Την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιουλίου, θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας του φετινού 9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά. Όπως και οι προηγούμενοι τρεις, ο αγώνας θα είναι επί συνόλου 40 δίσκων από πέντε διαφορετικά γήπεδα σπόρτιγκ και θα ισχύσει ατομική και ομαδική βαθμολογία. Στις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων δικαιούνται να συμμετέχουν 3 ή 4 αθλητές και για την ομαδική κατάταξη, θα μετρούν τα 3 καλύτερα αποτελέσματα σε σύνολο 120 δίσκων.


Το 9ο Επαρχιακό Πρωτάθλημα, συνδιοργανώνουν η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και σ’ αυτό συμμετέχουν οι κυνηγοί και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της επαρχίας. Το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε σύνολο 5 αγώνων και για κάθε κυνηγό - σκοπευτή και Κυνηγετική Ομάδα, θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.


Μετά τη διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα, δυο «στροφές» πριν το τέλος, στην ομαδική κατάταξη προηγείται ο Κυνηγετικό Σύλλογος «Αετός» Πλατανιστάσας με 318/360 και ακολουθούν οι ομάδες των συλλόγων «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 290/360 και «Φραγκολίνα FAIR” με 272/360. Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών ο Χρίστος Παρασκευαΐδης του «Αετού» Πλατανιστάσας βρίσκεται επικεφαλής με 113/120, έναντι 108/120 του Γιάννη Κωνσταντινίδη του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου, ενώ με 104/120 ακολουθεί ο Άκης Στεφανίδης του Κ.Σ «Φραγκολίνα». Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, προηγείται ο Σωκράτης Νικολάου (“Λάουρα” Κλήρου) με 99/120, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν τρεις αθλητές με 97/120. Οι Γιαννάκης Σταύρου και Κυριάκος Σάββα (Κ.Σ Αγίου Επιφανίου) και Επιφάνιος Στυλιανού (“Αετός” Πλατανιστάσας). Στις άλλες κατηγορίες, ο Μιχάλης Παπανικολάου προηγείται στους βετεράνους κυνηγούς με 95/120 και ο Λάμπρος Λάμπρου (Κ.Σ Ταμασού) στους έφηβους με 99/120. Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Μιχάλης Μαυρής είναι επικεφαλής στην Α’ κατηγορία με 112/120, ο Γιώργος Κυριάκου στη Β’ κατηγορία με 104/120 και ο Σάββας Σταυρινός στους βετεράνους σκοπευτές με 91/120.


Τον τέταρτο αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος αθλοθετούν με βαρύτιμα έπαθλα, οι «Ταπετσαρίες Επίπλων Γιώργος Αλεξάνδρου».


ΦΩΤΓΟΡΑΦΙΕΣ


1. Ο Χρίστος Παρασκευαΐδης (δεξιά) του Κ.Σ «Αετός» Πλατανιστάσας που προηγείται στην ατομική κατάταξη, στην τελευταία βράβευσή του


2. Απονομή επάθλου στην πρωτοπόρο ομάδα του Κ.Σ «Αετός» Πλατανιστάσας, σε προηγούμενο αγώνα


3. Ο Σάββας Σταυρινός, που προηγείται στην κατηγορία των βετεράνων σκοπευτών, σε προηγούμενη βράβευσή του


4. – 4Β. Στιγμιότυπα από τους προηγούμενους αγώνες