Αν ζητάς ποιότητα, καλή εφαρμογή και καλή τιμή ψάξε τα Deerhunter!


STRIKE TROUSERS

Πρακτικό παντελόνι με τεχνική επεξεργασία Teflon Shield για υψηλή αντοχή στο νερό και στη βρωμιά. Με πρόσθετες περιοχές τεντώματος 4 κατευθύνσεων, προ-διαμορφωμένα γόνατα και ελαστικό στη μέση, αυτό το παντελόνι προσφέρει μέγιστη ευελιξία και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Διαθέτει 2 ενσωματωμένες μπροστινές τσέπες, 2 πλαϊνές τσέπες με κρυφό φερμουάρ για επιπλέον προστασία του εξοπλισμού σας, τσέπη μαχαιριού και πίσω τσέπη με κρυφό φερμουάρ.


BASIC 2-PACK T-SHIRT

Ελαφρύ μπλουζάκι με απαλή και άνετη εφαρμογή για ολόχρονη χρήση.


Rogaland Softshell Jacket

Αδιάβροχη ζακέτα με 3 εξωτερικές τσέπες, εσωτερική επένδυση fleece και Velcro στα μανίκια.


Rogaland strech trousers with contsast 

Τα παντελόνια Rogaland strech trousers with contsast  προσφέρουν επιπλέον προστασία όταν κυνηγάτε ή περπατάτε σε δύσβατες περιοχές. Η ελαστική μέση, τα προ-διαμορφωμένα γόνατα και οι περιοχές τεντώματος 4 κατευθύσεων προσδίδουν πρόσθετη άνεση και ευελιξία, ενώ η τοποθέτηση των τσεπών ολοκληρώνει τη συνολική πρακτικότητα και στυλ του παντελονιού. 


Strike Extreme Trousers

Το παντελόνι Strike Extreme προσφέρει τη βέλτιστη απόδοση στο κυνήγι. Διαθέτει πολλές τσέπες μαζί με κρυμμένα φερμουάρ για πρόσθετη ασφάλεια των αντικειμένω σας. Έχει ελαστικές περιοχές 4 κατευθύνσεων, ελαστική μέση, γόνατα σε σχήμα, ρυθμιζόμενο αστράγαλο με λουράκι και Velcro για να προσφέρει την απόλυτη εφαρμογή και άνεση.  


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

APA FINE ANTIQUE ARMS 

Άγιοι Ομολογητές, 79, Λευκωσία

Τηλ 22664608, 99685400

www.cyprusguns.com