ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas78 έγραψε:Ωραίος ο Αντρέας μας... :D
;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
giannis kriti
Full Member

Δημοσίευση από giannis kriti »

επηστημονηκα κλησηματα
https://www.youtube.com/watch?v=8WJPC-v ... e=youtu.be
zabala veri magnum
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Ορίστε κύριοι τι έφτιαξα σήμερα το πρωί: μια μεζούρα 18.50 x 13.00 για τον φίλο μου τον Μίχαλο και μια μεζούρα 18.50 x 15.00 για τον φίλο μου τον Γιάννη! Δωράκι από εμένα προς τα παιδιά, όπως άλλωστε είχα κάνει και του φίλου μου του Μίχαλου εκείνο το τρίτο στάδιο από τα αρκετά πρωτότυπα που είχα κάνει μέχρι να πετύχω εκείνο το καλό το τρίτο στάδιο που μαγκώνει λίγο και που κλείνει στα πολλά χιλιοστά όταν χρειάζεται και έχει εκείνες τις δυνατότητες που επιτρέπουν στον κύριο Γιάννη να κλείσει ακόμη και στους άδειους κάλυκες…όπως βεβαίως έκλεισε τις προάλλες και μας τρέλανε όλους!!! 8-)

Βίντεο μεζούρας 18.50-13-15: http://www.youtube.com/watch?v=RrJwcNSyu0A

Τώρα όσο αναφορά τα υπόλοιπα, θα επιθυμούσα να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο περί πολλών χιλιοστών και περί σταδίων...διότι έχω την εντύπωση ότι διαβάζω ασυναρτησίες και είναι αμαρτία να παραμυθιάζεται ο ανύποπτος κόσμος...όπως άλλωστε έγινε και την περασμένη εβδομάδα με εκείνη την αμερικάνικη πατέντα των 3.500$ ή εκείνη την Ιταλική πατέντα των 5.000€...που τελικά την παρουσίασα με τεχνικό άρθρο και νομίζω ότι ήδη μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους! 8-)

Αυτό εδώ είναι το βίντεο με το στάδιο του Γιάννη, εκείνο το πειραγμένο το δικό του που ουδέποτε αποκάλυψε σε κανέναν τις διαρυθμίσεις...πλην εμένα φυσικά και αυτό έπειτα από την ημέρα που του έστειλα το δικό μου στάδιο για να το μετρήσει και βεβαίως καταλήξαμε ότι και οι δύο μας χρησιμοποιούμε ακριβώς το ίδιο πανομοιότυπο προφίλ με το δικό μου βεβαίως να έχει μια μικρή...αλλά ουσιαστηκότατη διαφορά! :mrgreen:

Βίντεο με το στάδιο του Γιάννη [άδειος κάλυκας]: http://www.youtube.com/watch?v=8WJPC-vHGeA
Πρόχειρο βίντεο με το δικό μου στάδιο από τον Γιάννη [άδειος κάλυκας]: http://www.youtube.com/watch?v=qyCx-elzg5Y

Ας περάσουμε τώρα στις πατέντες που απασχολούν την διεθνή κοινότητα των ιδιογομωτών εδώ και κάμποσο καιρό...με το φλέγον ζήτημα του κοψίματος και του ραψίματος του LB6... Έχοντας λοιπόν τον ΜΕΤΡ της ιδιογόμωσης κύριο Γιάννη Πλερωνάκη, να μας εξασφαλίζει παρέα με τον φίλο μου τον Μίχαλο και τον κύριο Μιχάλη ότι πλέον δεν χρειάζεται να κόβουμε τον LB6...μας δείχνουν τα παιδιά ότι με δύο απλά κολπάκια έχουμε φυσίγγια που σφυρίζουν και που ξυρίζουν στην κυριολεξία και στην μεταφορά!!! 8-)

Βίντεο άκοπου LB6 για Long Range βολές: http://www.youtube.com/watch?v=yDf5iu4wfGk
Βίντεο άκοπου LB6 για Super Long Range βολές: http://www.youtube.com/watch?v=qpaOhaOUj4U
[Το κέρμα είναι απλά ενδεικτικό και θα πρέπει να λιώνουμε μολύβι σε καλουπάκι...πράγμα που ετοιμάζω για τον φίλο μου τον Γιάννη για να το δοκιμάσει και να μας πει τις εντυπώσεις του]

