Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris!129 »

nature έγραψε:Σωτήρη, νομίζω καταλάβετε η στημένη φωτογραφία, βλέπε πολλά εξώφυλλα περιοδικών. Επίσης, ξέχνα το Pulitzer....... :D
εξωφιλα να θελεις ...εξαλου αν δεν καταφερνω να στησω μια φωτογραφια τοτε τι εδωκα τοσα λεφτα του μαστρου σου ??? :lol:
λιο το στημαν λιο το photoshop ηταν να γινει η δουλεια μου :lol:
sotiris!129

Anthimos έγραψε: Παιζε τζαι τες φασσες φετος το χειμωνα πας την ακρια του φτερου τζαι περίμενε να ππεφτουν!!! :lol:
Εν να κλαιεις τζαιν να φταιει το περεττα , αλλα ειμαι καλός για λοου σου!!! :lol: :lol: :lol:
ηντα μακαρι να τες παιζω ζιαμε που σιουρα εν να πεφτουν :lol:
που εν να παει με σπασμενη γαλατη??? :lol:
εν επεια φετος ζιαμε ακομα να δω αν ηρταν αλλα απο πληροφοριες του συντροφου πρην 30-40 μερες που επειεν ηταν καλα τα μηνηματα :)
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

sotiris!129 έγραψε:
nature έγραψε:Σωτήρη, νομίζω καταλάβετε η στημένη φωτογραφία, βλέπε πολλά εξώφυλλα περιοδικών. Επίσης, ξέχνα το Pulitzer....... :D
εξωφιλα να θελεις ...εξαλου αν δεν καταφερνω να στησω μια φωτογραφια τοτε τι εδωκα τοσα λεφτα του μαστρου σου ??? :lol:
Πρώην μάστρου μου, ετέλιωσε το συμβόλαιο μου το περασμένο μήνα ;) ......περιμένω τωρά. Εντωμεταξύ, αφού έχεις τις γνώσεις και μιας και δεν φεύγεις που πάνω στα βουνά γιατί δεν ξεκινάς κάποια συλλογή για την φύση με θέμα το κυνήγι. Μετά μπορείς να τις αξιοποιήσεις και εμπορικά (ημερολόγιο, κάρτες κτλ). Ακόμα και συνεργασία με κάποιο περιοδικό; Βέβαια, εσύ ξέρεις καλύτερα απο μένα τι γίνεται στο χώρο σου απλά μερικές μου σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:
nature έγραψε:Μακράν η χειρότερη και πιο μελαγχολική φωτογραφία που είδα στην ιστοσελίδα..............
5 κλικ θελω μαζι της και γινεται εξωφιλο
SilverPigeonS έγραψε:Το ότι δεν σκοτώθηκε την ώρα που κυνηγήθηκε είναι το μεγαλύτερο λάθος.
Αν το τραύμα της είναι σοβαρό, καλύτερα η ευθανασία. Αν όμως είναι υγιής η απελευθέρωση στο κατάλληλο μέρος είναι το πιο σωστό!

Άσχημο να βλέπεις αυτό το πουλί εγκλωβισμένο... :(
περσυ ειχα την ευκαιρια για κατι τετειο αλλα λογο του οτι δεν ηξερα που ειχε σκαγια το πουλι το σκωτοσα αμεσως γιαυτο τον λογο... οταν την καθαρισα που επεια σπιτι και ειδα οτι 1 σκαι ειχε πανω της ακριβος στην ακρη της 1 φτερουγας στεναχωρηθηκα που δεν την εβγαλα 5-6-16-26 φωτογραφιες "στημενες" ;)
ΡΕ ΣΩΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ,ΕΙΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ......ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ:D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris!129

