ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28ΜΕΤΡΑ
-
- Full Member
Re: ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28ΜΕΤΡΑ
Κάποιος φίλος από το site(Αντώνης) μου ανάφερε για κάποιες αποτυχίες στη φάσα τα τελευταία 2 χρόνια( φάσα του Αυγούστου). Η απόσταση που έχανε τα πουλιά ήταν γύρο στα 25μ όπως ανάφερε, μερικά έβγαζα φτερά και έφευγα, κάποια έπεφταν μακριά δηλ 50-100 μ μετά από την τουφεκιά, κάτι σαν over killing όπως μου ανάφερε. Συμφωνήσαμε να φέρει τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το όπλο του για να δούμε διασπορά και διατριτικότητα. Η δοκιμή έγινε στις 3-5-13 το πρωί. Ο καιρός ήταν Ξηρός .( Ν-Α, 28-30C, 35-40% υγρασία και αέρας 5-8 km(2 bofor)). Το όπλο του είναι Betinsoli 26” κυνηγετικό, αυλοί 18.4, τσοκ που κυνηγούσε 4-3, βάρος 2800κg.
Τα φυσίγγια όλα έδωσαν ικανοποιητική διάτρηση ακόμη και στα 40μ( 150+) .Σίγουρα και στα 28μ ήταν υπεραρκετή για την φάσα. Η διασπορά στο κύκλο ήταν επίσης αρκετά πάνω από την ελάχιστη συγκέντρωση που απαιτείται για τέτοιο μέγεθος θηράματος.(130 σκάγια). Συζητώντας με το φίλο Αντώνη και βλέποντας τα αποτελέσματα στο χαρτί είναι σίγουρος ότι τα φυσίγγια αυτά είναι αρκετά καλά και πρέπει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους. Να είμαι ειλικρινής όταν θα έκανα τις δοκιμές πίστευα ότι το πρόβλημα θα ήταν το 26 αρι. Τελικά σε αυτή την απόσταση δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το δικό μου 28 αρι . Έριξα και με το δικό μου σε ποιο μεγάλη απόσταση και γενικά τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά για τα συγκεκριμένα φυσίγγια.
Η δοκιμή με το 26αρι στα 40μ με τσοκ 3*, έδωσε 107 σκ στο κύκλο . Έγινε και το πείραμα με την σιλουέτα της φάσας και πράγματι έδωσε επιτυχία ανάλογη με την συγκέντρωση. Δηλαδή περίπου 70% επιτυχία δεδομένου πάντοτε ότι σκοπεύουμε σωστά.
Όσον αφορά την περίπτωση του over killing όπως μου ανάφερε ο φίλος κατά την δική μου εκτίμηση εγώ δεν υιοθετώ ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει . Αν δηλ ένα σκαι διαπεράσει την περιοχή της κοιλίας του πουλιού θα πέσει αμέσως ? όχι φυσικά. Επειδή δεν κτύπησε σε ζωτικό όργανο η αιμορραγία θα καθυστέρηση να προκαλέσει ζημιά έτσι το πουλί φεύγει τραυματισμένο και πέφτει μετά από λίγο χρόνο. Αν ένα σκαι διαπεράσει το κεφάλι του θα καθυστερήσει να πέσει? Όχι φυσικά ,θα πέσει αμέσως. Το ιδιο θα συμβεί και με το λαιμό και με την καρδία. Αν τώρα 3-4 σκαι κτυπήσουν το θήραμα ακόμη και σε μη ζωτικό όργανο τότε το σιοκ που παθαίνει το πουλί λόγο του πλήθους των σκαγιών που το κτύπησε, το σκοτώνει αμέσως. Αρα αυτό που κατά καιρούς λέγεται ,ότι δηλ τα σκάγια διαπέρασαν το σώμα του θηράματος αλλά επειδή ήταν πολλά γρήγορα!!! η ήταν πολύ ζεστά!!! δεν το κατάλαβε αμέσως το πουλί και καθυστέρησε να πέσει, κατά την δική μου ταπεινή άποψη δεν υφίσταται. Όταν ένα μεμονωμένο σκαι κτυπήσει το θήραμα τότε είναι θέμα ΤΥΧΗΣ που θα κτυπήσει το σκαι. Γιαυτό αν θέλουμε να μην βασιζόμαστε στο παράγοντα τύχη τότε βασιστείτε στις πυκνές κατανομές για σίγουρο σκότωμα. Φυσικά και η τύχη στο κυνήγι είναι μέρος του παιχνιδιού γιαυτό αν ερθη είναι καλοδεχούμενη.
