Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- Koutsofteros
- Full Member
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Κυριακή 2-12
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Koutsofteros την 06 Δεκ 2012, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- marinos.a
- Site Admin
12 points και στους δυοLOUIS SETTER έγραψε:ΡΕ ΚΥΠΡΟ ΜΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΟΨΑΧΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.kypros έγραψε:Φιλε ανταμς εχει καποια χρονια που λεω οτι η μανια που υπαρχει με το λαγοκυνηγι ειναι και η καταρα του ιδιου αυτου του θηραματος.
Εγω δεν ασχολουμαι με το λαγο και δεν με επιρεαζει ο πληθυσμος του αλλα το τι βλεπουν τα ματια μου με ολους αυτου που εμπλεκονται σε αυτο το θεατρο του παραλογου που λεγεται λαγοκυνξγι στη κυπρο ειναι αξιο μελαγχολιας.
Ολοχρονα καταπιεζουν το ζωο αυτο με καθε λογης μεσο, επιστρατευουν τα παντα προς το κυνξγι του και τους αντιπαλους τους κυνηγους για να ερχεται η σεζον και να κυνηγουν φαντασματα της δικης τους δημιουργιας.
Στο τοπο που κυνηγω πριν 3 κυριακες συκοσαν σε ενα αποτομο πλευρομα καποιοι 1 λαγο. Εκ τοτε δεν μπορει να κοντεψει ανθρωπος αφου το πλευρο ειναι καυελυμενο πρωι μεχρι βραδυ απο στρατιες διπλοκαμπινων που αναζητουν το δραστη...των μοικανων....
ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΛΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 1500 ΕΥΡΩ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ???? ΓΙΑ ΜΕΝΑ 15 ΛΑΟΙ ΕΝΕΙ. ΕΝΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΚΩ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ.
ΟΠΟΤΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ?????
ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΠΟΖΟΥΖΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.
ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.
ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Si vis pacem, para bellum
- 'petros'
+10marinos.a έγραψε:12 points και στους δυοLOUIS SETTER έγραψε:ΡΕ ΚΥΠΡΟ ΜΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΟΨΑΧΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.kypros έγραψε:Φιλε ανταμς εχει καποια χρονια που λεω οτι η μανια που υπαρχει με το λαγοκυνηγι ειναι και η καταρα του ιδιου αυτου του θηραματος.
Εγω δεν ασχολουμαι με το λαγο και δεν με επιρεαζει ο πληθυσμος του αλλα το τι βλεπουν τα ματια μου με ολους αυτου που εμπλεκονται σε αυτο το θεατρο του παραλογου που λεγεται λαγοκυνξγι στη κυπρο ειναι αξιο μελαγχολιας.
Ολοχρονα καταπιεζουν το ζωο αυτο με καθε λογης μεσο, επιστρατευουν τα παντα προς το κυνξγι του και τους αντιπαλους τους κυνηγους για να ερχεται η σεζον και να κυνηγουν φαντασματα της δικης τους δημιουργιας.
Στο τοπο που κυνηγω πριν 3 κυριακες συκοσαν σε ενα αποτομο πλευρομα καποιοι 1 λαγο. Εκ τοτε δεν μπορει να κοντεψει ανθρωπος αφου το πλευρο ειναι καυελυμενο πρωι μεχρι βραδυ απο στρατιες διπλοκαμπινων που αναζητουν το δραστη...των μοικανων....
ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΛΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 1500 ΕΥΡΩ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ???? ΓΙΑ ΜΕΝΑ 15 ΛΑΟΙ ΕΝΕΙ. ΕΝΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΚΩ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ.
ΟΠΟΤΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ?????
ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΠΟΖΟΥΖΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.
ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.
ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Koutsofteros
- Full Member
Ε καλάν ρε! Εν 12.30 η ώρα...
Εν εστραφήκετε ορισμένοι?? Δώστε καμιάν αναφορά να "φτιαχτούμεν" τζαι εμείς λλίον, που εν μπορούμεν να πάμεν τες Τετάρτες....Πως επήεν η μέρα...?Πάντως φάινεται πόμπα για περπάτημα..!
Φωτογραφίες ευπροσδεκτες! (όπως τα παρανυμφάκια)

Εν εστραφήκετε ορισμένοι?? Δώστε καμιάν αναφορά να "φτιαχτούμεν" τζαι εμείς λλίον, που εν μπορούμεν να πάμεν τες Τετάρτες....Πως επήεν η μέρα...?Πάντως φάινεται πόμπα για περπάτημα..!

