Όμορφο, εύχρηστο, αξιόπιστο και ασφαλή. Είναι το νέο Revenant, το εκπληκτικό όπλο που ο Caesar Guerini παρουσιάζει στους κυνηγούς!

Τι θα συνέβαινε αν μια εταιρεία μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία για να φτιάξει ένα κυνηγετικό όπλο με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με πιο πολλές εξαιρετικές δυνατότητες; Αυτή είναι η ιδέα πίσω από το νέο Revenant του Caesar Guerini.

Με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας παραγωγής και της έξυπνης μηχανικής, ο Caesar Guerini δημιούργησε ένα κυνηγετικό όπλο έχοντας πάντα σαν βασικό του στόχο την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών κυνηγών.

Γνωστοί τεχνίτες

Τα ωραία κυνηγετικά όπλα ήταν πάντα η σύνθεση της τέχνης και της λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 χρόνων, μερικοί από τους πιο γνωστούς τεχνίτες έχουν περάσει εκατοντάδες ώρες τελειοποιώντας στο χέρι τις μεταλλικές επιφάνειες ενός κυνηγετικού. Για να προωθήσει τον στόχο της κατασκευής ενός εξαιρετικού πυροβόλου όπλου, ο Caesar Guerini στράφηκε σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην χάραξη, τον Bottega C. Giovanelli και στον διευθυντή και κύριο χαράκτη Dario Cortini. Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει ένα νέο και πρωτότυπο μοτίβο για το Revenant χρησιμοποιώντας οργανικές μορφές αντί για μια κοινή παραλλαγή στο κύλινδρο. Για το σκοπό αυτό σχεδίασε φύλλα σφενδάμου και κλαδιά.

Ποιοτικά υλικά

Αν και τα όπλα της εταιρείας δημιουργούνται με αρκετό μεράκι, αλλά και κόπο, έτσι ώστε κάθε ένα να έχει τον δικό του χαρακτήρα, η CAESAR GUERINI δεν σταματάει πάντα με ποιοτικά υλικά να παράγει και να κατασκευάζει όπλα οικονομικά προσιτά, ιδιαίτερα στον απλό κυνηγό.

Τα ξύλινα μέρη αυτού του κυνηγετικού όπλου θα τα ζήλευαν πάρα πολλοί, αφού πρόκειται για επιλεγμένο είδος καρυδιάς το οποίο σε συνδυασμό με το oil finish, δίνει πραγματικά μια απίστευτα όμορφη όψη.
Το Revenant όμως δεν διαθέτει μόνο λεπτή και αρμονική αναλογία. Είναι και ένα πυροβόλο όπλο με σύγχρονες μηχανές αριθμητικού ελέγχου ακριβείας, αισθητική και υψηλή απόδοση.

Η σκανδάλη του όπως όλων των όπλων CASEAR GUERINI είναι γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής και έρχεται με πέντε επινικελωμένα τσιοκς με το κλειδί τους.

Η ιδιαίτερη εσωτερική γεωμετρία που αναπτύχθηκε από τον Caesar Guerini με μεγάλους κώνους σύνδεσης επιτρέπει ένα ομοιογενές και συμπαγές σχέδιο χωρίς να μεταβάλλεται η ταχύτητα ή η ακριβής στόχευση του σφαιριδίου.

Το κυνηγετικό Revenant του Caesar Guerini έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει όλα τα στοιχεία απόδοσης που περιμένετε από ένα όπλο κορυφαίας εμβέλειας με το κομψό σχέδιο που του αξίζει.

Ένα όπλο με ιδανικό βάρος το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για περπατητό κυνήγι είτε σε στάματα. Διατίθεται σε μήκος καννών 28΄΄-30΄΄-32΄΄ με θαλάμες 76 mm (magnum), κάλυκας 20 |(εικοσάρι), βάρος όπλου 2,95 kg , injector, μονοσκάνδαλο, με 5 τσιόκ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην εταιρεία A. Y. HUNTING KILLER και στα τηλέφωνα 25 395630/ και 99 651006.