Με την ολοκλήρωση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ

 

Λεύκιος Μιλτιάδους και Χάρης Κωνσταντίνου πρωταθλητές κόμπακ 2020!

Οι δυο αθλητές της ΣΚΟΛΕΜ, με 4 βαθμούς ποινής ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης, ενώ ισοβαθμία είχαμε και στην τρίτη θέση, όπου οι Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ και Νεόφυτος Σιαλής της ΣΚΟΑΜ συγκέντρωσαν από 5 β.π.


Δυο πρωταθλητές ανέδειξε φέτος η ΣΚΟΚ στο αγώνισμα του κόμπακ, αφού με την ολοκλήρωση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2020, οι διεθνείς σκοπευτές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους και Χάρης Κωνσταντίνου βρέθηκαν ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς ποινής (β.π), ενώ ισοβαθμία είχαμε και στην τρίτη θέση όπου οι Πέτρος Ιωάννου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και Νεόφυτος Σιαλής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου συγκέντρωσαν από 5 β.π.


Το φετινό πρωτάθλημα κόμπακ περιλάμβανε 6 αγώνες και για κάθε αθλητή μέτρησαν τα 4 καλύτερα αποτελέσματα με το σύστημα των «βαθμών ποινής» (η διαφορά του αποτελέσματος του κάθε αθλητή από το αποτέλεσμα του νικητή σε κάθε αγώνα). Στην κατηγορία των σίνιορς, πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λάρνακας με 30 β.π, ενώ ο συναθλητής του Πέτρος Κυρίτσης εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βετεράνων με 55 β.π και ο νεαρός Νικόλας Μαυρουδής της ΣΚΟΛΕΜ πρώτευσε στους έφηβους με 40 β.π.


Τους έξι αγώνες του πρωταθλήματος κέρδισαν τελικά πέντε σκοπευτές, ενώ μόνο ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου που τερμάτισε στην πέμπτη θέση κατάφερε να κερδίσει δυο αγώνες. Αυτούς για το «Κύπελλο Λευκωσίας» και το «Κύπελλο Παραλιμνίου». Στους άλλους τέσσερις αγώνες, νικητές ήταν οι ακόλουθοι:


  • Κύπελλο Λεμεσού: Ντίνος Κωνσταντίνου ΣΚΟΠΑΦ
  • Κύπελλο Κερύνειας: Νεόφυτος Σιαλής ΣΚΟΑΜ
  • Κύπελλο ΣΚΟΚ: Ανδρέας Ττίγγος ΣΚΟΕΠΑ
  • Διασωματειακοί Αγώνες: Λεύκιος Μιλτιάδους ΣΚΟΛΕΜ


Ο Λεύκιος Μιλτιάδους ήταν επίσης ισόβαθμος στον πρώτο αγώνα για το «Κύπελλο Λεμεσού» μαζί με τον νικητή Ντίνο Κωνσταντίνου, που εξασφάλισε την πρώτη θέση σε αγώνα μπαράζ, ενώ ισοβαθμίες και αγώνες μπαράζ είχαμε και στους αγώνες για το «Κύπελλο Κερύνεια» μεταξύ του νικητής Νεόφυτου Σιαλή και του Χάρη Κωνσταντίνου, καθώς και στο «Κύπελλο Παραλιμνίου» μεταξύ των Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και Πέτρου Ιωάννου.


Η τελική κατάταξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος κόμπακ 2020 σε κάθε κατηγορία ήταν η ακόλουθη:


ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Λεύκιος Μιλτιάδους ΣΚΟΛΕΜ 4 β.π

2. Χάρης Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΕΜ 4 β.π

3. Νεόφυτος Σιαλής ΣΚΟΑΜ 5 β.π

4. Πέτρος Ιωάννου ΣΚΟΛΕΥ 5 β.π

5. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΕΥ 7 β.π

6. Κύπρος Κυπριανού ΣΚΟΛΕΥ 9 β.π


ΣΙΝΙΟΡΣ

1. Κωστάκης Κωνσταντίνου ΣΚΟΛΑΡ 30 β.π

2. Αντώνης Αντωνίου ΣΚΟΛΕΜ 33 β.π

3. Γιάννος Νεοφύτου ΣΚΟΛΕΥ 35 β.π


ΕΦΗΒΟΙ

1. Νικόλας Μαυρουδής ΣΚΟΛΕΜ 40 β.π

2.Γιώργος Γρηγορίου ΣΚΟΛΕΥ 79 β.π

3. Αλέξανδρος Δημητρίου ΣΚΟΛΕΜ 92 β.π


ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

1. Πέτρος Κυρίτσης ΣΚΟΛΑΡ 55 β.π

2. Ευάγγελος Καραβόλιας ΣΚΟΛΕΥ 63 β.π

3. Ανδρέας Κατζιανής ΣΚΟΑΜ 73 β.π



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • & 1A. Οι πρωταθλητές κόμπακ Χάρης Κωνσταντίνου και Λεύκιος Μιλτιάδους
  • Από αριστερά, Λεύκιος Μιλτιάδους (πρωταθλητής), Ντίνος Κωνσταντίνου (νικητής στον πρώτο αγώνα) Χάρης Κωνσταντίνου (πρωταθλητής) και Πέτρος Ιωάννου (τριταθλητής)
  • Ο πρωταθλητής Χάρης Κωνσταντίνου και ο τριταθλητής Νεόφυτος Σιαλής
  • Ο πρωταθλητής Λεύκιος Μιλτιάδους μαζί με τον Ντίνο Κωνσταντίνου
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο μόνος αθλητής που πέτυχε δυο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα του κόμπακ