ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φιλε δεν το έδωσα όλο το σετ απ για ευνόητους λόγους και κυρίως ασφάλεια δαμε με κανονικά σετ απ παίζονται μόνη τους πόσο μάλλον αν τους δώσεις έτσι σετ απ
Ε καλά ρε φίλε γιατί έκανες ποστ την φωτογραφία δημόσια για να ενθουσιαστούμε ?
γιατί δεν την κράτησες για τον εαυτό σου , και για τον instructor Κώστα ?
Αντίθετος φίλε την έβαλα για να δουν και οι υπόλοιπη του φόρουμ πόσο ικανά είναι αυτά τα βύσματα για long range και πόσο πρέπει να προσέχει αυτός που τα χρησιμοποιεί διπλά γιατί όπως όλοι ξέρουμε υπάρχουν και πολλοί ασυνείδητη κυνηγοί και με το να τους δώσεις έτσι σετ απ....
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Lb6 100% κατανομή στα 35 μέτρα με *** τσοκ νο 4(3,10mm) σημερινή δοκιμή
Φίλε ανδρεα να ρωτείσω γιατι νο4 σε αυτή τη απόσταση (35μ) δεν ειναι καπως υπερβολικό Αυτό το 100% συγκέντρωση θα ηταν εκπλικτικό αν τα σκάγια κάλυπταν ολη την επιφανεια του κυκλου. Πάντως αυτό το φυσίγγιο θα ειθελα να το δω πως συμπερηφέρεται στα 45μ περιπου, διοτι βλέπω μια υπερσυγκέντρωση σε ενα κέντρο περιπου 35-40εκατοστά οπως επεσίμανε και ο Κων/νος. Σε αυτή την απόσταση με ενα νο 6 η 5 και κανονικό πιστονάκι θα εχεις αποτέλεσμα που θα σου δινει γυρω στα 150-160 σκαγια στο κυκλο και θα καλύπτει ολη την επιφανεια των 76εκ. Πιστευω οτι το φυσιγγιο αυτο που δοκίμασες , στα 45μ και με νο6 θα δώση εξαιρετικό αποτέλεσμα και με το 3* και με το 2*. Πάντως να δωσω τα συγχαριτηρια μου σε ολους τους ιδιογομωτες για τις δοκιμές τους και τις πληροφεριες που δίνουν στο site ετσι για να μαθένουμε ολοι.
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Lb6 100% κατανομή στα 35 μέτρα με *** τσοκ νο 4(3,10mm) σημερινή δοκιμή
Φίλε ανδρεα να ρωτείσω γιατι νο4 σε αυτή τη απόσταση (35μ) δεν ειναι καπως υπερβολικό Αυτό το 100% συγκέντρωση θα ηταν εκπλικτικό αν τα σκάγια κάλυπταν ολη την επιφανεια του κυκλου. Πάντως αυτό το φυσίγγιο θα ειθελα να το δω πως συμπερηφέρεται στα 45μ περιπου, διοτι βλέπω μια υπερσυγκέντρωση σε ενα κέντρο περιπου 35-40εκατοστά οπως επεσίμανε και ο Κων/νος. Σε αυτή την απόσταση με ενα νο 6 η 5 και κανονικό πιστονάκι θα εχεις αποτέλεσμα που θα σου δινει γυρω στα 150-160 σκαγια στο κυκλο και θα καλύπτει ολη την επιφανεια των 76εκ. Πιστευω οτι το φυσιγγιο αυτο που δοκίμασες , στα 45μ και με νο6 θα δώση εξαιρετικό αποτέλεσμα και με το 3* και με το 2*. Πάντως να δωσω τα συγχαριτηρια μου σε ολους τους ιδιογομωτες για τις δοκιμές τους και τις πληροφεριες που δίνουν στο site ετσι για να μαθένουμε ολοι.
