Μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών και την ανάδειξη του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, το Δ.Σ της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου απέστειλε στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο και τα μέλη του Ε.Σ της ΚΟΕ, την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι / συνάδελφοι / συνεργάτες,

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των αθλητών της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην ηγεσία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η μακρά ανάμειξή σας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας, οι εμπειρίες και οι γνώσεις σας στο αντικείμενο, θα αποτελέσουν εχέγγυα για την επιτυχία στο έργο σας.

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου και οι αθλητές της αναμένουν και τη δική σας στήριξη και συμπαράσταση για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν επάξια στις δικές τους υποχρεώσεις και να σηκώσουν όσο ψηλότερα γίνεται το κύρος και την αξιοπρέπεια του κυπριακού αθλητισμού στους διεθνείς στίβους.

Από τη δική μας πλευρά, τα μέλη του Δ.Σ θα είμαστε πάντα δίπλα σας, συνεργάτες και συμπαραστάτες στις κοινές επιδιώξεις του αθλητισμού της χώρας μας!

Προσδοκώντας στη συνέχιση της άψογης συνεργασίας των Αθλητικών Αρχών που εκπροσωπούμε, σας συγχαίρουμε και πάλι και σας ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στο πολύμορφο και ευάρεστο έργο που οικειοθελώς αναλαμβάνετε!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,


Για Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου,


Δημήτρης Λόρδος 

Πρόεδρος


Ανδρέας Λαζανίτης

Γεν. Γραμματέας»