κοπελια εν κύπρο που τζινιατε???682 GOLD E έγραψε:ενα ωραιο κυνηγι με το το φιλο breda
ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
- giorgos-zabala
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
- APOLLON_1
ναι ρε φιλε μου αλλα φετος τες κυνιγησα πιο λιγο απο καθε αλλι χρονια. εχαλασεμαστα ο καιρος γρηγορα. αν και την κηριακη ενα δω και τον καιρο και μπορει να το ρισκαρο χεχεχεχε
EPANIEL POWER
-
- Full Member
KALISPERA KOPELLIA EGW EXTES PERIXH AKAMA EPIASA 20 TO PRWI KAI 11 TZITASTRO
-
- Full Member
Επαιξα και εγω 26 μεχρι τις 9 εχτες μεχρι την ωρα που ηρταν 100 μονοστεφανοι(πρεπει να εν και λιους που λαλω) και εμπηκαν μπροστα μας μες την απαγορευμενη δεν εφκαινε πουλλι εξω ο κοσμος εσαλαβατα επιασαν 200 τηλεφωνα στην υπηρεσια Μπυρας εγινηκε μεσομερι να ερτει και απο ατομα που ακουσα που ειχαν γνωστους μες την απαγορευμενη το μονο που τους ειπαν "εφκατε ποξω κοπελλια και εν απαγορευμενη" ε κανει ολαν κανει μετα τους οπου τον ττοπουζο και το βοσκο πρωην λαθροθηρα, στρακοττο,χασχικλι και τοσα τοσα αλλα χωρις να λεω πελλαρες και παραπανω κουβεντες εβαλαν το μες την υπηρεσια της Παφου και ας μου πει καποιος οτι λεω βλακιες και θα γραψω το βιογραφικο του καθε θηροφυλακα οι παραπανω ουτε για να φκαλλουν τους σχυλλους εξω που το χωρκο εν καμνουν. Εσαπασαν μας ετσακρισα μας ζοποβορτοι.
*Παρεπιπτοντως εκλαψαν οι περτιτσοι και οι φραγγολινες στην συγκεκριμενη περιοχη εχτες. Περιοχη Ακαμας-Καλαμο
*Παρεπιπτοντως εκλαψαν οι περτιτσοι και οι φραγγολινες στην συγκεκριμενη περιοχη εχτες. Περιοχη Ακαμας-Καλαμο
-
- Full Member
Η θήρα ήρτεν ρε φίλε, εσυλλάβαν 3 άτομα στην συγκεκριμένη απαγορευμένη και επήραν τα στην αστυνομία της πέγειας
-
- Full Member
Φιλε στην αρχη ακουσα και εγω για δυο ενα παφιτη και ενα λεμεσιανο αλλα σημερα εμαθα πως αφικαν τους. Μακαρι παντος να επιασαν 2-3 περκει βαουν νου οι υπολοιποι ειδα πολλες φορες ετσι περιπτωσεις αλλα σαν την εχτεσινη δεν εξαναδα και μακαρι να μην ξαναδω ετσι θρασος και ανεδια ηταν της πουτα...ς το καγκελλο αν ησουν και εσυ στην περιοχη πιστεφκω θα ειδες τα χαιρκα μας.
-
- Full Member
βασικά είμουν σχετικά κοντά επέρασα και έφυα. τότε είδα και το περιστατικό ήταν 2 λεμεσιανοί και ένας παφίτης...
-
- Full Member
Ναι ρε AU-79,εν βλακείες και πελλάρες που λαλείς,σχετικά με τους χαραχτηρισμούς σου γαι τους θηροφύλακες. Εν ανανδρη επίθεση..κρύβεσαι πίσω από ένα κωδικό και κάμνεις το καπάταη και του περνάς όλους γενεές δεκατέσσερις.
Εσύ ,για κάποιο post του lagomania,σχετικά ,τάχατες με κοκκινοχωρίτες,που κατέσφαξαν 16 ή 18 λαγούς,σε μια εξόρμηση φέτος,εξεμάνης και ωρίεσουν για τους χαραχτηρισμούς που χρησιμοποίησε..και ήθελες να τον πνίξεις..χώρια οι πρόσφατες..καβλιές σου,,(σχετικά με τις σκυλλοτροφές).
Αλλά όπως φαίνεται,τα λόγια και οι χαραχρηρισμοί που χρησιμοποιεί κάποιος ,είναι γνώρισμα δικό του....
