Winchester select Light

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Winchester select Light

Δημοσίευση από LAGOS »

Χαιρετώ την παρέα. Μπορέιτε να μου πείτε την γνώμη σας για το πιό πάνω όπλο? Σκεύτουμε να το πιάσω για να λύσω το πρόβλημα με το βάρος του όπλου που με ταλαιπωρεί αφάνταστα στο ενδημικό. Έχει κανένας το ίδιο? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στο ίδιο βάρος και budget? Το όπλο προορίζεται αποκλειστικά για ολοήμερο κυνήγι λαγού με ατέλειωτο περπάτημα.
Σας ευχαριστώ.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Winchester select Light

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Γεια σου φιλε Λαγε.

Το εχει καποιος φιλος μου και ειναι ευχαριστημενος. Ο μηχανισμος ειναι αξιοπιστος και εχει καλες κατανομες. Ειναι ελαφρυ αλλα οκ εσυ θα κυνηγας λαγο δεν θα εχεις προβλημα αφου θα ειναι μετρημενες οι χαρτουτσιες σου. Τζιαι που αλλους που ακουω εχουν καλη ντουφεκια τα συγκεκριμενα μοντελα της winchester.

Εγω θα σου προτεινα και το Fabarm Elos που εν της ιδιας κατηγοριας. Οπως επισης και το Fabarm Elos HE που εχει και φουλ αεριζομενες καννες και ελαφρυ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
vti-chris
Full Member

Re: Winchester select Light

Δημοσίευση από vti-chris »

X2 για το Fabarm.
Το έχουμε στο στόχαστρο για το μέλλον!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”