πληστηριασμος
πληστηριασμος
Τελος του μηνος εχε πληστηριασμο οπλων και αεροβολων, στσ γραφεια του εφορου εταιρειων στην Λευκωσια. Εχει κανεις υποψη τι οπλα θα πωληθουν, αν γνωριζει τον πτωχευσαντα ( δεν χρειαζεται να αναφερθει το ονομα του).
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: πληστηριασμος
Mια φορά έκανα το λάθος να πάω σε πλειστηριασμό ακι το μετάνιωσα πικρά. Ο κυπραίος πάλε που πίκκα και εγωισμό ένα όπλο που αξίζει 300 παίρνει το 800. Στέλουν και καμια΄γυναίκα τσαμε περίλυπη και λέει εν του άντρα μου το όπλο και ήρτα να το αγοράσω και τελικα΄μπορεί αν φύει τσαι με 4 όπλα . Τα όπλα μπορεί να έχουν και σοβαρές ζημιές και δέν μπορείς να το ξέρεις.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- LAGOS
- Full Member
+1000admin έγραψε:Mια φορά έκανα το λάθος να πάω σε πλειστηριασμό ακι το μετάνιωσα πικρά. Ο κυπραίος πάλε που πίκκα και εγωισμό ένα όπλο που αξίζει 300 παίρνει το 800. Στέλουν και καμια΄γυναίκα τσαμε περίλυπη και λέει εν του άντρα μου το όπλο και ήρτα να το αγοράσω και τελικα΄μπορεί αν φύει τσαι με 4 όπλα . Τα όπλα μπορεί να έχουν και σοβαρές ζημιές και δέν μπορείς να το ξέρεις.
Πήγα και εγώ πέρσυ. Χάσιμο χρόνου. Υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια αλλά παν σε τρελλές τιμές.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Παιδιά, νομίζω είναι αυτα τα όπλα του πληστιριασμού, μου τα έστειλε φίλος πριν λίγες μέρες.
- 'petros'
????
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
andreas78 έγραψε:Παιδιά, νομίζω είναι αυτα τα όπλα του πληστιριασμού, μου τα έστειλε φίλος πριν λίγες μέρες.
Πρώτη φορά ανεβάζω..υπομονή να ξαναπροσπαθήσω, να δουμε τι μακακία έκανα!!!!!
-
- Full Member
ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝ ΟΥΛΑ ΖΟΦΦΑ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Αλέξη, ανοιξε την τελευταία μου παράθεση και πάτα σε μια εκ' των δύο για να τις μεγενθύνει., απο το pc είναι αναγνώσιμες.