Σύμφωνο μαζι σου φιλε απόλυτα αυτο το φυσίγγιο στα 45 μετρα θα έδινε μια ομοιόμορφη κατανομή αυτο το φυσίγγιο δεν κάνει για τα 35 μέτρα. Έκανα την δοκιμη στα 35 μετρα γιατι δεν ήξερα πόσο θα ανοίξει η τουφεκιά. Το επομενο στάδιο ειναι να δοκιμαστή σε μεγαλύτερη απόσταση. Για το νούμερο 4 άρχισα να το δουλεύω απο πέρσι στη φάσα και είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα παρα με 5 η 6 νούμερο ετσι φέτος στη φασα θα στήσω σετ απ γύρο απο αυτο το νούμερο. Για πέρδικα το 5 για μένα ειναι υπερ αρκετό. Έχω αλλά σετ απ που στα 35 μετρα έδωσαν 95% αλλά είχε μια σωστη ανοιχτή τουφεκιά. Θα δείξει όμως τελικα σε πια 3 σετ απ θα καταλήξω
Σύμφωνο μαζι σου φιλε απόλυτα αυτο το φυσίγγιο στα 45 μετρα θα έδινε μια ομοιόμορφη κατανομή αυτο το φυσίγγιο δεν κάνει για τα 35 μέτρα. Έκανα την δοκιμη στα 35 μετρα γιατι δεν ήξερα πόσο θα ανοίξει η τουφεκιά. Το επομενο στάδιο ειναι να δοκιμαστή σε μεγαλύτερη απόσταση. Για το νούμερο 4 άρχισα να το δουλεύω απο πέρσι στη φάσα και είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα παρα με 5 η 6 νούμερο ετσι φέτος στη φασα θα στήσω σετ απ γύρο απο αυτο το νούμερο. Για πέρδικα το 5 για μένα ειναι υπερ αρκετό. Έχω αλλά σετ απ που στα 35 μετρα έδωσαν 95% αλλά είχε μια σωστη ανοιχτή τουφεκιά. Θα δείξει όμως τελικα σε πια 3 σετ απ θα καταλήξω
Νομιζω το λαθος σε αυτην την περιπτωση φιλε Ανδρεα ειναι οτι θα το δοκιμασεις στις φασσες....νομιζω να μεινεις στα περτιτζια και τις φασσες να τις αφηκεις για εμας που τα γοραζουμε ετοιμα ακομα..ετσι οπως σας θωρω εσας τους ιδιογομωτεςς εννα τες κατεβαζετε που τα 100 μετρα και εμεις να μεινισκουμε να σας θωρουμε και να τρωμε τα νυχια μας;):)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Νομιζω το λαθος σε αυτην την περιπτωση φιλε Ανδρεα ειναι οτι θα το δοκιμασεις στις φασσες....νομιζω να μεινεις στα περτιτζια και τις φασσες να τις αφηκεις για εμας που τα γοραζουμε ετοιμα ακομα..ετσι οπως σας θωρω εσας τους ιδιογομωτεςς εννα τες κατεβαζετε που τα 100 μετρα και εμεις να μεινισκουμε να σας θωρουμε και να τρωμε τα νυχια μας;):)
φιλε μην φοβάσαι εν πρόκειται να βγεει τουτο το σετ απ πως το έστησα στην δημοσιότητα για ΛΌΓΟΥΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ενα είναι σίγουρο θα είναι άτυχος αυτός που θα είναι διπλα μου
Φίλε ανδρεα να ρωτείσω γιατι νο4 σε αυτή τη απόσταση (35μ) δεν ειναι καπως υπερβολικό Αυτό το 100% συγκέντρωση θα ηταν εκπλικτικό αν τα σκάγια κάλυπταν ολη την επιφανεια του κυκλου. Πάντως αυτό το φυσίγγιο θα ειθελα να το δω πως συμπερηφέρεται στα 45μ περιπου, διοτι βλέπω μια υπερσυγκέντρωση σε ενα κέντρο περιπου 35-40εκατοστά οπως επεσίμανε και ο Κων/νος. Σε αυτή την απόσταση με ενα νο 6 η 5 και κανονικό πιστονάκι θα εχεις αποτέλεσμα που θα σου δινει γυρω στα 150-160 σκαγια στο κυκλο και θα καλύπτει ολη την επιφανεια των 76εκ. Πιστευω οτι το φυσιγγιο αυτο που δοκίμασες , στα 45μ και με νο6 θα δώση εξαιρετικό αποτέλεσμα και με το 3* και με το 2*. Πάντως να δωσω τα συγχαριτηρια μου σε ολους τους
ιδιογομωτες για τις δοκιμές τους και τις πληροφεριες που δίνουν στο site ετσι για να μαθένουμε ολοι.
Εξαιρετική ανάλυση!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Κοπέλια, έχω στην κατοχή μου μια μηχανή mec 600 jr, μία lee την απλή, μία άλλη μεταλλική που έχει τρία στάδια για πάτημα/κλείσιμο, μια μικρή που ρελιάζει στο χέρι, και μία που ρελιάζει αλλα με μοτέρ. Επίσης έχω την πρέσα της mec και 2 ζυγαριές ακριβείας. Ακόμα έχω ένα τετράδιο γεμάτο συνταγές με διάφορες πυρίτιδες. Τούτα τα χρησιμοποίουσε ο πατέρας μου με τον θείο μου. Σκέφτομαι λόγω του ότι έχω το μεράκι να ασχοληθώ και εγώ με την ιδιογόμωση. Στην αποθήκη επίσης έχω πολλά πιστόνια διαφόρων τύπων. Αυτά που χρειάζομαι είναι καψούλια, κάλυκες καινούργιους (μεταχειρισμένους εχω πολλούς), πιστόνια για 24-28 γρ. αφου αυτά που έχω είναι για πιο πολλά γραμμάρια. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με τις μηχανές που έχω να γεμίσω φυσιγγια σε χάρτινους κάλυκες και από που μπορώ να προμηθευτώ τέτοιους κάλυκες. Ακόμα χρειάζομαι σκάι. Θα ήθελα να μάθω από που μπορώ να προμηθευτώ αυτά τα υλικά και σε τι τιμές περίπου. Ακόμα θέλω να μάθω αν μπορώ να βρω τα πιστόνια τα gualandi στην Κυπρο.