Αίσιο τέλος στην υπόθεση για το άτομο που έψαχναν για μέρες οι θηροφύλακες της Επαρχίας Πάφου!


Σε επίσημη καταγγελία προχώρησε χθες η Υπηρεσία Θήρα Πάφου όταν αναγνωρίστηκε ο κυνηγός που βρήκαν να τριγυρίζει σε χωράφια σε απαγορευμένη περιοχή της Πάφου κατά τα ξημερώματα.


Συγκεκριμένα το εν λόγω άτομο έχει απασχολήσει αρκετά την Υπηρεσία Θήρας ενώ ήταν και από τα άτομα που επιδείκνυε τα κατορθώματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Όλα συνέβησαν στις 04:40 τα ξημερώματα σε απαγορευμένη περιοχή στην επαρχία Πάφου. Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στο όχημά του όπου με τη χρήση των φαναριών του αυτοκινήτου έψαχνε γιια θηράματα εντός χωραφιών με παρέα συνοδηγό που είχε στο αμάξι του, ο οποίος όμως δεν αναγνωρίστηκε από τους θηροφύλακες. Όταν οι θηροφύλακες του έκαναν σήμα αυτός κατάφερε να ξεφύγει και να απομακρυνθεί από την περιοχή που βρισκόταν. Αμέσως έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Ο εν λόγω οδηγός εντοπίστηκε από την Αστυνομία και αναμένεται να του εκδοθεί πρόστιμο €2000 για μη συμμόρφωση στις υποδείξεις θηροφυλάκων.




Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην επαρχία Λεμεσού, όπου κυνηγός που δεν έφερε στο αμάξι του νούμερα κυκλοφορίας (στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου) δεν σταμάτησε σε σήμα θηροφύλακα. Το άτομο αναζητείται από την Υπ. Θήρας Λεμεσού και αναμένεται να του εκδοθεί πρόστιμο €2000.




Στην επαρχία Πάφου πέραν από το περιστατικό που αναφέραμε πιο πάνω υπήρξαν ακόμη 4 περιστατικά κατά τη χθεσινή εξόρμηση τα οποία αφορούσαν μεταφορά συναρμολογημένου όπλου (2 εξώδικα, €150 πρόστιμο έκαστος), κυκλοφορία σκύλων σε απαγορευμένη περιοχή (€300 πρόστιμο) και μεταφορά σκύλου χωρίς σήμανση (€200 πρόστιμο).




Στις υπόλοιπες επαρχίες δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε περιστατικά.