Και τέλος, αφού γίνεται λόγος για στροφεία και κούρμπες...ορίστε 3 πράγματα που ενδεχομένως να λύνουν και πολλές τυχόν απορίες και περιέργειες:
1. ο Σάββας δεν φέρνει στροφεία αλλά κατασκευάζει δικά του στροφεία με όμως μη ανταγωνιστηκές τιμές
2. Βίντεο από τον Γιάννη: http://www.youtube.com/watch?v=EHq4EYpADRs
3. Βίντεο δικό μου: http://www.youtube.com/watch?v=gTJc_sSLlZU

Τέλος επιθυμώ να παρακαλέσω δημόσια όσους με παίρνουν τηλέφωνα από εχθές το μεσημέρακι για να με ρωτήσουν τι δουλειά έχω στο Κυπριακό φόρουμ...να σταματήσουν να με ενοχλούν και με την ευκαιρία, εφιστώ την προσοχή και όσων βάζουν τα φιλαράκια τους να παίρνουν τηλέφωνα τα φιλαράκια μου για να μαθαίνουν τυχόν περίεργες πληροφορίες...ότι όχι μόνον δεν τους βγαίνει...αλλά όπως μοίρασα απλόχερα τεχνολογία και τεχνογνωσία σε Ελλάδα και σε Ιταλία τόσα χρόνια...το ίδιο ακριβώς έχω σκοπό να κάνω και στην Κύπρο και μάλιστα με το παραπάνω! Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάτι διότι πούλησα ήδη τις μηχανές μου από τα φυσίγγια για να αγοράσω το ερασιτεχνικό μου τορνάκι και τώρα έχω που κάνω πατέντες ασταμάτητα και αδιαφορώ επιδεικτικά για το τι λένε και για το τι κάνουν όσοι ενδεχομένως να με αντιπαθούν ή να με αντιμετωπίζουν με αδιαφορία και με μασκαρεμένη εχθρικότητα...

Προσεχώς θα θέσω στην διάθεσή σας, όλες τις πατέντες μετατροπής της Mec, όπου έχω ήδη αρχίσει να μετατρέπω σε πολυσταδιακή μηχανή γόμωσης και είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι έχετε τέτοια μηχανή και επιθυμείτε να την μετατρέψετε όπως θα μετατρέψω την δική μου θα μπορείτε να το κάνετε πάρα πολύ εύκολα και με ελλάχιστο κόστος! 8-)
Ζακυνθινος
Full Member

Δημοσίευση από Ζακυνθινος »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Και πόσο χα΄ραζεις με το μαχαίρι ρε Αντρέα έτσι για καταλάβω?μονο με το μαχαίρι..
Χαράζω γύρω στα 7~8 χιλ ;)
λιγο χαραγμα, Ανδρεα!!!
αυτα ειναι!
και Γ&Δ σταδιο μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το καλυτερο πραγμα!
2 πατηματα σε 1!!

:D :) ;) :o :o :o 8-) 8-) 8-) :lol: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow:

αντε γεια
giannis36
Full Member

Δημοσίευση από giannis36 »

χαραγμα σταδιο-πατημα αλα εχει και αλα σε αδιο καληκα αντε γεια :D :D :D :D :D :D :D :D :D
οπιος σκαβει τον λακο του αλονου πευτη ο ειδιος μεσααααα
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε::shock: :shock:
Κώστα αυτό το σταδιο έχει καινοτόμο προφίλ και κάνει την δουλεια του Γ και Δ σταδιου ταυτόχρονα , οπότε μου είναι υπεραρκετά 4 πιστονια kαι δεν μου χρειάζονται πέντε.Το φυσίγγι μετά απο το Γ+Δ στάδιο δεν χρειάζεται καν ρέλιασμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Τ την 05 Ιούλ 2014, 07:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ζακυνθινος έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Και πόσο χα΄ραζεις με το μαχαίρι ρε Αντρέα έτσι για καταλάβω?μονο με το μαχαίρι..
Χαράζω γύρω στα 7~8 χιλ ;)
λιγο χαραγμα, Ανδρεα!!!
αυτα ειναι!
και Γ&Δ σταδιο μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το καλυτερο πραγμα!
2 πατηματα σε 1!!

