Κάθε τρία πακέτα διούν σου και ένα chivas royal salute και ένα cohiba robustosotiris!129 έγραψε:ειναι φυσιγγια πασα καιρου και οπλου !
χλιδατες κιριλατες χαρτουτσιες για λιγους!
Send via Tapatalk 2
Κάθε τρία πακέτα διούν σου και ένα chivas royal salute και ένα cohiba robustosotiris!129 έγραψε:ειναι φυσιγγια πασα καιρου και οπλου !
χλιδατες κιριλατες χαρτουτσιες για λιγους!
Ναι για ευνοητους λογους μεν πεις μαρκα και εν κριμα να καταποντιστει ο κατασκευαστης απο αποτομη πτωση market share!!sotiris!129 έγραψε:τουτες εν μαλαχτες τωρα και εν να πεφτουν ... γιου γιλλ σει ιτ ον βιντεο !kypros έγραψε:Ποθεν θα περασει?? εν απλο. Αμα συρνει ο σωτηρης περνα που διπλα .....και φεφκει!!![]()
![]()
Και μετα εν σκοτωνουν τα βερεττα και τα αλλα τα γνωστα!!
οσο για τες χαρτουτσιες που θα με συνοδευσουν την πρωτη κυριακη
ΚΚολουμπια 31γρ μπλα μπλα μπλα 7
ΚΚολουμπια 32 γρ μπλα μπλα μπλα 5
και 2 πακετα εργοστασιακες 34 γρ 7 και 28γρ 6 ,δεν αναφερω μαρκα για ευνοητους λογους !!!
Μαρινο οταν μιλας για royal salute πιας ηλικιας ? Για να καταλαβουμε ποση χλιδη εχουν οι χαρτουτσιεςmarinos.a έγραψε:
Κάθε τρία πακέτα διούν σου και ένα chivas royal salute και ένα cohiba robusto
ε αν τες λειφτεις δια σου ο Πατερας αλλες , οξα εν σου ειπε να τον παρεις μαζι σου κυνηγι?RODOSTHENIS έγραψε:
Sotyri πες μου user name soy στο face book, και θέλοσε κάτι!!!! Εμένα κανούμε τζίνες που έπιασε εκτές, ή να πάων α πίασω τζιάλες.???![]()
![]()
εγω θελω να κανω μια ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σε ολους τους συναδελφους κυνηγους να μην πυροβολουν τις φασσες αλλα μονο τους φασσους για να μπορουν να κανουν γεννες κ να εχουμε και για τις αλλες χρονιες.RODOSTHENIS έγραψε:O Πατέρας θα λείπει αυτή τη βδομάδα !!!! Ξειχάνεις εύκολα Σωτήρη μου!!!!![]()
![]()