Περασαμε καλά φίλε ΣολωναSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΦΙΛΕ!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα υπέροχο ντουμπλέ και δυο μονές με GM3 και Tecna
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- spyrosspyrou851
Παιδιά καλησπέρα, αν μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι πιστονάκι είναι αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 42a31.jpeg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ba90b.jpeg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 42a31.jpeg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ba90b.jpeg
- Breda Pegaso
Αν ειμαι σωστος ειναι της ολυμπια και δικη της κατασκευη.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- spyrosspyrou851
ΕυχαριστώBreda Pegaso έγραψε:Αν ειμαι σωστος ειναι της ολυμπια και δικη της κατασκευη.
- Nikos
Γειά σας παιδιά.
Αν είναι εύκολο θα ήθελα τις γνώσεις σας, σαν πιο έμπειροι στον τομέα φυσίγγια.
Προχθές Κυριακή έριξα ενα φυσίγγιο, του οποίου το πιστονάκι έπεσε κοντά μου και απο περιέργεια το βρήκα και πρόσεξα ότι τα φτερά του δεν είχαν σνοίξει καθόλου. Αυτό συμβαίνει? Ή σημαίνει ότι κάτι πήγε λάθος?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Προχθές Κυριακή έριξα ενα φυσίγγιο, του οποίου το πιστονάκι έπεσε κοντά μου και απο περιέργεια το βρήκα και πρόσεξα ότι τα φτερά του δεν είχαν σνοίξει καθόλου. Αυτό συμβαίνει? Ή σημαίνει ότι κάτι πήγε λάθος?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΝΙΚΟ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ?Nikos έγραψε:Γειά σας παιδιά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Φίλε Νίκο συμβαίνει αυτό γιατι όταν βγουν τα πιστόνια απο το εργοστάσιο είναι ενωμένα με λίγο πλαστικό τα φτερά τους γιατί έτσι τα βγάζει η μηχανή επομένως αρκετές φορές μπορεί να μην ανοιξουν ακόμη και να ανοίξει μονο ενα φτερό απο πχ τα 4. Γιαυτό εμείς που γεμίζουμε ανοίγουμε τα φτερά του πιστονιου πριν το τοποθετησουμε στο φυσίγγιο. Το εργοστάσιο όμως δεν θα μπει στην διαδικασία να τσακίζει ενα ενα τα βύσματαNikos έγραψε:Γειά σας παιδιά.
-
andreas78
Ειναι φυσιολογικό φίλε Νίκο οπως σου προανεφερε ο Αντρεας, συνήθως αυτό το φαινόμενο παρατηρείτε στα κυπριακά βύσματα λογο σκληρότητας, σε ευρωπαϊκά ειναι πιο σπάνιο να συμβεί.
- Breda Pegaso
Το πιο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τα ανοιγουμε.
Μου ετυχε πολλες φορες εμενα και με εξωτερικα ειδικα στην τζιηκλα που βαριομουν να τα ανοιξω και μετα τα εβρισκα κλειστα η το ενα, δυο πτερυγια ανοικτα.
Μου ετυχε πολλες φορες εμενα και με εξωτερικα ειδικα στην τζιηκλα που βαριομουν να τα ανοιξω και μετα τα εβρισκα κλειστα η το ενα, δυο πτερυγια ανοικτα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Prestige 8
- Full Member
Μια ερώτηση προς τους φίλους ιδιογομωτες και όχι μόνο.
Η υψηλη θερμοκρασία από μόνη της ως παράγοντας είναι ικανή, ούτως ώστε να παρουσιαστεί διαφυγή αερίων στην κανη του όπλου κατά την πυροδότηση ενός φυσιγγίου?
Η υψηλη θερμοκρασία από μόνη της ως παράγοντας είναι ικανή, ούτως ώστε να παρουσιαστεί διαφυγή αερίων στην κανη του όπλου κατά την πυροδότηση ενός φυσιγγίου?