Αυτά για σήμερα……. Πάω να βάλω τις σούβλες πάνω διοτι στο τέλος θα μείνουν οι καλεσμένοι μου νηστικοί.
Αντώνη για περισσότερη συζήτηση παρε με στο τηλέφωνο.
Οι υπόλοιπες κατανομές του πίνακα αργότερα.
Τα φυσίγγια όλα έδωσαν ικανοποιητική διάτρηση ακόμη και στα 40μ( 150+) .Σίγουρα και στα 28μ ήταν υπεραρκετή για την φάσα. Η διασπορά στο κύκλο ήταν επίσης αρκετά πάνω από την ελάχιστη συγκέντρωση που απαιτείται για τέτοιο μέγεθος θηράματος.(130 σκάγια). Συζητώντας με το φίλο Αντώνη και βλέποντας τα αποτελέσματα στο χαρτί είναι σίγουρος ότι τα φυσίγγια αυτά είναι αρκετά καλά και πρέπει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους. Να είμαι ειλικρινής όταν θα έκανα τις δοκιμές πίστευα ότι το πρόβλημα θα ήταν το 26 αρι. Τελικά σε αυτή την απόσταση δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το δικό μου 28 αρι . Έριξα και με το δικό μου σε ποιο μεγάλη απόσταση και γενικά τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά για τα συγκεκριμένα φυσίγγια.
Η δοκιμή με το 26αρι στα 40μ με τσοκ 3*, έδωσε 107 σκ στο κύκλο . Έγινε και το πείραμα με την σιλουέτα της φάσας και πράγματι έδωσε επιτυχία ανάλογη με την συγκέντρωση. Δηλαδή περίπου 70% επιτυχία δεδομένου πάντοτε ότι σκοπεύουμε σωστά.
Όσον αφορά την περίπτωση του over killing όπως μου ανάφερε ο φίλος κατά την δική μου εκτίμηση εγώ δεν υιοθετώ ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει . Αν δηλ ένα σκαι διαπεράσει την περιοχή της κοιλίας του πουλιού θα πέσει αμέσως ? όχι φυσικά. Επειδή δεν κτύπησε σε ζωτικό όργανο η αιμορραγία θα καθυστέρηση να προκαλέσει ζημιά έτσι το πουλί φεύγει τραυματισμένο και πέφτει μετά από λίγο χρόνο. Αν ένα σκαι διαπεράσει το κεφάλι του θα καθυστερήσει να πέσει? Όχι φυσικά ,θα πέσει αμέσως. Το ιδιο θα συμβεί και με το λαιμό και με την καρδία. Αν τώρα 3-4 σκαι κτυπήσουν το θήραμα ακόμη και σε μη ζωτικό όργανο τότε το σιοκ που παθαίνει το πουλί λόγο του πλήθους των σκαγιών που το κτύπησε, το σκοτώνει αμέσως. Αρα αυτό που κατά καιρούς λέγεται ,ότι δηλ τα σκάγια διαπέρασαν το σώμα του θηράματος αλλά επειδή ήταν πολλά γρήγορα!!! η ήταν πολύ ζεστά!!! δεν το κατάλαβε αμέσως το πουλί και καθυστέρησε να πέσει, κατά την δική μου ταπεινή άποψη δεν υφίσταται. Όταν ένα μεμονωμένο σκαι κτυπήσει το θήραμα τότε είναι θέμα ΤΥΧΗΣ που θα κτυπήσει το σκαι. Γιαυτό αν θέλουμε να μην βασιζόμαστε στο παράγοντα τύχη τότε βασιστείτε στις πυκνές κατανομές για σίγουρο σκότωμα. Φυσικά και η τύχη στο κυνήγι είναι μέρος του παιχνιδιού γιαυτό αν ερθη είναι καλοδεχούμενη.