:D :) ;) :o :o :o 8-) 8-) 8-) :lol: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow:

αντε γεια
Και χαμηλά μπαρ!!!! ;)
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Ζακυνθινος έγραψε:...
αντε γεια
Εσύ θα πρέπει να είσαι ο Διονύσιος από την Ζάκυνθο ή Νιόνιος όπως σε αποκαλούσε ο πρώην φίλος μου ο Άκης και πιθανολογώ ενδεχομένως ότι ήταν και κοινός μας φίλος ή έστω πρώην κοινός μας φίλος... 8-)

Εάν λοιπόν είσαι εσύ αυτός που αναφέρω και δεν κάνω κάποιο λάθος, επιθυμώ να σου μεταφέρω ότι δεν έπρεπε να πάρεις τον Μίχαλο από Κρήτη τηλέφωνο για να του δώσεις τα χαιρετίσματά μου, αλλά έπρεπε να πάρεις τον πρώην φίλο μου/μας τον Άκη από Κέρκυρα για να του τα δώσεις...διότι στον φίλο σου τον Κώστα που με πήρε τηλέφωνο...του είπα να σου πει να πάρεις τον Άκη τηλέφωνο και όχι τον Μίχαλο που τονε παίρνεις μέχρι και 3 φορές την μέρα...διότι τον Μίχαλο τον έχω κολλητό εδώ και πολλά χρόνια και το κοπέλι είναι πολύ λεβέντης και δεν μασάει τα λόγια του και μάλιστα του είπα του Μίχαλου για το σκυλάκι να μην το πιστέψει αυτό που του έλεγες διότι ούτε εγώ το πιστεύω! 8-)

Όσο αναφορά το στάδιο που έχεις, να ξέρεις ότι δεν έχεις εκείνο το καλό αλλά σου δώσανε το σκάρτο και αυτό για να σε έχουνε για δοκιμαστή...εκτός πάλι και εάν κάνω κάπου λάθος...αλλά δεν συνηθίζω να κάνω λάθη και επίσης με την ευκαιρία επειδή εδώ βλέπω ότι παίρνεις τηλέφωνα δεξιά και αριστερά και ρωτάς τι κάνω και τι δεν κάνω για να το μεταφέρεις στα φιλαράκια σου που σε βάζουν να παίρνεις τηλέφωνα για να μαθαίνεις πληροφορίες και να τους τις μεταφέρεις, διότι έτσι μου λένε ότι κάνεις, κοίτα λίγο 2 link και 2 ημερομηνίες

1. ΣΚΛΗΡΕΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 1 - 02/01/2014
2. ΣΚΛΗΡΕΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 - 07/01/2014
ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους διέδωσαν το πολυσταδιακό κλείσιμο στην κοινότητά μας και παράλληλα νοιώθουμε την ηθική υποχρέωση, να σας ενημερώσουμε ότι το σκληρότερο παρασκήνιο όπου καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε στην μέχρι τώρα πορεία μας εντός του Idiogomosi, έγινε και διαδραματίστηκε ακριβώς για τα τρία ενδιάμεσα στάδια του συγκεκριμένου πολυσταδιακού κλεισίματος!

Εάν ενδεχομένως δεν μας είχατε κάνει τα όσα γνωρίζουμε αρκετά καλά ότι μας κάνατε, με απώτερο σκοπό να μας καθυστερήσετε ή ενδεχομένως να μας σαμποτάρετε εκ των έσω και εκ των έξω, ώστε ενδεχομένως να ψαρέψετε πελάτες ή για τυχόν άλλους πιθανούς σκοπούς και λόγους όπου ενδέχεται να μας διαφεύγουν, τότε σας γνωρίζουμε ότι κάποιες συγκεκριμένες Ελληνοκυπριακές επιχειρήσεις...απλά δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν αρκετούς νέους πελάτες! Επίσης σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις και την δική μας τεχνική ανάλυση και εκτίμηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αρκετά σύντομα, ενδέχεται να βγείτε και εσείς χαμένοι και μάλιστα αρκετά περισσότερο από ότι πιθανότατα να είχατε αρχικά υπολογίσει!