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- kanaris
- Full Member
καποιοι αλλοι ετσι οπως τα καταφεραν δεν μπορουν ουτε και κυριακες!Koutsofteros έγραψε:Ε καλάν ρε! Εν 12.30 η ώρα...![]()
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
πρωι αποκλειστικα για λαγο 1 τοπο ουτε μαλαη εγω και ενας παρεας...
2ρο τοπο μαλαη μαλαη τπτ ... στο στραφι εκατεβεικα λιο κατω να κοψω κανενα μανηταρι ... ο παρεας πανω εμπαροσε πας την μαλαι, εφκαλεν τον και το τυχερο του λαου ηταν να ζησει με 100345 συγκυριες, απαιχτος... εγω απλα ζικατω που ημουν ακουα την καταδιωξη...sorry ρε παρεα ξερω εν μαλακια που εκαμα και εκατσα στα μανηταρκα!
μετα το μεσημερι επεια σε ενα ποταμο για φραγκολινες μονος μου ο παρεας επειεν δουλεια, επαιξα 2 περτιζια, επαιξα πανω σε ακομα 1 και μια φασα αλλα τπτ και 2 μπεκατσες απλα ακουσα τες γιατι ζιμεσα που ημουν ηταν αστα να πανε...
Λιο πρην το finish μαλαη φραγκολινας επιτελους, οπα λαλω δαμε που ενει δεν εχει περιπτωση να καταφερω να παιξω ασεν χαρτουτσια.... και ομως δυστιχος για μενα μουνταρει την ο Λακης μεσα τελεια μπροστα μου ,χαχα να την πιασει 10 μετρα μπροστα μου και αντη να παει μες τα πυκνα οπως ενομιζα φκενει μπροστα μου πλευρο τελεια καθαρο ουρανο
μπαμ
μπαμ
βλεπει την ο σκυλος που παει γυριζει και βλεπει με με ενα βλεμμα σαμπος και ελαλε μου ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!
ετσι καλιζι εν καταπινεται με ΤΙΠΟΤΕ, δεν εκαταλαβα τι σκατα εκαμα λαθος, εν η κουραση της μερας ? εν που ημουν 100% σιουρος πως εν να πεσει και εφαν με η σιουρκα μου...ετσι κακο παντος εν εξαναπαθα
2ρο τοπο μαλαη μαλαη τπτ ... στο στραφι εκατεβεικα λιο κατω να κοψω κανενα μανηταρι ... ο παρεας πανω εμπαροσε πας την μαλαι, εφκαλεν τον και το τυχερο του λαου ηταν να ζησει με 100345 συγκυριες, απαιχτος... εγω απλα ζικατω που ημουν ακουα την καταδιωξη...sorry ρε παρεα ξερω εν μαλακια που εκαμα και εκατσα στα μανηταρκα!
μετα το μεσημερι επεια σε ενα ποταμο για φραγκολινες μονος μου ο παρεας επειεν δουλεια, επαιξα 2 περτιζια, επαιξα πανω σε ακομα 1 και μια φασα αλλα τπτ και 2 μπεκατσες απλα ακουσα τες γιατι ζιμεσα που ημουν ηταν αστα να πανε...
Λιο πρην το finish μαλαη φραγκολινας επιτελους, οπα λαλω δαμε που ενει δεν εχει περιπτωση να καταφερω να παιξω ασεν χαρτουτσια.... και ομως δυστιχος για μενα μουνταρει την ο Λακης μεσα τελεια μπροστα μου ,χαχα να την πιασει 10 μετρα μπροστα μου και αντη να παει μες τα πυκνα οπως ενομιζα φκενει μπροστα μου πλευρο τελεια καθαρο ουρανο

ετσι καλιζι εν καταπινεται με ΤΙΠΟΤΕ, δεν εκαταλαβα τι σκατα εκαμα λαθος, εν η κουραση της μερας ? εν που ημουν 100% σιουρος πως εν να πεσει και εφαν με η σιουρκα μου...ετσι κακο παντος εν εξαναπαθα

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Artemis G.
- Full Member
κατι ξερει τζινος ο λακης....sotiris!129 έγραψε: βλεπει την ο σκυλος που παει γυριζει και βλεπει με με ενα βλεμμα σαμπος και ελαλε μου ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

εν η σιουρκα και η σιασιουρα.... ποσα εχασα ετσι....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
ε Αρτεμη 435234532532423 κυνηγους να βαλεις ζιαμε και να τους καμεις την ιδια φαση ... κανενας αλλα κανενας δεν θα χασει ετσι πουλι !!!
εγω πως σκατα τα καταφερα ακομα δεν ξερω!
νιωθω σαμπος και καλικοσα ενα ολοκληρο compo budget που τα KFC

νιωθω σαμπος και καλικοσα ενα ολοκληρο compo budget που τα KFC

-
- Full Member
Άμα εν κουμπίσης την κεφαλή σ πας το κοντάκι όλα χάνονται φίλε. Εγώ εκαλλικωσα φασιανο τότε που εξαπολουσανsotiris!129 έγραψε:ε Αρτεμη 435234532532423 κυνηγους να βαλεις ζιαμε και να τους καμεις την ιδια φαση ... κανενας αλλα κανενας δεν θα χασει ετσι πουλι !!!
νιωθω σαμπος και καλικοσα ενα ολοκληρο compo budget που τα KFC![]()
![]()

- Koutsofteros
- Full Member
@sotiris
Άμαν σηκωστεί τζαι πεις "εν μες την βούρκα", είναι επικίνδυνο για άσιημο καλλίτζι....
Αντί να σιήψεις την τζιεφαλή σου πας την ρίγα, αφήννει την πάνω σάννα εποσπάστηκες, ή σάννα περιμένεις μετά την ττουφετσιά να το δεις να ππέφτει....
Ε...κάποτε το μόνο που εννα δεις εν το μεσαίον του δαχτυλούϊν σαν πηαίννει...

Μπράβο για τους πέρτικους, αλλά τζαι για τους μύκητες
Εγώ, τους μόνους μύκητες που θωρώ εν πας τα πόθκια...
Άμαν σηκωστεί τζαι πεις "εν μες την βούρκα", είναι επικίνδυνο για άσιημο καλλίτζι....
Αντί να σιήψεις την τζιεφαλή σου πας την ρίγα, αφήννει την πάνω σάννα εποσπάστηκες, ή σάννα περιμένεις μετά την ττουφετσιά να το δεις να ππέφτει....
Ε...κάποτε το μόνο που εννα δεις εν το μεσαίον του δαχτυλούϊν σαν πηαίννει...

Μπράβο για τους πέρτικους, αλλά τζαι για τους μύκητες

Εγώ, τους μόνους μύκητες που θωρώ εν πας τα πόθκια...