BERETTA CHAMPERS
- Athos 1978
- Full Member
BERETTA CHAMPERS
Κοπελια σας χερετω. εχω στην κατοχη μου ενα οπλο συνεσθιματικης αξιας BERETTA το οπιο εχουν οξιδοθη οι θαλαμες του το γνωστο ( piting rust ) το πιρα σε καποιο πολυ γνοστο οπλουργο του εκανε ενα ελαφρυ polish χωρις κανενα αποτελεσμα .Μετα απο ερευνα στο internet ανακαλυψα οτι ι γνωστη TEAGUE UK επιδιορθωνη αυτο το προβλημα με το λεγομενο ( Chamber Resleeving )διλαδη καινουργια πουκαμισα στισ θαλαμες οπος στα κυλινδρα των μιχανων των αυτοκινητων . Αν καπιος απο σας εχει καπια εμπειρια σε αυτο το θεμα θα ιθελα τα φωτα του .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 30 Απρ 2012, 07:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
- virtualgreek
- Moderator
Re: BERETTA CHAMPERS
Athos 1978 έγραψε:Κοπελια σασ χερετω. εχω στην κατοχη μου ενα οπλο συνεσθιματικησ αξιασ BERETTA το οπιο εχουν οξιδοθη οι θαλαμεσ του το γνωστο ( piting rust ) το πιρα σε καποιο πολυ γνοστο οπλουργο του εκανε ενα ελαφρυ polish χωρισ κανενα αποτελεσμα .Μετα απο ερευνα στο internet ανακαλυψα οτι ι γνωστη TEAGUE UK επιδιορθωνη αυτο το προβλημα με το λεγομενο ( Chamber Resleeving )διλαδη καινουργια πουκαμισα στισ θαλαμεσ οποσ στα κυλινδρα των μιχανων των αυτοκινητων . Αν καπιοσ απο σασ εχει καπια εμπειρια σε αυτο το θεμα θα ιθελα τα φωτα του .
Το Sleeving ουσιαστικά είναι η μέθοδος όπου μπαίνει άλλη θαλάμη, μέσα στην θαλάμη. Γίνεται λειάνση της υφιστάμενης θαλάμης, και εφαρμόζεται άλλη θαλάμη με πιο λεπτά τοιχόματα. Αυτό όμως συνήθως γίνεται σε όπλα Demi-Bloc. Σε όπλα Mono-Bloc αλλάζει ολόκληρο το Mono-Bloc και έχεις καινούργιες θαλάμες.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Athos 1978
- Full Member
Με λιγα λογια φιλε virtualgreek γινετε η δεν γινετε αυτη η τεχνικη σε οπλα BERΕTTA ?virtualgreek έγραψε:Athos 1978 έγραψε:Κοπελια σασ χερετω. εχω στην κατοχη μου ενα οπλο συνεσθιματικησ αξιασ BERETTA το οπιο εχουν οξιδοθη οι θαλαμεσ του το γνωστο ( piting rust ) το πιρα σε καποιο πολυ γνοστο οπλουργο του εκανε ενα ελαφρυ polish χωρισ κανενα αποτελεσμα .Μετα απο ερευνα στο internet ανακαλυψα οτι ι γνωστη TEAGUE UK επιδιορθωνη αυτο το προβλημα με το λεγομενο ( Chamber Resleeving )διλαδη καινουργια πουκαμισα στισ θαλαμεσ οποσ στα κυλινδρα των μιχανων των αυτοκινητων . Αν καπιοσ απο σασ εχει καπια εμπειρια σε αυτο το θεμα θα ιθελα τα φωτα του .
Το Sleeving ουσιαστικά είναι η μέθοδος όπου μπαίνει άλλη θαλάμη, μέσα στην θαλάμη. Γίνεται λειάνση της υφιστάμενης θαλάμης, και εφαρμόζεται άλλη θαλάμη με πιο λεπτά τοιχόματα. Αυτό όμως συνήθως γίνεται σε όπλα Demi-Bloc. Σε όπλα Mono-Bloc αλλάζει ολόκληρο το Mono-Bloc και έχεις καινούργιες θαλάμες.
Σ. Μακρής
Open mind for a different view.
- virtualgreek
- Moderator
Γίνεται σε όπλα Demi-Bloc. Δεν μπορώ να ξέρω εάν το όπλο που έχεις στην κατοχή σου είναι τόσο παλιό που να είναι Demi-Bloc ή παλιό αλλά Mono-Bloc.Athos 1978 έγραψε:Με λιγα λογια φιλε virtualgreek γινετε η δεν γινετε αυτη η τεχνικη σε οπλα BERΕTTA ?virtualgreek έγραψε:Athos 1978 έγραψε:Κοπελια σασ χερετω. εχω στην κατοχη μου ενα οπλο συνεσθιματικησ αξιασ BERETTA το οπιο εχουν οξιδοθη οι θαλαμεσ του το γνωστο ( piting rust ) το πιρα σε καποιο πολυ γνοστο οπλουργο του εκανε ενα ελαφρυ polish χωρισ κανενα αποτελεσμα .Μετα απο ερευνα στο internet ανακαλυψα οτι ι γνωστη TEAGUE UK επιδιορθωνη αυτο το προβλημα με το λεγομενο ( Chamber Resleeving )διλαδη καινουργια πουκαμισα στισ θαλαμεσ οποσ στα κυλινδρα των μιχανων των αυτοκινητων . Αν καπιοσ απο σασ εχει καπια εμπειρια σε αυτο το θεμα θα ιθελα τα φωτα του .
Σ. Μακρής
Αν κοιτάξεις τις κάννες εξωτερικά, τόσο στην πάνω πλευρά όσο και στην κάτω πλευρά μήπως μπορείς να διακρίνεις μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των θαλαμών και του αυλού (εξωτερική πλευρά πάντα) ?
Κοίταξε την συννημένη φωτογραφία. Αυτό είναι το Mono-Bloc της Beretta στο οποίο διακρίνεται και με γυμνό μάτι από την εξωτερική πλευρά των καννών η συμβολή του Mono-Bloc με τις σωλήνες των καννών
Σ. Μακρής
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...