Είτε το θέλετε κύριοι, είτε όχι, εμείς είμαστε εμμέσως υπεύθυνοι για τα σχετικά χρηματικά ποσά, όπου οι συγκεκριμένοι ιδιογομωτές που μας παρακολουθούν τακτικά, ενδέχεται να αφήνουν στις επιχειρήσεις του γούστου τους, ακριβώς λόγο των αγορών τους και των χρηματικών ποσών που ενδέχεται να διαθέτουν προς τις επιχειρήσεις αυτές! Εμείς επειδή αυτό το πράγμα το γνωρίζουμε άπταιστα, προσέχουμε πάντα και πάρα πολύ καλά τι γράφουμε, όπως επίσης πως και με ποιόν ακριβώς τρόπο το γράφουμε, διότι δεν μας πέφτει κανένας εμπορικός λόγος και παράλληλα δεν είναι του γούστου μας να προβούμε σε ενέργειες όπου ενδέχεται να ζημιώνουν τρίτους!

Εάν λοιπόν κύριοι δεν μας είχατε φτάσει στο σημείο όπου καταφέρατε αναμφισβήτητα να μας φτάσατε, με τις αλλεπάλληλες συμπεριφορές σας και με τα σχετικά καμώματά σας, εμείς δεν θα αναγκαζόμαστε ποτέ να δημιουργήσουμε σχεδόν 20 πρωτότυπα τρίτου σταδίου και δεν θα αναγκαζόμαστε ποτέ να επιδιώξουμε την κατάργηση του τετάρτου σταδίου ή την μη συμβατότητα του στροφείου I2S, ώστε να μπορεί πλέον ο ενδιαφερόμενος ιδιογομωτής να είναι σε θέση και να μπορεί να περάσει απευθείας στο ρέλιασμα, μετά το τρίτο στάδιο και μάλιστα χωρίς την χρήση του ειδικού στροφείου S1, όπου εσείς οι ίδιοι μας είχατε υποδείξει ότι χρειαζόταν!

Έτσι λοιπόν κύριοι, έχασαν λεφτά 4 επιχειρήσεις του κλάδου και μάλιστα καθυστερήσατε εμάς και το σύνολο των ενδιαφερόμενων ιδιογομωτών για αρκετό καιρό, αλλά επειδή κύριοι η ζωή εκδικείται πάντα, χάρη στα εμπόδια όπου μας δημιουργήσατε, μας κάνατε να πεισμώσουμε και να καταφέρουμε να φέρουμε τα πράγματα με τέτοιον αριστουργηματικό τρόπο, ώστε να βγουν κερδισμένοι οι ιδιογομωτές όπου μας παρακολουθούν και όπου μας υποστηρίζουν πραγματικά εμπράκτος και παράλληλα να επαναφέρουμε στο εμπορικό προσκύνιο την ελπίδα των χαμένων τζίρων, στις 3 από τις 4 σχετικές επιχειρήσεις όπου προαναφέραμε!

Σημείωση: Ζήτησα επανειλημμένως τα ακριβή σχέδια από το τρίτο και από το τέταρτο στάδιο και ουδέποτε μου δώθησαν, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση της δημιουργίας ενός ειδικού τύπου τρίτου σταδίου, όπου απλά θα εξάλειφε το τέταρτο στάδιο και το ειδικό στροφείο χαμηλού προφίλ!
Αυτά Διονύσιε στα λέω εσένα για να τα μεταφέρεις στα φιλαράκια σου και πρώην φιλαράκια μου και να τους πεις επίσης ότι ουδέποτε πίστεψα ότι θα ήταν πραγματικά φιλαράκια μου...διότι κάποιος κοινός γνωστός μας με είχε προειδοποιήσει μήνες πριν με πουλήσουνε ότι θα με πουλούσανε!

Κλείνω με μια δημόσια δήλωση από μέρους μου: Μέχρι την Δευτέρα 07/07/2014 θα έχω δωρίσει τα σχέδια της νέας Πεντασταδιακής Μηχανής Ρελιάσματος στον κύριο Περικλή και στον κύριο Σάββα, ώστε να πράξουν τα δέοντα προς δικό τους ενδεχόμενο όφελος και επίσης με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει και ενδεχόμενο όφελος της κοινότητας των Κυπρίων ιδιογομοτών.

