Σόλωνα, τα 25/10 τι σημαίνουν;SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ...Η ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ![]()
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ

Σόλωνα, τα 25/10 τι σημαίνουν;SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ...Η ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!
ΝΑΙ ΦΙΛΕ!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε Σόλωνα είναι με lb6 τα σετ απ?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ...Η ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ 25 ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑspyrosspyrou851 έγραψε:Σόλωνα, τα 25/10 τι σημαίνουν;SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ...Η ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!
Άφησέ μια στιβάδα σκάγια να εξέχουν από το πιστόνι γιατί κατά το ξερελιασμα του φυσίγγιο θα κτυπήσουν τα χείλι του πιστονιου και ένα σου βγάλουν ακανόνιστες κατανομέςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΝΑΙ ΦΙΛΕ!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε Σόλωνα είναι με lb6 τα σετ απ?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ...Η ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ,ΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ...ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ....ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
Φιλούι μου, αν και 8oz είναι όλο και όλο, σου υπόσχομαι να σου φτιάξω μερικά για το ενδυμικό...Anthimos έγραψε:
+1
Ανδρεα θελω δειγμα τζαι προσφορα τουντης 35,5 ( φυσικα θα σου επιστρεφω τους καλυκες)
ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΣΕΤΑΠandreas78 έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ,ΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ...ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ....ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
Μπράβο Σόλωνα και καλοσόρισες στην παρέα.
Αν θές κάνε μια ανάλυση του σετάπ σου.
Χωρις να είμαι σίγουρος, περαν του LB6 που είναι αρκετά ψηλα, στα 36άρια βλεπω βαθύ ρέλι.