ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Breda Pegaso έγραψε:
andreas78 έγραψε:Για το φιλο μου τον Στέφανο.. :D
Ενα φυσιγγάκι για ωραίες κυνηγετικές εξωρμησεις... ;) , με ~ 375m/s V1,5mtr., πέρσι, είτε αστέρι, είτε στρογγυλο....η οκά ηταν τετρακόσια...οχι μέτρα εεεεε :D
NSI 12/65 (64,5) CX2000- VECTAN D10 1,55gr- Overpowder- 16mm Diana- 32gr- No 7- 55mm

Εικόνα

Μυριζει Περτικος!

Οτι επαιξαμε- επαιξαμε, φέτος θα κοπή η κάννη στους 30 πόντους, διασποράς, καβάλα στην φέρμα και άμεσες βολες μεχρι τα 5-10 μετρα......μετα τα 10 μετρα θα αλευρονωνται απο συγκυνηγούς, απο τα 60 μετρα και θα μένουμε με δυο χείλη καμενα :roll:
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Οτι επαιξαμε- επαιξαμε, φέτος θα κοπή η κάννη στους 30 πόντους, διασποράς, καβάλα στην φέρμα και άμεσες βολες μεχρι τα 5-10 μετρα......μετα τα 10 μετρα θα αλευρονωνται απο συγκυνηγούς, απο τα 60 μετρα και θα μένουμε με δυο χείλη καμενα :roll:[/quote]

Φίλε Αντρέα μετά από πολύ σκέψη ξεκινώ την ιδιογόμωση ! Θα ήθελα να με βοηθήσεις στα τεχνικά προβλήματα που θα μου παρουσιαστούν !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πάντα φιλικά Μουζουρης. :)
andreas78

Χμ.....
Σε πληροφορώ αγαπητέ Μουζούρη, οτι απο την πολλη δουλειά που θα εχεις φέτος στο οπλουργείο... ;)
Πολυ αμφιβάλλω αν θα προλαβαίνεις να αγοράζεις φυσιγγια, οχι να φτιάχνεις...!!!!!!!.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Ξέρεις κάτι που εγώ δεν το ξέρω ; Σε παρακαλώ πέσμου γιατί αλλιώς θα πρέπει να αποταθώ αλλού ;) !
Και πάλι ευχαριστώ και πάλι φιλικά 8-)
Μουζουρης
andreas78

Αχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχχα...... :lol: :lol:
Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου...!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Φίλε Αντρέα νομίζω παρανόησες, εγώ δεν έχω αμπέλια, εν κεραζιές που έχω ! :D
andreas78

mouzouris έγραψε:Φίλε Αντρέα νομίζω παρανόησες, εγώ δεν έχω αμπέλια, εν κεραζιές που έχω ! :D
Χαχαχαχχαχχαχα....
Sorry, παππού.... :lol: :D
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Καμιά φορά και η ειρωνεία καλή είναι, αλλά όχι και να λένε μερικοί οπλουργοί εδώ στα μέρη μας ότι η αμερικάνηκη πατέντα που κόβει κώνους κάνει περί τα 3.500 $ και ότι η αντίστοιχη ιταλική πατέντα κάνει περί τα 5.000 € και να παραμυθιάζουνε ενδεχομένως τον κόσμο ότι θα τους κάνουν κώνους που θα τουφεκάνε μακρυά και μετά να βγαίνουν 2~3 φώτο στην φόρα και να εξανεμίζονται τα παραμυθάκια τους με αριστουργηματικό τρόπο και να τρέχουν και να μην φτάνουν... 8-)

Φιλαράκι, άμα κόψεις την κάννη στους 30...δεν θα προλαβαίνει να σκάει το καψούλι όπως λένε και στα περιοδικά γιατί αυτοί λένε ότι η κάννη θέλει 50...αλλά δεν μας εξηγήσανε άμα είναι με την θαλάμη η χωρίς! :mrgreen:
andreas78

Λύσεις υπάρχουν πολλές, φιλαράκι.

http://youtu.be/WOoUVeyaY_8

Δεν θα πεσει η άτιμη η περδικα..? Τουλάχιστον θα κανω αξέχαστες βολες, που θα τις θυμαμε για πάντα.
:mrgreen: :mrgreen:
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Ωραίο οπλάκι και μάλιστα παραλλαγής...αλλά όταν ο φίλος μου ο Γιάννης έπαιζε με τον φίλο μου τον Μίχαλο στα αγριοπερίστερα τότε που με 5 σπάρα έριξαν τα 5 πουλιά κάτω...ήταν υπό τις εντολές του κόκκινου ύδωρ που βελτίωνε μακράν το σημάδι τους στο βουνό! 8-) :mrgreen: :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”