Αν ζητάς ποιότητα, καλή εφαρμογή και καλή τιμή ψάξε τα Deerhunter!


STRIKE TROUSERS

Πρακτικό παντελόνι με τεχνική επεξεργασία Teflon Shield για υψηλή αντοχή στο νερό και στη βρωμιά. Με πρόσθετες περιοχές τεντώματος 4 κατευθύνσεων, προ-διαμορφωμένα γόνατα και ελαστικό στη μέση, αυτό το παντελόνι προσφέρει μέγιστη ευελιξία και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Διαθέτει 2 ενσωματωμένες μπροστινές τσέπες, 2 πλαϊνές τσέπες με κρυφό φερμουάρ για επιπλέον προστασία του εξοπλισμού σας, τσέπη μαχαιριού και πίσω τσέπη με κρυφό φερμουάρ.


Excape Insulated Cardigan

Ζακέτα με μόνωση. Διαθέτει κεντρικό φερμουάρ, τσέπη στο στήθος με κρυφό φερμουάρ, και μανίκια με τρύπα για τον αντίχειρα.


ROGALAND SOFTSHELL JACKET


Μπουφάν με αδιάβροχο κέλυφος, σκληρό και ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ και αθόρυβο. Η χρωματική λεπτομέρεια και η απλοϊκή σχεδίαση αυτού του μαλακού κελύφους είναι αυτό που του δίνει την εκλεπτυσμένη, διακριτική του εμφάνιση. Διαθέτει μια τσέπη στο στήθος, δύο μπροστινές τσέπες με κρυφά φερμουάρ, προ διαμορφωμένα μανίκια και ρυθμιζόμενες μανσέτες ολοκληρώνουν τα χαρακτηριστικά αυτού του μπουφάν.


ROGALAND STRETCH TROUSERS


Προσφέροντας εξαιρετική ελευθερία κινήσεων, το ελαστικό παντελόνι Rogaland κινείται μαζί σας και διαμορφώνει το σχήμα σας από τη στιγμή που το φοράτε. Η ελαστική μέση, τα προ-διαμορφωμένα γόνατα και ο ρυθμιζόμενος αστράγαλος παρέχουν βέλτιστη και άνετη εφαρμογή. Φτιαγμένο με γνώμονα τον κυνηγό, το ελαστικό παντελόνι Rogaland διαθέτει καλά τοποθετημένες και προσεκτικά μελετημένες τσέπες που διαθέτουν πτερύγια και κρυφά φερμουάρ για πρόσθετη προστασία στα υπάρχοντά σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει.


ROGALAND SWEAT - LIGHT

Ζακέτα με δύο τσέπες με φερμουάρ. Ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:

FINE GAME AND SHOOTING SUPPLIES

Τηλ 22664608


ΠΑΦΟΣ:

Κατάστημα Αντώνης Έλληνας

Τηλ 96860293


ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ - ΣΚΟΥΛΛΗ:

Κατάστημα Χάρη Δημητριάδη

Τηλ 99010413


ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ:

Κατάστημα ΚΥΝΗΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ 

Τηλ 99484395