Εσύ ,για κάποιο post του lagomania,σχετικά ,τάχατες με κοκκινοχωρίτες,που κατέσφαξαν 16 ή 18 λαγούς,σε μια εξόρμηση φέτος,εξεμάνης και ωρίεσουν για τους χαραχτηρισμούς που χρησιμοποίησε..και ήθελες να τον πνίξεις..χώρια οι πρόσφατες..καβλιές σου,,(σχετικά με τις σκυλλοτροφές).
Αλλά όπως φαίνεται,τα λόγια και οι χαραχρηρισμοί που χρησιμοποιεί κάποιος ,είναι γνώρισμα δικό του....
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
-
- Full Member
NARITAPA έγραψε:Ναι ρε AU-79,εν βλακείες και πελλάρες που λαλείς,σχετικά με τους χαραχτηρισμούς σου γαι τους θηροφύλακες. Εν ανανδρη επίθεση..κρύβεσαι πίσω από ένα κωδικό και κάμνεις το καπάταη και του περνάς όλους γενεές δεκατέσσερις.
Αν λαλω βλακειες και πελλαρες, αποδειξε μου το αντιθετο. Εγω μπορω να σου αποδειξω παρα μα παρα πολλα τωρα αν γραφω τα πραματα οπως εν να με πεις ανανδρο ενεν? Πρεπει να τους δερω οξα εννοεις επωνυμως που το εκαμα πολλες φορες ενεχω καποιο συμφερον ουτε ειμαι γλυφοσφοτζι για να φοηθω να τα πω. Οπως εχεις εσυ ενα κολοψευδονυμο εχω και εγω και με ξερουν αρκετα παιδια απο εδω μεσα δεν κρυβομαι γιατι φορω παντελονι.
Για το σχολιο με τον Λαγομανια θυμωσα αλλα εν ηθελα να πνιξω τον αθρωπο και μεν λαλεις λουρτες και πορτους γιατι ελεε πραματα που δεν ηξερε καν ουτε ευσταθουν. Για τες τροφες παλε επηδει βλεπω σε πολλα φαν μου και τακτικο αναγνωστη των γραφωμενων μου εν μου αρεσκουν οι ειρωνειες .`
Τα λογια και οι χαρακτηρισμοι αφου εν σου αρεσκουν να μεν τα θκιεβαζεις και μια ματια που ειδα και στα δικα σου γραφομενα...αστα για την κουβεντα με το οινοποιειο, που τα εβαλες με τον ποιο φιλησυχο αθρωπο του φορουμ το καπετανιο αστα εισαι ΑΚΥΡΟΣ.
Εν θα συνεχισω τη συζητηση μαζι σου περι ηθικης γιατι σε ετσι θεματα ειδικα λεξιλογιο και Σαβουαρ Βιβρ ενεχω καμια σχεση ΕΚΡΙΝΕΣ με, παρα μονο στο σχολιο μου που εκαμα για τους θυροφυλακες της Παφου αποδειξε μου που εχω λαθος??? και αν τα γραψω ενεν ανανδρο εν ο μονος τροπος να μαθει ο κοσμος τι γινεται παρα να τα λεμε στο καφενε ο Γιαννης του Κωστη . Αλλα ετσι εκαταντησαμε στη Παφο οι μισοι να τους υποστηριζουν μονο και μονο για προσωπικα συμφεροντα και οι για την δουλεια που προσφερουν και οι αλλοι μισοι να κλαιμε τα μαυρα μας και αφου εν σου αρεσκουν οι χαρακτηρισμοι Δον Ναριταρια εν θα τους επαναλαβω.
* Εν τους βαλλω ουλλους στο ιδιο καζανι φυσικα 2-3 εν οι καλοι.
-
- Full Member
AU-79 έγραψε:Φιλε στην αρχη ακουσα και εγω για δυο ενα παφιτη και ενα λεμεσιανο αλλα σημερα εμαθα πως αφικαν τους. Μακαρι παντος να επιασαν 2-3 περκει βαουν νου οι υπολοιποι ειδα πολλες φορες ετσι περιπτωσεις αλλα σαν την εχτεσινη δεν εξαναδα και μακαρι να μην ξαναδω ετσι θρασος και ανεδια ηταν της πουτα...ς το καγκελλο αν ησουν και εσυ στην περιοχη πιστεφκω θα ειδες τα χαιρκα μας.
