Από την Οργανωτική Επιτροπή του “Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής – Μάικ Τύμβιος”... Βραβεύτηκαν οι νικητές του τρίτου αγώνα!


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο στέκι του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φτέλια» Γερίου.


Σε μια σεμνή αλλά πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φτέλια» Γερίου, η Οργανωτική Επιτροπή του Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας – Μάικ Τύμβιος», απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του τρίτου πρωταθληματικού αγώνα, τα οποία αθλοθέτησε το «Περίπτερο – Μίνι Μάρκετ Στέλιος & Χριστόδουλος» στην Έγκωμη.


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η ηγεσία της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, αξιωματούχοι της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου, η θυγατέρα του τιμώμενου Ισαβέλλα Τύμβιου, ο κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου εκ μέρους των αθλοθετών και εκπρόσωποι των κυνηγετικών συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.


Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών, με τους Άθω Βοσκαρίδη, Νεόφυτο Παφίτη, Χρίστο Παρασκευαΐδη, Κύπρο Κυπριανού και Κούλλη Ανδρέου, με συνολικό αποτέλεσμα 164/200, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα με 159/200 και στην τρίτη η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 158/200.


Στην ατομική κατάταξη της Α’ κατηγορίας των κυνηγών, την πρώτη θέση πήρε ο Γαβριήλ Γαβριήλ του Κ.Σ. «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 45/50, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν ο Άθως Βοσκαρίδης του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών με 44/50 και ο Αντώνης Αντωνίου με 43/50. Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών βραβεύτηκαν οι Παναγιώτης Νεοφύτου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας (40/50), Αντώνης Παναγίδης της Κ.Ε. Λευκωσίας (38/50) και Χριστόφορος Πετρίδης του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου (38/50), ενώ στην κατηγορία των εφήβων, έπαθλα απονεμήθηκαν στους Ανδρέα Λάμπρου του Κ.Σ. «Ταμασός» (42/50), Γιώργο Γρηγορίου (42/50) και Μιχάλη Ζήσιμο (34/50). Βραβεύτηκαν επίσης, ο νεαρός Ανδρέας Καττίδης του Κ.Σ Αναλιόντα που πρώτευσε στην κατηγορία των παίδων και στους βετεράνους κυνηγούς, οι Ηλίας Χαραλάμπους του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς (40/50), Θανάσης Κωνσταντίνου του Κ.Σ «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας (39/50) και Μιχάλης Παπανικολάου (38/50). 


Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ευγένιος Ζήσιμος του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών πρώτευσε στην Α’ κατηγορία με 47/50 και ο Σπύρος Σαββίδης της ΣΚΟΛΕΥ στη Β’ κατηγορία με 45/50, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές, οι Κυριάκος Πατσαλίδης της ΣΚΟΚΕΡ και Νεοκλής Ιωνά της ΣΚΟΛΕΥ ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 42/50.   



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  


1.    Οι εκπρόσωποι των νικητριών ομάδων, μετά την απονομή των επάθλων, μαζί με τον εκπρόσωπο των αθλοθετών Χριστόδουλο Χριστοδούλου και τις θυγατέρες τους


2.    Οι νικητές στην Α’ κατηγορία των κυνηγών μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον εκπρόσωπο των αθλοθετών Χριστόδουλο Χριστοδούλου και τις θυγατέρες τους


3.    Ο νικητής στην κατηγορία των παίδων Ανδρέας Καττίδης, παραλαμβάνει το έπαθλό του από τη θυγατέρα του αείμνηστου Μάικ Τύμβιου, Ισαβέλλα


4.    Οι νικητές στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ, Λουκά ψημολοφίτη


5.    Ο νικητής στη Β’ κατηγορία των σκοπευτών, Σπύρος Σαββίδης, παραλαμβάνει το έπαθλό του από τη θυγατέρα του αείμνηστου Μάικ Τύμβιου, Ισαβέλλα