μακαρι να γεμωσετε τεσ βουρκες φιλε,εγω πεθυμησα να πεξω φασσες μαλλον θα παω για φασσα αν βρω παρεα γιατι οι φιλοι μου επλυναν τα οπλα μαλλον θα τους αλλαξω να βρω τζουνουρκουςlouisll έγραψε:πολλά καλάπανικος έγραψε:φιλοι τωρα το απογευμα στην αγια ναπα περπατητο κτυπησα 1 μαυροτζικλο 5 τσικλες 1 ορτυκι .το ωραιο ηταν οτι εκανα διπλο με πρωτη τουφεκια το ορτθκι και αμεσως μετα τον μαυρο
βρήκαμε ένα τοπούι με τον FRANCI και θα τον κυνηγήσουμε Κυριακή
ελπίζω σε περπατητό με συγκινήσεις
ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
- πανικος
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
agapios84
- Full Member
KOPELLIA MIA KALI PLIROFORIA O AKAMAS EXEI POLLA POULIA APO KARAVOPETRES MEXRI KAI TO PLOIO.
-
Costas_
- Full Member
Ρε φίλε,
Μα τούτη την πληροφορία ακούω την εσιει ένα μήνα!! Εν τζαι αμφιβάλω σε, αλλά εμένα οι δικές μου πληροφορίες λέν ότι δεν έχει και τπτ το ιδιαίτερο τζαμέ. Φυσικά αν επίες και είδες τες με τα μάτια σου, τότε, αλλάσουν τα πράματα και καλές επιτυχίες! Έχει κάποια πουλιά μες τον ακάμα, αλλά εν κουλιασμένα ούλα μες τις απαγορευμένες, και ούτε έχει κυνηγούς να τες ταράξουν μές τες επιτρεπόμενες.
Μα τούτη την πληροφορία ακούω την εσιει ένα μήνα!! Εν τζαι αμφιβάλω σε, αλλά εμένα οι δικές μου πληροφορίες λέν ότι δεν έχει και τπτ το ιδιαίτερο τζαμέ. Φυσικά αν επίες και είδες τες με τα μάτια σου, τότε, αλλάσουν τα πράματα και καλές επιτυχίες! Έχει κάποια πουλιά μες τον ακάμα, αλλά εν κουλιασμένα ούλα μες τις απαγορευμένες, και ούτε έχει κυνηγούς να τες ταράξουν μές τες επιτρεπόμενες.
- APOLLON_1
-
agapios84
- Full Member
KOPELLIA EPIA IDATA POULLIA EXEII PARA POLLA KAI EXEI POLLI KOSMO POU THA PAEI POULLIA VALLI SINEXIA ALLA TO THEMA EINAI NA TA PETIXIS TI SIGGEKRIMENI MERA. TI PERASMENI KYRIAKH EPIAME AKAMA SE MIA PERIOXH KOUDOUNAS POU LEGETE TO SAVVATO TA POULLIA TZIAME HTA MELISSI, EOIAME TI KYRIAKH EPEXAME POU 2-3 POULIA. ETSI ENEI.ALLA AVRIO EGW PISTEUKW POU KINIGE XRONIA TON AKAMA THA PEXTOUN ARITHMI POLLA KALI MESA . THA DOUME.
-
sotiris!129
εχεις δικαιο
να διεφκρινισω ... για αυριο εβαλα 4 πακετα χαρτουτσιες που εγορασα σημερα + 100 χαρτουτσιες που ειχα =200
αν παιξω 10 χαρτουτσιες εν να ειμαι ευχαριστιμενος αν τες παιξω ουλλες εν να ειμαι υπερ ευχαριστιμενος!
το κυνηγι εν κουμαρι παεις και πρην κατεβεις που το αυτοκινητο καμεις το σταυρο σου αφκεις ζε 2 τσιαρους με τον καφε σου ζε μετα λαλεις του Θεου θελω την καρτα με τον αριθμο 3!!! τραβας την καρτα αν κατσι εν να παιξεις αν δεν κατσις εν να πιασεις που τα 3 το μακριτερο
να διεφκρινισω ... για αυριο εβαλα 4 πακετα χαρτουτσιες που εγορασα σημερα + 100 χαρτουτσιες που ειχα =200
αν παιξω 10 χαρτουτσιες εν να ειμαι ευχαριστιμενος αν τες παιξω ουλλες εν να ειμαι υπερ ευχαριστιμενος!
το κυνηγι εν κουμαρι παεις και πρην κατεβεις που το αυτοκινητο καμεις το σταυρο σου αφκεις ζε 2 τσιαρους με τον καφε σου ζε μετα λαλεις του Θεου θελω την καρτα με τον αριθμο 3!!! τραβας την καρτα αν κατσι εν να παιξεις αν δεν κατσις εν να πιασεις που τα 3 το μακριτερο
- APOLLON_1
ειναι λαχειο αλλα εχεις ενα λαθος ρε σοτο οτι πρεπει να εχεις 300 χαρτουτσιες τις τσικλας μες το αυτοκινιτο ολοχρονα γιατι εν ξερεις ποτε εγω παντα εχοτες μαζι μου
EPANIEL POWER
-
sotiris!129
αφου εν τες παιζω ρε φιλε
εχτες την τεταρτη 10 ζικλες που επερασαν απαιχτες στο βομο της φασας...
εν να διξει αυριο!
εν να διξει αυριο!