Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο οίκημα της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα και στον οποία τηρήθηκαν πλήρως τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία, η Οργανωτική Επιτροπή του «Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας – Μάικ Τύμβιος», απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου και τελευταίου φετινού πρωταθληματικού αγώνα, τα οποία αθλοθέτησε η εταιρία APA FINE, αντιπρόσωποι των φυσιγγίων GAMEBORE.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η ηγεσία της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, αξιωματούχοι της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, η θυγατέρα του τιμώμενου Ισαβέλλα Τύμβιου και εκπρόσωποι των κυνηγετικών συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας, με συνολικό αποτέλεσμα 168/200, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου με 164/200 και στην τρίτη η ομάδα του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών με 163/200.

Στην ατομική κατάταξη της Α’ κατηγορίας των κυνηγών, την πρώτη και τη δεύτερη θέση πήραν οι αθλητές της νικήτριας ομάδας Ανδρέας Καράζινος (46/50) και Γιάννης Κωνσταντινίδης (44/50), ενώ τρίτος τερμάτισε ο Στέλιος Στυλιανού του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου με επίσης 44/50. Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών βραβεύτηκαν οι Ηλίας Χαρής (43/50), Νεόφυτος Νικολάου (40/50) και Χρίστος Κίζας (39/50), ενώ στην κατηγορία των εφήβων, έπαθλα απονεμήθηκαν στους Ανδρέα Λάμπρου (40/50), Λάμπρο Λάμπρου (35/50) και Μιχάλη Ζήσιμο (33/50). Βραβεύτηκαν επίσης, ο νεαρός Ανδρέας Καττίδης του Κ.Σ Αναλιόντα που πρώτευσε στην κατηγορία των παίδων, στους βετεράνους κυνηγούς, οι Μιχάλης Παπανικολάου (41/50), Θανάσης Κωνσταντίνου (40/50) και Ηλίας Χαραλάμπους (39/50), και στις επανεγγραφές (Re-Entry) o Νίκος Χατζηαποστόλου που πέτυχε 42/50.

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ευγένιος Ζήσιμος του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών πρώτευσε στην Α’ κατηγορία με 47/50 και ο Γιώργος Κυριάκου της ΣΚΟΛΕΥ στη Β’ κατηγορία με 41/50, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές, την πρώτη θέση με 41/50 εξασφάλισε ο Βάκης Παναγίδης της Κ.Ε Λευκωσίας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


  • Ο νεαρός Ανδρέας Καττίδης, παραλαμβάνει το έπαθλο του νικητή στην κατηγορία των παίδων, από τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη
  • Οι νικητές στη Β’ κατηγορία των κυνηγών και στους βετεράνους, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο της Κ.Ε. Λυθροδόντα, Χριστόφορο Παπακωνσταντίνου
  • Οι νικητές των σκοπευτών στη Β’ κατηγορία και στους βετεράνους, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τη θυγατέρα του τιμώμενου, Ισαβέλλα Τύμβιου