ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εγω την κυριακη κοπελια ειπα να δοκιμασο σε πολλα ισιχο τοπο που παω στες τσικλες και βλεπω λιες φασσες ειμασταν 3 ατομα μονι μας χωρις φασαριες!

η φασσες εκινουνταν πολλα καλα απλα ενας εξυπνος ηρτε για εκπεδευτικο και εχαλασεν μας τα ουλλα! εκινιθικαν και λια τριονια επιασα μεν ουλλη που 1 και ειμαστε μια χαρα ξανα την κυριακη τσιαμε ελπιζω να μεν εχει κανενα για εκπεδευτικο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πηγε εκπαιδευτικο και λαθος του και παρανομο ΑΛΛΑ

Δικαιουσε εκπαιδευτικα απο 1 Ιουλιου - ουσιαστικα 4 σαββατοκυριακα ο Ιουλιος και να πω και 1 Σαββατοκυριακο οΑυγουστος αφου ξεκινα η Φασσα.

Τελειωνει η φΑΣΣΑ και Εχεις περιπου αλλα 4 σαββατοκυριακα μπροστα σου.
Δηλαδη 10 εκαπιδευτικα για να φερεις ενς σκυλο σε κυνηγετικη φορμα και να δωσεις ερεθισματα σε ενα κουταβι να ξεκινησει.

Εχεις τις περιοχες εκαπιδευσης για το ονομα μονο αφου οσες εχουν θηραμα εν φορτωμενες ψατζιες.
Κανενας ομως δεν συνεληφθηκε ποτε.

Και ζητουν απο το ιδιοκτητη σκυλου να ΜΗΝ Παρανομησει, να μην παει σε απαγορευμενη και να βγαινει μονο απο 1 τη Ιουλιου και μετα.

Επιπλεον ειναι και το οικονομικο θυμα αφου τα 300 ευρα πεφτουν συννεφο. Εν το ευκολο χρημα........χωρις ρασιες κλπ ....εξωδικη ρυθμιση......σιουρα λεφτα.

Οι μηχανουες στα ορτυκια....οι λαγοι με προβολεις......τα περδικια τον Αυγουστο....τα τελια...ολα αυτα...ειναι δυσκολα...απειλιτικα....και χωρις αμεσο οικονομικο οφελος...

ΕΕ ΝΑΙ θα παρανομησει..........

Οταν σε αυτοτο τοπο μπει μπροστα τ οσυμφερον του απλου κυνηγου και κυνηγηθει ο οπλοφορος.......θα σταματησει να μπαινει κα ιστο πειρασμο να παρανομησει ο ιδιος ο νομοταγης, που κατα παραξενο τροπο...παντα συλαμβανεται σε αντιθεση με τον καθημερινο βιαστη του βουβου και του κυνηγιου.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:Πηγε εκπαιδευτικο και λαθος του και παρανομο ΑΛΛΑ

Δικαιουσε εκπαιδευτικα απο 1 Ιουλιου - ουσιαστικα 4 σαββατοκυριακα ο Ιουλιος και να πω και 1 Σαββατοκυριακο οΑυγουστος αφου ξεκινα η Φασσα.

Τελειωνει η φΑΣΣΑ και Εχεις περιπου αλλα 4 σαββατοκυριακα μπροστα σου.
Δηλαδη 10 εκαπιδευτικα για να φερεις ενς σκυλο σε κυνηγετικη φορμα και να δωσεις ερεθισματα σε ενα κουταβι να ξεκινησει.

Εχεις τις περιοχες εκαπιδευσης για το ονομα μονο αφου οσες εχουν θηραμα εν φορτωμενες ψατζιες.
Κανενας ομως δεν συνεληφθηκε ποτε.

Και ζητουν απο το ιδιοκτητη σκυλου να ΜΗΝ Παρανομησει, να μην παει σε απαγορευμενη και να βγαινει μονο απο 1 τη Ιουλιου και μετα.

Επιπλεον ειναι και το οικονομικο θυμα αφου τα 300 ευρα πεφτουν συννεφο. Εν το ευκολο χρημα........χωρις ρασιες κλπ ....εξωδικη ρυθμιση......σιουρα λεφτα.

