Στον τρίτο αγώνα τραπ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ο Ανδρέας Μακρής κέρδισε το “Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη”


•    Στον νικητή απονεμήθηκε και το επαμειβόμενο έπαθλο που αθλοθετεί για 5 χρόνια, η οικογένεια του τιμώμενου


•    Νικήτρια στις γυναίκες η Γεωργία Κωνσταντινίδου, ενώ στους έφηβους κέρδισε ο Γιώργος Αναστασίου, στις νεάνιδες η Χαρά Μελή και στους παίδες ο Ανδρέας Γερμανός


Ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΕΠΑ Ανδρέας Μακρής, ήταν ο μεγάλος νικητής στον τρίτο αγώνα τραπ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής, για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη»! Ο αγώνας που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Ολυμπιονίκη και Βαλκανιονίκη αθλητή και κορυφαίου αθλητικού παράγοντα, αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη, έγινε στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσία, το περασμένο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου, με διοργανωτή τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και αθλοθέτη την εταιρεία G&L CALIBERS LTD, κατασκευαστές των φυσιγγίων VICTORY.


Ο Ανδρέας Μακρής, που πέρασε στον τελικό με 113/125, εξασφάλισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, αφού στη «μάχη των μεταλλίων» κέρδισε τους Νιχάτ Ακτερζί της ΣΚΟΑΜ (14/25), που περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο, και Νικόλα Κυριάκου της ΣΚΟΛΕΜ, με τον οποίο ισοβάθμησε στον τελικό με 25/35 και τον κέρδισε σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου». Επικεφαλής στον τελικό είχε περάσει ο Γιάννης Αηλιώτης της ΣΚΟΕΠΑ με 114/125, όμως τελικά περιορίστηκε στην 4η θέση με 8/15. Στον νικητή απονεμήθηκε και το επαμειβόμενο έπαθλο της οικογένειας Λάκη Ψημολοφίτη, το οποίο θα κατακτήσει ο αθλητής που θα το κερδίσει τις περισσότερες φορές στα 5 χρόνια. Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά και μέχρι στιγμής το έχουν κερδίσει 4 διαφορετικοί σκοπευτές. 


Στο τραπ γυναικών, η Γεωργία Κωνσταντινίδου της ΣΚΟΛΕΥ πρόσθεσε άλλη μια πρώτη νίκη στο ενεργητικό της με 104/125 και 24/35 στον τελικό, ενώ δεύτερη τερμάτισε η Άντη Ιερείδη της ΣΚΟΛΑΡ (89/125 + 21), ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε τη νικήτρια των νεανίδων Χαρά Μελή της ΣΚΟΛΕΥ (81/125 + 15/25). Ο Γιώργος Αναστασίου της ΣΚΟΛΑΡ ήταν ο νικητής στους έφηβους με 93/125 και 26/35 στον τελικό, έναντι 22/35 του Γιώργου Γρηγορίου της ΣΚΟΛΕΥ και 16/25 του συναθλητή του στην ΣΚΟΛΑΡ Αλέξανδρου Βασιλείου. Το ψηλότερο αποτέλεσμα στον προκριματικό των εφήβων το πέτυχε ο Γιώργος Γρηγορίου με 105/125.


Ο νεαρός Ανδρέας Γερμανός της ΣΚΟΛΑΡ πρώτευσε στην κατηγορία των παίδων με 90/125, ενώ δεύτερος κατετάγη ο συναθλητής του Γιώργος Ιωάννου με 60/125. Τέλος στο παρατράπ, ο Ραφαήλ Μαρκουλλή της ΣΚΟΛΑΡ πήρε την πρώτη θέση με 95/125, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Παπαηλία της ίδιας Οργάνωσης με 84/125 και τρίτος ο Νίκος Δημητρίου της ΣΚΟΑΜ με 76/125.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


1. & 1Α. Ο νικητής του αγώνα Ανδρέας Μακρής, με το επαμειβόμενο έπαθλο της οικογένειας Λάκη Ψημολοφίτη  


2. Οι νικήτριες του τραπ γυναικών, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη


3. Οι νικητές των ανδρών, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΚ Τζιοβάνη Σαββίδη


4. Η νεάνιδα Χαρά Μελή, παραλαμβάνει το έπαθλο της από τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη


5. Οι νικητές των εφήβων, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον γ. γραμματέα της ΣΚΟΚ Μιχάλη Διάκο