Αυτά για σήμερα……. Πάω να βάλω τις σούβλες πάνω διοτι στο τέλος θα μείνουν οι καλεσμένοι μου νηστικοί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
LEFKIOS έγραψε:Κάποιος φίλος από το site(Αντώνης) μου ανάφερε για κάποιες αποτυχίες στη φάσα τα τελευταία 2 χρόνια( φάσα του Αυγούστου). Η απόσταση που έχανε τα πουλιά ήταν γύρο στα 25μ όπως ανάφερε, μερικά έβγαζα φτερά και έφευγα, κάποια έπεφταν μακριά δηλ 50-100 μ μετά από την τουφεκιά, κάτι σαν over killing όπως μου ανάφερε. Συμφωνήσαμε να φέρει τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το όπλο του για να δούμε διασπορά και διατριτικότητα. Η δοκιμή έγινε στις 3-5-13 το πρωί. Ο καιρός ήταν Ξηρός .( Ν-Α, 28-30C, 35-40% υγρασία και αέρας 5-8 km(2 bofor)). Το όπλο του είναι Betinsoli 26” κυνηγετικό, αυλοί 18.4, τσοκ που κυνηγούσε 4-3, βάρος 2800κg.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Αυτές είναι οι κατανομές με το δικόμου οπλο. Γενικά έδωσαν καλές κατανομές και με διτριτικότητα 150+ στα 50μ. Συγκεκριμένα η φωτο νο 4 μου έκανε εντυπωση οι ομαδοποιήσεις 2,3,4 σκαγιων σε κοντινές αποστασεις μεταξύ τους πράγμα που προκαλεί ισχυρό σιοκ και αμεση καταβολή θηράματος
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΥΚΙΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ,Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕLEFKIOS έγραψε:LEFKIOS έγραψε:Κάποιος φίλος από το site(Αντώνης) μου ανάφερε για κάποιες αποτυχίες στη φάσα τα τελευταία 2 χρόνια( φάσα του Αυγούστου). Η απόσταση που έχανε τα πουλιά ήταν γύρο στα 25μ όπως ανάφερε, μερικά έβγαζα φτερά και έφευγα, κάποια έπεφταν μακριά δηλ 50-100 μ μετά από την τουφεκιά, κάτι σαν over killing όπως μου ανάφερε. Συμφωνήσαμε να φέρει τα συγκεκριμένα φυσίγγια και το όπλο του για να δούμε διασπορά και διατριτικότητα. Η δοκιμή έγινε στις 3-5-13 το πρωί. Ο καιρός ήταν Ξηρός .( Ν-Α, 28-30C, 35-40% υγρασία και αέρας 5-8 km(2 bofor)). Το όπλο του είναι Betinsoli 26” κυνηγετικό, αυλοί 18.4, τσοκ που κυνηγούσε 4-3, βάρος 2800κg.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ(ΑΝΤΩΝΗΣ) ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΝΝΩΝ.....
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΣΑΣΗ ΤΩΝ 28Μ ΤΟ 26'' 4* ΜΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ 158 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΝΩ ΤΟ 28'' 4* ΜΕ 186 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ...ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ!!!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ......26''-28''-30''?????
ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ???????
