Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι διάφορες εταιρείες προσπαθούν να εξελίξουν συστήματα GPS για εντοπισμό σκύλων είτε για τη χρήση τους στο κυνήγι είτε ακόμη και για χρήση στην πόλη. Τα περισσότερα συστήματα αντιμετώπιζαν προβλήματα ή ήταν αρκετά ακριβά.


Το Petzeye έρχεται για να καλύψει αυτό το κενό και να προσφέρει τόσο στον κυνηγό όσο και στον ιδιοκτήτη κατοικίδιου την δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης του ζώου του, αξιόπιστα και με ακρίβεια σε μία πολύ λογική τιμή.


Πρόκειται για μία σύγχρονη τεχνολογικά συσκευή η οποία σχεδιάστηκε και παράχθηκε βασιζόμενη στα ελαττώματα και στις αδυναμίες άλλων συστημάτων παρακολούθησης σκύλων.


Ένα από τα δυνατά της σημεία είναι το θέμα του κόστους. Το κολλάρο GPS κοστίζει μόνο €79,95 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και έχει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Δίνουμε την δυνατότητα του χρήστη αν χρειάζεται, να επιλέξει να έχει μηνιαία συνδρομή, εντούτοις οι υπηρεσίες που παρέχονται με την συνδρομή δικαιολογούν το κόστος το οποίο ανάλογα με το πακέτο υπηρεσίας που επιλέγει ο χρήστης κυμαίνεται από €4,91 - €7,50 το μήνα. Στο σύνολο του δηλαδή το κολλάρο μαζί με την συνδρομή αρχίζουν από €169,94 για ένα χρόνο και από εκεί πέρα μένει μόνο το κόστος συνδρομής για την επόμενη χρονιά που ξεκίνα και το οποίο κυμαίνεται από €85 το χρόνο ανά κολλάρο GPS μόνον.


Το GPS λειτουργεί με εφαρμογή τηλεφώνου APP για όλες τις συσκευές ( iOS – Android - PC APP) και παρέχει τεράστιες δυνατότητες στο χρήστη. Οι κύριες δυνατότητες του είναι:

• Παγκόσμια παρακολούθηση τοποθεσίας και παρακολούθηση δραστηριότητας

• Χάρτες Google - Επωφεληθείτε από την ακρίβεια και την παγκόσμια υποστήριξη των υπηρεσιών Google

• Συμβατότητα πολλαπλών δικτύων για συνδεσιμότητα χωρίς κενά στην επικοινωνία χρήστη και ζώου ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία

• Σύνδεση με προσωπικό κωδικό πρόσβασης για προστασία των δεδομένων σας

• Λειτουργία LIVE - η τοποθεσία ενημερώνεται κάθε 10 δευτερόλεπτα

• Η τεχνολογία Geofence σας ειδοποιεί εάν το ζώο βγει από μια προκαθορισμένη περιοχή

• Συνδυάζει τεχνολογία GPS και Cellular για να σας δώσει την πιο ακριβή τοποθεσία

• Είναι 100% αδιάβροχο και ανθεκτικό στην περιπέτεια

• Διάρκεια μπαταρίας έως και 7 ημέρες σε συνεχή λειτουργία

▪ Συμβατό με πολλαπλές πλατφόρμες για ευκολία στη χρήση

▪ Εφαρμογή APP Smartphone για συσκευές Android & iOS για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση μέσω και της εφαρμογής APP: petzeye

▪ Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών - Διατίθεται σε 16 διαφορετικές γλώσσες για τον χειρισμό τον πολυμέσων

• Υποστήριξη/παρακολούθησης μέσω κεντρικού ελέγχου μέχρι και 10 ζώων ανά χρήστη την ίδια στιγμή

• Παρακολούθηση και εναλλαγή μεταξύ πολλών ζώων με 1 μόνο λογαριασμό χρήστη

• Ιστορικό παρακολούθησης 180 ημερών για να μην χάσετε ποτέ καμία κίνηση

• Δορυφορική προβολή - Εμφανίζει τη θέση του κατοικίδιου ζώου σας με την τοποθεσία χάρη στους χάρτες δορυφορικής προβολής

• Είναι πανάλαφρο και δεν δυσκολεύει την εργασία/μετακίνηση του ζώου σας


Επιπλέον για άτομα που διαθέτουν περισσότερους από έναν σκύλο/ζώο, η αγορά περισσότερων κολλάρων συνοδεύεται με έκπτωση για κάθε επιπλέον κολλάρο ενώ η συνδρομή είναι ακόμη πιο φθηνή. Δηλαδή ένα άτομο με τρία σκυλιά θα αγοράσει τα τρία κολλάρα στην τιμή των €209,85 και τα τρία και εάν θα πάρει συνδρομή για 3 χρόνια η συνδρομή θα του στοιχίζει περίπου €4,91/μήνα για κάθε κολλάρο.


Τα κολλάρα GPS έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί από αρκετούς κατόχους αλλά και εκπαιδευτές κυνηγετικών σκύλων με μεγάλη επιτυχία.


Αν λοιπόν θέλετε να πάψετε να ανησυχείτε που βρίσκεται ο σκύλος/ζώο σας, τώρα μπορείτε εύκολα και οικονομικά να το εντοπίζετε με το Petzeye.


Μοναδική προσφορά: Κολάρο παρακολούθησης χωρίς πλάνο με απεριόριστη υπηρεσία 390 ευρώ!


Επωφεληθείτε τώρα από μια μοναδική προσφορά και παραγγείλτε το Petzeye μέσω της ιστοσελίδας https://petzeye.com/ βάζοντας τον κωδικό Hunt εκεί που αναγράφει Gift Card και πάρτε εντελώς δωρεάν ΑΝSMANN Γερμανικό Φακό Κεφαλής Μπαταρίας Led 80lm αξίας €24,95.