Caesar Guerini Invictus II Sporting το νέο over under που συναρπάζει

Invictus: Αήττητος και ακαταμάχητος


Τα Ceasar Guerini δεν χρειάζονται πλέον καμία εισαγωγή. Η ιταλική οπλοβιομηχανία έχει εδραιωθεί για τα καλά ανάμεσα στους ποιοτικούς και αναγνωρισμένους οπλοκατασκευαστές και κερδίζει συνεχώς έδαφος σε αμερικάνικη και ευρωπαϊκή αγορά. Όλα αυτά τα οφείλει στην ποιότητα που τόσο πολύ διαφυλάσσει και παράλληλα στις καινοτομίες, οι οποίες οδήγησαν τα όπλα της να είναι ανάμεσα στα αγαπημένα εκατοντάδων αθλητών, σκοπευτών, πρωταθλητών αλλά και κυνηγών σε ολόκληρο τον κόσμο.


Το νέο στολίδι του εργοστασίου ακούει στο όνομα Invictus II. Διαθέτει ένα αξιόπιστο μηχανισμό ακριβείας, ο οποίος κατασκευάζεται με μηχανήματα CNC υψηλής ακρίβειας. Διαθέτει ένα επαναστατικό σύστημα κλειδώματος εξασφαλίζοντας τέλεια κλειδώματα και αξεπέραστη αντοχή στον χρόνο.


Είναι ένα όπλο που τα ξύλινα μέρη του είναι κατασκευασμένα στο χέρι με επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς τελειωμένα με λάδι και χειροποίητα σκαλίσματα με μοναδικούς σχεδιασμούς. Παράλληλα όλα τα ξύλινα μέρη διαθέτουν ειδική στρώση polish, πατέντα της εταιρείας, για περισσότερη προστασία και καλύτερη εμφάνιση.

Παρά τη μοναδική και συνταρακτική ομορφιά που έχει εξωτερικά ένα Guerini, η πραγματική του αξία βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Τα Caesar Guerini Invictus II Sporting έρχονται με το έξυπνο σύστημα Invictus Cam που εξαλείφει τα μηχανικά μέρη τα οποία έχουν ενώσεις και τριβές που φθείρονται και σπάνε.

Η σχέση ανάμεσα σε μηχανισμό και κάννες σχεδιάστηκε έτσι ώστε το Invictus να αποδίδει τα μέγιστα ακόμη και σε υπερβολική χρήση του όπλου. Και όταν λέμε υπερβολική, εννοούμε δεκάδες χιλιάδες δίσκους τον χρόνο.

Το σύστημα Maxis Chocke κατάφερε να δώσει στο όπλο μεγαλύτερη ταχύτητα στους δίσκους, χωρίς να διαφοροποιεί τη σφαιρικότητα και συνεπώς και την ακρίβεια στον στόχο.

Κάθε λεπτομέρεια είναι τόσο ανεπτυγμένη, ώστε να εξοπλίζει πάντα τον σκοπευτή με ένα ακριβές και αξιόπιστο κυνηγετικό όπλο.

Η ίδια προσοχή στις λεπτομέρειες φαίνεται, όπως πάντα, στα αισθητικά φινιρίσματα. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το Invictus II Sporting χαρακτηρίζεται από χειρόγραφα σκαλίσματα.


Χάρη του συστήματος Invictus, η διάρκεια ζωής του τουφεκιού αυξήθηκε μεταξύ 200 και 300% σε σχέση με το τυπικό διπλό τουφέκι. Για πρώτη φορά μπορείτε να μετρήσετε τη διάρκεια ζωής του κυνηγετικού σας τουφεκίου όχι από το πόσο καιρό μπορείτε να το χρησιμοποιείται, αλλά από το πόσο καιρό μπορούν τα παιδιά και τα εγγόνια σας να το χρησιμοποιήσουν.


Invictus II Sporting Διάμετρος Βάρος (kg) Κλήση (mm) Μήκος Κοντακιού (mm) Μήκος κάνης 
12 3,75 35/55 377 28-30-32''
71-76-81cm


Τιμή: €5200