•    Ο αγώνας θα γίνει στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού, το 4ήμερο 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου


•    Μέχρι στιγμής, οι συμμετοχές έφτασαν τις 270 από 17 χώρες


Το διεθνές “Grand Prix of Cyprus Sporting & Compak”, ο δημοφιλής αγώνας των αθλητών της FITASC, φέτος θα φιλοξενηθεί στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου. Στον αγώνα, οι σκοπευτές και σκοπεύτριες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε σύνολο 400 δίσκων σπόρτιγκ και κόμπακ. Την Πέμπτη και Παρασκευή 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, θα διεξαχθεί ο αγώνας με τους 200 δίσκους του σπόρτιγκ από 4 γήπεδα και το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου ο αγώνας των 200 δίσκων του κόμπακ από 8 γήπεδα. Τους αγώνες θα τιμήσει με την παρουσία του (και τη συμμετοχή του) ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC Ζιαν Φρανουά Παλίγκας. 


Όπως μας έχει δηλώσει ο διευθυντής του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 270 περίπου σκοπευτές και σκοπεύτριες από 17 χώρες, αριθμοί που αναμένεται να αυξηθούν μέχρι την μέρα έναρξης των αγώνων. Βεβαίως, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του ιδίου, μεγάλο πλήγμα για τη διοργάνωση αποτελεί η απουσία των Ρώσων αθλητών και αθλητριών, η συμμετοχή των οποίων σε προηγούμενα χρόνια έφτανε ή και ξεπερνούσε τις 100 συμμετοχές, ενώ αισθητή είναι και η μη συμμετοχή των αθλητών από την Ουκρανία. 


Η απονομή των επάθλων στους νικητές, θα γίνει σε δυο φάσεις. Την Παρασκευή 1η Απριλίου θα βραβευτούν οι νικητές του σπόρτιγκ και την Κυριακή 3 Απριλίου οι νικητές του κόμπακ. Έπαθλα θα απονεμηθούν στις κατηγορίες, ΟΡΕΝ (Γενική Κατάταξη), Γυναίκες, Έφηβοι (μέχρι 21 χρόνων), Σίνιορς (άνω των 55 χρόνων), Βετεράνοι (άνω των 65 χρόνων) και Μάστερς (άνω των 72 χρόνων). 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


-    Στιγμιότυπα από προηγούμενες διοργανώσεις διεθνών αγώνων