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Φίλε giorgos80 η διατριτικότητα δεν ειναι πείσω, απλως για οικονομιία καταλόγων δεν κανω για κοντινές αποστασεις. Εφόσον στα 50μ δινει 150+ τοτε σίγουρα και στα 28μ εινα περισσότερο.Απλώς γράφω 150+ που ειναι το οριο για τετιο θηραμα. Αυτό που γράφεις ...παλι νο 6 δεν το κατάλαβα .Τι εννοάς.giorgos80 έγραψε:Λευκιε η κατανομη του ειναι πολυ καλη αλλα απο αποψη διατρητικοτητας ειναι πολυ πισω.Ειναι αργο φυσιγγι;
Και παλι με νουμερο 6 κατι δεν κολλα.προς τι τα γκρουπακια που μαρκαρες;ειναι αυτα που θα δωσουν τη τροφη;![]()
- giorgos80
Εννοω οτι το 6 επρεπε να εχει παραπανω ενεργεια για περισσοτερες σελιδεςLEFKIOS έγραψε:Φίλε giorgos80 η διατριτικότητα δεν ειναι πείσω, απλως για οικονομιία καταλόγων δεν κανω για κοντινές αποστασεις. Εφόσον στα 50μ δινει 150+ τοτε σίγουρα και στα 28μ εινα περισσότερο.Απλώς γράφω 150+ που ειναι το οριο για τετιο θηραμα. Αυτό που γράφεις ...παλι νο 6 δεν το κατάλαβα .Τι εννοάς.giorgos80 έγραψε:Λευκιε η κατανομη του ειναι πολυ καλη αλλα απο αποψη διατρητικοτητας ειναι πολυ πισω.Ειναι αργο φυσιγγι;
Και παλι με νουμερο 6 κατι δεν κολλα.προς τι τα γκρουπακια που μαρκαρες;ειναι αυτα που θα δωσουν τη τροφη;![]()
Φιλε Σολων δεν θα συμφωνησουμε ποτε νομιζω

Η πιο μακρια καννη δεν κανει την κατανομη κατα τη δικη μου γνωμη.επειδη μιλαμε για διαφορετικες μαρκες
Οπλων πολυ πιθανον τα τσοκ να μην ειναι ακριβως τα ιδια.πιο σωστο πιστευω ειναι να μετραμε με παχυμετρο τη συσφιξη
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
-
- Full Member
ΤΗΝ ΣΥΣΦΥΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ.giorgos80 έγραψε:Εννοω οτι το 6 επρεπε να εχει παραπανω ενεργεια για περισσοτερες σελιδεςLEFKIOS έγραψε:Φίλε giorgos80 η διατριτικότητα δεν ειναι πείσω, απλως για οικονομιία καταλόγων δεν κανω για κοντινές αποστασεις. Εφόσον στα 50μ δινει 150+ τοτε σίγουρα και στα 28μ εινα περισσότερο.Απλώς γράφω 150+ που ειναι το οριο για τετιο θηραμα. Αυτό που γράφεις ...παλι νο 6 δεν το κατάλαβα .Τι εννοάς.giorgos80 έγραψε:Λευκιε η κατανομη του ειναι πολυ καλη αλλα απο αποψη διατρητικοτητας ειναι πολυ πισω.Ειναι αργο φυσιγγι;
Φιλε Σολων δεν θα συμφωνησουμε ποτε νομιζω![]()
![]()
Η πιο μακρια καννη δεν κανει την κατανομη κατα τη δικη μου γνωμη.επειδη μιλαμε για διαφορετικες μαρκες
Οπλων πολυ πιθανον τα τσοκ να μην ειναι ακριβως τα ιδια.πιο σωστο πιστευω ειναι να μετραμε με παχυμετρο τη συσφιξη
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ80 ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ...ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ'ΕΣΥ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕgiorgos80 έγραψε:Εννοω οτι το 6 επρεπε να εχει παραπανω ενεργεια για περισσοτερες σελιδεςLEFKIOS έγραψε:Φίλε giorgos80 η διατριτικότητα δεν ειναι πείσω, απλως για οικονομιία καταλόγων δεν κανω για κοντινές αποστασεις. Εφόσον στα 50μ δινει 150+ τοτε σίγουρα και στα 28μ εινα περισσότερο.Απλώς γράφω 150+ που ειναι το οριο για τετιο θηραμα. Αυτό που γράφεις ...παλι νο 6 δεν το κατάλαβα .Τι εννοάς.giorgos80 έγραψε:Λευκιε η κατανομη του ειναι πολυ καλη αλλα απο αποψη διατρητικοτητας ειναι πολυ πισω.Ειναι αργο φυσιγγι;
Φιλε Σολων δεν θα συμφωνησουμε ποτε νομιζω![]()
![]()

ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ!!!
Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΔΕ, Γ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ HUNT & SHOOT ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ(2011),ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΞΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ 26''-28''-30''<<ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ ΟΠΛΟΥ,ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ>>.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΝΝΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ(26''-28''-30'')....ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ.
ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25Μ-ΦΥΣΙΓΓΙ 32ΓΡ Ν6
26''-ΟΦΕΛΙΜΩΣ ΚΥΚΛΟΣ-77ΕΚ
28''-ΟΦΕΛΙΜΩΣ ΚΥΚΛΟΣ-68ΕΚ
30''-ΟΦΕΛΙΜΩΣ ΚΥΚΛΟΣ-62ΕΚ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 35Μ
26''-ΟΦΕΛΙΜΩΣ ΚΥΚΛΟΣ-150
28''-ΟΦΕΛΙΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ-106
30''-ΟΦΕΛΙΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ-95
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ HUNT & SHOOT,ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ 26'' ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ<<Συζητώντας με το φίλο Αντώνη και βλέποντας τα αποτελέσματα στο χαρτί είναι σίγουρος ότι τα φυσίγγια αυτά είναι αρκετά καλά και πρέπει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους. Να είμαι ειλικρινής όταν θα έκανα τις δοκιμές πίστευα ότι το πρόβλημα θα ήταν το 26 αρι. Τελικά σε αυτή την απόσταση δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το δικό μου 28 αρι >>
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25Μ...ΦΥΣΙΓΓΙ Ν6 32ΓΡ
26''-321 ΣΕΛΙΔΕΣ
28''-340 ΣΕΛΙΔΕΣ
30''-307 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 35Μ
26''-258 ΣΕΛΙΔΕΣ
28''-267 ΣΕΛΙΔΕΣ
30''-252 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 45Μ
26''-204 ΣΕΛΙΔΕΣ
28''-183 ΣΕΛΙΔΕΣ
30''-185 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΟΤΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 26''

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΥΤΑΘΕΙ???
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ 28'' ΣΕ 32''(ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ),Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 32''...ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....ΕΓΩ ΑΠΟΡΗΣΑ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ
Υ.Γ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ) ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΡΓΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟ 30''
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ 26'' ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ<<Συζητώντας με το φίλο Αντώνη και βλέποντας τα αποτελέσματα στο χαρτί είναι σίγουρος ότι τα φυσίγγια αυτά είναι αρκετά καλά και πρέπει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους. Να είμαι ειλικρινής όταν θα έκανα τις δοκιμές πίστευα ότι το πρόβλημα θα ήταν το 26 αρι. Τελικά σε αυτή την απόσταση δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το δικό μου 28 αρι >>
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25Μ...ΦΥΣΙΓΓΙ Ν6 32ΓΡ
26''-321 ΣΕΛΙΔΕΣ
28''-340 ΣΕΛΙΔΕΣ
30''-307 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 35Μ
26''-258 ΣΕΛΙΔΕΣ
28''-267 ΣΕΛΙΔΕΣ
30''-252 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 45Μ
26''-204 ΣΕΛΙΔΕΣ
28''-183 ΣΕΛΙΔΕΣ
30''-185 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΟΤΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 26''

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΥΤΑΘΕΙ???
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ 28'' ΣΕ 32''(ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ),Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 32''...ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....ΕΓΩ ΑΠΟΡΗΣΑ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ

Υ.Γ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ) ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΡΓΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟ 30''

-
- Full Member
ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ, ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ J&G EXCOPESA.