Οι μηχανουες στα ορτυκια....οι λαγοι με προβολεις......τα περδικια τον Αυγουστο....τα τελια...ολα αυτα...ειναι δυσκολα...απειλιτικα....και χωρις αμεσο οικονομικο οφελος...

ΕΕ ΝΑΙ θα παρανομησει..........

Οταν σε αυτοτο τοπο μπει μπροστα τ οσυμφερον του απλου κυνηγου και κυνηγηθει ο οπλοφορος.......θα σταματησει να μπαινει κα ιστο πειρασμο να παρανομησει ο ιδιος ο νομοταγης, που κατα παραξενο τροπο...παντα συλαμβανεται σε αντιθεση με τον καθημερινο βιαστη του βουβου και του κυνηγιου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Η κατασταση είναι απλα τραγικη....λιγα πουλια που εμφανίστηκαν σημερα από τις ριπες στους μελισσοφαους εγιναν καπνος...

Ισως παω και το Σαββατο για μια τελευταια εξορμηση στα τρυγόνια και Κυριακη να πιασω τα ορη για να εβρω την ησυχια μου...αγαπημενο κυνηγι τα τρυγόνια που και αυτό μαλλον σιγα σιγα σβηνει...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Λεωνιδα μ μην χανεις τες ελπιδες σ..δοκιμαζε φιλε μου..εγω το πηρα πικκαριστα το θεμα με τον τυπο πλεων..αλλα τζιαμε καθε μερα
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Λεωνιδα μ μην χανεις τες ελπιδες σ..δοκιμαζε φιλε μου..εγω το πηρα πικκαριστα το θεμα με τον τυπο πλεων..αλλα τζιαμε καθε μερα
Mιχαλη μου η κατασταση εν εκτος ελεγχου...τη Κυριακη παρολιγο να βγω εκτος εαυτου με έναν τυπο ο οποιος ηθελε με το ζορι να κατσει στη μεση μας με το Χριστο που είχαμε αποσταση 40 μετρα ο ενας από τον άλλο...με το ζορι συγκρατησα το χερι μου να μην φυγει ενεξελεκτο...

Ενε κατασταση τουτη...αντι να ηρεμούμε νευριάζουμε παραπανω...και για ποιο λογο???για να ξημερωνει και να βλέπουμε την σφαγη των μελισσοφαων??Και κανενα πουλι που θελει να μπει μεσα κανει μεταβολή με ολο αυτό τον πολεμο
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Εχεις πμ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Παιδες αυριο να πατε εαν μπορειτε.....στο περιπατο με τα σκυλια εδω πιο κατω ειδα 6 μεσα σε λιγα λεπτα....σηγουρα εχουν βγει πουλια και απο τα λεγομενα ενοσ φιλου στη Λεμεσο.....αν δεν πηγαινα στις Σιδερενιες αυριο θα εκανα την προσπαθεια μου στα τρυγονακια....τωρα που ειναι και η μερες τους!!!

Λεωνιδα μην τα παρατησεις τωρα!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Παιδες αυριο να πατε εαν μπορειτε.....στο περιπατο με τα σκυλια εδω πιο κατω ειδα 6 μεσα σε λιγα λεπτα....σηγουρα εχουν βγει πουλια και απο τα λεγομενα ενοσ φιλου στη Λεμεσο.....αν δεν πηγαινα στις Σιδερενιες αυριο θα εκανα την προσπαθεια μου στα τρυγονακια....τωρα που ειναι και η μερες τους!!!

Λεωνιδα μην τα παρατησεις τωρα!
Σιδερενιες αυριο?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δυστηχως λογο δουλειας Σολωνα μου δεν μπορω να παω αυριο...όπως ειδα εγω τον καιρο κατι μου λεει για Παρασκευη και Σαββατο μετα την ταραξη του καιρου που θα φερει και βροχες...παντως σιγουρα είναι οι μερες τους...

καλες επιτυχιες σε οσους θα παν
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”