Φίλε μου γίνεσαι ακράιος και εισοπεδόνεις τα πάντα. Εγω τη θήρα έιδα την η ώρα 10 και όχι μεσιμέρι. ως τις 10:45 επιάσαν τα 3 άτομα και αναχωρήσαν για το σταθμό. επίσεις κατηγοράς ότι τους την χαρίσαν που πάλι έχεις λάθος. με το να τους κατηγορούμε και να μην αναγνωρίζουμε έστω και το έργο των μερικών που πραγματικά προσπαθούν, τι πετυγχαίνουμε. σιγά σιγά θα απογοητεύσουμε και εκείνους που προσπαθούν.
αν είσαι από Πάφο, πες μου ειλικρινά σε πόσες απαγορευμένες θα είχε άτομα εχτες? σε κάθε γωνιά της επαρχίας. πόσους να προλάβουν?
η θήρα δεν φταίει, απλα ο κόσμος εν αμπάλατος. αν εφαρμόζετουν ο νόμος κανονικά μετά τις καταγγελείες τότε ναι το πρόβλημα θα ήταν πιο μικρό. με 12-14 θηροφύλακες στην κάθε επαρχία οι οποίοι δουλεόυν και σε βάρδιες πολύ δύσκολα θα λυθούν τα προβλήματα μας. ακόμα πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα χωρίς υποστίριξη. και εγώ τηλεφωνώ όποτε δώ παρανομοία αλλά γνωρίζω ότι πιθανόν 1-2 περίπολα να έχει έξω. αν δεν δόκουν το παρόν τους θέλω να πιστεύω ότι ήταν μακριά, ή επιάσαν άλλη υπόθεση. αν άρχιζα να κατηγορώ όπως εσένα τότε το μόνο που θα πετύχω είναι να εναντιόνεται ο κόσμος προς τη θήρα και να μην υπάρχει σωστή συνεργασία.
αν πιστεύεις ότι ορισμένοι πέζουν πελλόν, αντί να τηλεφωνάς του περιπόλου να βρέις το τηλέφωνο του επαρχιακού λειτουργού και να επικεινωνήσεις με εκείνον που εν μάστρος τους και σίγουρα θα είναι δυσκόλότερο για αυτούς να αδιαφορίσουν.
Προβληματίστου σχετικά με το τί εντύπωση δίνεις στους υπόλοιπούς για την υπηρεσία θήρας. άρχισες τα κατηγορώ και να εισοπεδώνεις τα πάντα. αν δεν είμουν και εγώ παρόν προχτές στην περιοχή και να αναφέρω και εγώ το τί είδα έγω με τα μάτια μου τι εντύπωση θα είχαν οι υπολοιποι συνάδελφοί που θα διαβάσουν τα ποστ σου?
επιαννά τους που το πρωί ήρταν η ώρα 12 επιάσαν 2 άτομα και εχαρίσαν τους την

Φίλε χωρίς να είσαι σίγουρος μεν κατηγοράς

γενικά σε τούτο το τόπο οι πλοίστοι θεωρούν τους εαφτους τους τέλειςους και ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα, και για πολλούς κυνηγούς είναι η θήρα παρόλο που όλοι έχουν ένα ξάδελφο, αδερφότεκνό, κουμπάρο που παρανομά αλλά δεν τον καρφώνουν

φίλε πρέπει να έχεις υπόψη ότι πόρτους για τη θήρα θα ακούσεις πολλούς αλλά άκουε πολλά και πίστευκε λίγα. δεν αμφισβητώ ότι έχει και άτομα που δεν είναι καλοί στη δουλεία τους αλλά είναι μειωνότητα.
σκεύτου να ανοίξει το στόμα του κάπιος και να πεί ότι είδε το τάδε θηροφύλακα να μπεί μέσα στην απαγορευμένη με τον παρέα του μισή ώρα και ΄΄οτι επίασαν 2-3 λαούς....
ΤΟ 99% ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!!!
πρόσεχε λίο τους χαρακτηρισμούς σου και χωρίς να έισαι απόλυτα σίγουρος για κάτι μήν κατηγοράς

στόχος μας πρέπει να έιναι να τοςυ βοηθούμε όσο μπορούμε και όχι να τους πολεμούμε...
έχει και πολλά καλά παιδιά.....