ & ΔΑΖ Ηλία Πεκρή


3. Οι νικητές στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη


4. Ο νικητής της Β’ κατηγορίας των σκοπευτών Γιώργος Κυριάκου, μαζί με τη θυγατέρα του, παραλαμβάνει το έπαθλο του από τον πρόεδρο του Κ.Σ. “Αετός” Εργατών Ανδρέα Παρέλλη


4. Ο νικητής της Β’ κατηγορίας των βετεράνων σκοπευτών Σάββας Σταυρινός, παραλαμβάνει το έπαθλο του από τον πρόεδρο του Κ.Σ. “Αετός” Εργατών Ανδρέα Παρέλλη