ΥΓ Σε περίπτωση όπου κάνω λάθος και δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, παρακαλώ να αναιρεθούν όλες οι προσωπικές αναφορές πλην των link.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Nikos77 έγραψε:
Ζακυνθινος έγραψε:...
αντε γεια
Εσύ θα πρέπει να είσαι ο Διονύσιος από την Ζάκυνθο ή Νιόνιος όπως σε αποκαλούσε ο πρώην φίλος μου ο Άκης και πιθανολογώ ενδεχομένως ότι ήταν και κοινός μας φίλος ή έστω πρώην κοινός μας φίλος... 8-)

Εάν λοιπόν είσαι εσύ αυτός που αναφέρω και δεν κάνω κάποιο λάθος, επιθυμώ να σου μεταφέρω ότι δεν έπρεπε να πάρεις τον Μίχαλο από Κρήτη τηλέφωνο για να του δώσεις τα χαιρετίσματά μου, αλλά έπρεπε να πάρεις τον πρώην φίλο μου/μας τον Άκη από Κέρκυρα για να του τα δώσεις...διότι στον φίλο σου τον Κώστα που με πήρε τηλέφωνο...του είπα να σου πει να πάρεις τον Άκη τηλέφωνο και όχι τον Μίχαλο που τονε παίρνεις μέχρι και 3 φορές την μέρα...διότι τον Μίχαλο τον έχω κολλητό εδώ και πολλά χρόνια και το κοπέλι είναι πολύ λεβέντης και δεν μασάει τα λόγια του και μάλιστα του είπα του Μίχαλου για το σκυλάκι να μην το πιστέψει αυτό που του έλεγες διότι ούτε εγώ το πιστεύω! 8-)

Όσο αναφορά το στάδιο που έχεις, να ξέρεις ότι δεν έχεις εκείνο το καλό αλλά σου δώσανε το σκάρτο και αυτό για να σε έχουνε για δοκιμαστή...εκτός πάλι και εάν κάνω κάπου λάθος...αλλά δεν συνηθίζω να κάνω λάθη και επίσης με την ευκαιρία επειδή εδώ βλέπω ότι παίρνεις τηλέφωνα δεξιά και αριστερά και ρωτάς τι κάνω και τι δεν κάνω για να το μεταφέρεις στα φιλαράκια σου που σε βάζουν να παίρνεις τηλέφωνα για να μαθαίνεις πληροφορίες και να τους τις μεταφέρεις, διότι έτσι μου λένε ότι κάνεις, κοίτα λίγο 2 link και 2 ημερομηνίες

1. ΣΚΛΗΡΕΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 1 - 02/01/2014
2. ΣΚΛΗΡΕΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 - 07/01/2014
ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους διέδωσαν το πολυσταδιακό κλείσιμο στην κοινότητά μας και παράλληλα νοιώθουμε την ηθική υποχρέωση, να σας ενημερώσουμε ότι το σκληρότερο παρασκήνιο όπου καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε στην μέχρι τώρα πορεία μας εντός του Idiogomosi, έγινε και διαδραματίστηκε ακριβώς για τα τρία ενδιάμεσα στάδια του συγκεκριμένου πολυσταδιακού κλεισίματος!

Εάν ενδεχομένως δεν μας είχατε κάνει τα όσα γνωρίζουμε αρκετά καλά ότι μας κάνατε, με απώτερο σκοπό να μας καθυστερήσετε ή ενδεχομένως να μας σαμποτάρετε εκ των έσω και εκ των έξω, ώστε ενδεχομένως να ψαρέψετε πελάτες ή για τυχόν άλλους πιθανούς σκοπούς και λόγους όπου ενδέχεται να μας διαφεύγουν, τότε σας γνωρίζουμε ότι κάποιες συγκεκριμένες Ελληνοκυπριακές επιχειρήσεις...απλά δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν αρκετούς νέους πελάτες! Επίσης σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις και την δική μας τεχνική ανάλυση και εκτίμηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αρκετά σύντομα, ενδέχεται να βγείτε και εσείς χαμένοι και μάλιστα αρκετά περισσότερο από ότι πιθανότατα να είχατε αρχικά υπολογίσει!

Είτε το θέλετε κύριοι, είτε όχι, εμείς είμαστε εμμέσως υπεύθυνοι για τα σχετικά χρηματικά ποσά, όπου οι συγκεκριμένοι ιδιογομωτές που μας παρακολουθούν τακτικά, ενδέχεται να αφήνουν στις επιχειρήσεις του γούστου τους, ακριβώς λόγο των αγορών τους και των χρηματικών ποσών που ενδέχεται να διαθέτουν προς τις επιχειρήσεις αυτές! Εμείς επειδή αυτό το πράγμα το γνωρίζουμε άπταιστα, προσέχουμε πάντα και πάρα πολύ καλά τι γράφουμε, όπως επίσης πως και με ποιόν ακριβώς τρόπο το γράφουμε, διότι δεν μας πέφτει κανένας εμπορικός λόγος και παράλληλα δεν είναι του γούστου μας να προβούμε σε ενέργειες όπου ενδέχεται να ζημιώνουν τρίτους!

Εάν λοιπόν κύριοι δεν μας είχατε φτάσει στο σημείο όπου καταφέρατε αναμφισβήτητα να μας φτάσατε, με τις αλλεπάλληλες συμπεριφορές σας και με τα σχετικά καμώματά σας, εμείς δεν θα αναγκαζόμαστε ποτέ να δημιουργήσουμε σχεδόν 20 πρωτότυπα τρίτου σταδίου και δεν θα αναγκαζόμαστε ποτέ να επιδιώξουμε την κατάργηση του τετάρτου σταδίου ή την μη συμβατότητα του στροφείου I2S, ώστε να μπορεί πλέον ο ενδιαφερόμενος ιδιογομωτής να είναι σε θέση και να μπορεί να περάσει απευθείας στο ρέλιασμα, μετά το τρίτο στάδιο και μάλιστα χωρίς την χρήση του ειδικού στροφείου S1, όπου εσείς οι ίδιοι μας είχατε υποδείξει ότι χρειαζόταν!

Έτσι λοιπόν κύριοι, έχασαν λεφτά 4 επιχειρήσεις του κλάδου και μάλιστα καθυστερήσατε εμάς και το σύνολο των ενδιαφερόμενων ιδιογομωτών για αρκετό καιρό, αλλά επειδή κύριοι η ζωή εκδικείται πάντα, χάρη στα εμπόδια όπου μας δημιουργήσατε, μας κάνατε να πεισμώσουμε και να καταφέρουμε να φέρουμε τα πράγματα με τέτοιον αριστουργηματικό τρόπο, ώστε να βγουν κερδισμένοι οι ιδιογομωτές όπου μας παρακολουθούν και όπου μας υποστηρίζουν πραγματικά εμπράκτος και παράλληλα να επαναφέρουμε στο εμπορικό προσκύνιο την ελπίδα των χαμένων τζίρων, στις 3 από τις 4 σχετικές επιχειρήσεις όπου προαναφέραμε!

Σημείωση: Ζήτησα επανειλημμένως τα ακριβή σχέδια από το τρίτο και από το τέταρτο στάδιο και ουδέποτε μου δώθησαν, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση της δημιουργίας ενός ειδικού τύπου τρίτου σταδίου, όπου απλά θα εξάλειφε το τέταρτο στάδιο και το ειδικό στροφείο χαμηλού προφίλ!
Αυτά Διονύσιε στα λέω εσένα για να τα μεταφέρεις στα φιλαράκια σου και πρώην φιλαράκια μου και να τους πεις επίσης ότι ουδέποτε πίστεψα ότι θα ήταν πραγματικά φιλαράκια μου...διότι κάποιος κοινός γνωστός μας με είχε προειδοποιήσει μήνες πριν με πουλήσουνε ότι θα με πουλούσανε!

Κλείνω με μια δημόσια δήλωση από μέρους μου: Μέχρι την Δευτέρα 07/07/2014 θα έχω δωρίσει τα σχέδια της νέας Πεντασταδιακής Μηχανής Ρελιάσματος στον κύριο Περικλή και στον κύριο Σάββα, ώστε να πράξουν τα δέοντα προς δικό τους ενδεχόμενο όφελος και επίσης με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει και ενδεχόμενο όφελος της κοινότητας των Κυπρίων ιδιογομοτών.

ΥΓ Σε περίπτωση όπου κάνω λάθος και δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, παρακαλώ να αναιρεθούν όλες οι προσωπικές αναφορές πλην των link.

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ....ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ''ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ'' ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗΣ ...ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ;)

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.....ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ, ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Aγαπητέ Αντρεά Τ σου έστειλα επίσης Π.Μ σχετικά με την ερώτηση σου αλλα για λόγους ευταξίας του φόρουμ δεν δύναμαι να το δημοσιοποιήσω
Ελπίζω να σε βοήθησα
Φιλικά!
Κωνσταντίνος

Αλήθεια τι έκανες με την TECNA μας εχεις υποσχεθεί δοκιμές!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”