καλλοοοοο γιατι οι :) πετου το τηλεφωνο μου και να με πιασει αυριο γιατι τωρα δεν εχω τηλ. εσπασα το εχτες στο κυνηγι!
εν να σου το στιλω σε πμ
sotiris!129

nature έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Πρώην μάστρου μου, ετέλιωσε το συμβόλαιο μου το περασμένο μήνα ;) ......περιμένω τωρά. Εντωμεταξύ, αφού έχεις τις γνώσεις και μιας και δεν φεύγεις που πάνω στα βουνά γιατί δεν ξεκινάς κάποια συλλογή για την φύση με θέμα το κυνήγι. Μετά μπορείς να τις αξιοποιήσεις και εμπορικά (ημερολόγιο, κάρτες κτλ). Ακόμα και συνεργασία με κάποιο περιοδικό; Βέβαια, εσύ ξέρεις καλύτερα απο μένα τι γίνεται στο χώρο σου απλά μερικές μου σκέψεις.
ε φιλε κανω το σαν χομπυ γιατι σαν δουλεια δεν εχει μελλον στην Κυπρο!
αλλα οταν δεν εχεις κονδυλι τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα, ηδη το κυνηγι ειναι ενα μεγαλο βαρος στα οικονομικα μου, ποσο μαλλον να ειμαι περυσοτερες απο 2 μερες πανω στο βουνο !
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Όντως έχεις δίκαιο για τα οικονομικά δυστυχώς. Από την άλλη, ένα κυνηγετικό ημερολόγιο με το εκάστοτε θέμα να είναι και το θήραμα της εποχής αξίζει να το σκεφτείς καλύτερα.

Σαν αναγνώστης του περιοδικού θα το αγόραζα με ευχαρίστηση αν συνοδευόταν στο περιοδικό όπως τα DVD (με μια πρόσθετη επιβάρυνση εννοείται). Αλλά και μεμονωμένη πιο ποιοτική έκδοση να γίνει, θεωρώ, ότι θα είναι κάτι συλλεκτικό που θα έχει ανταπόκριση. Απλά μια σκέψη.....

Καλό βράδυ από μένα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

sotiris!129 έγραψε:καλλοοοοο γιατι οι :) πετου το τηλεφωνο μου και να με πιασει αυριο γιατι τωρα δεν εχω τηλ. εσπασα το εχτες στο κυνηγι!
εν να σου το στιλω σε πμ
OK...ΤΟ ΠΗΡΑ
sotiris!129

ε φιλε αμαν σκεφτεις μονο οτι για να καμεις ετσι επαγκελμα Θελεις εξωπλισμο χιλιαδον ευρο τοτε θα αλαξεις γνομη!
τωρα θελω ενα φακο για την 1 που τες 2 φωτογραφικες μου για να βγαζω θηραμα απο υπερβολικα μακρια γιατι οι ευκαιριες να βγαλεις ενα θηραμα απο μακρια ειναι περισσοτερες, γιατι οι φακοι που εχω δεν ειναι επαρκεις και ειναι! και ενας τετειος φακος ειναι πανω κατω 1300 ευρο! και σκεφτου εχω τες φωτογραφικες που ειναι μια αλλη μεγαλη επενδυση και θελω μονο τους φακους! αλλα τα εξοδα ολη μερα πας τα βουνα πεζινες και εξοδα του αυτοκινητου κτλ κτλ
και ολα αυτα γιατι? για να εχεις 1 κλικ ΑΝ εισαι τυχερος! αν δεν εισαι αστα να πανε μπορει να φαεις μηνες και φωτογραφια να μεν φκαλεις! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 30 Νοέμ 2012, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε αμαν σκεφτεις μονο οτι για να καμεις ετσι επαγκελμα Θελεις εξωπλισμο χιλιαδον ευρο τοτε θα αλαξεις γνομη!
τωρα θελω ενα φακο για την 1 που τες 2 φωτογραφικες μου για να βγαζω θηραμα απο υπερβολικα μακρια υπερβολικα κοντα γιατι οι φακοι που εχω δεν ειναι επαρκεις και ειναι 1300 ευρο! και σκεφτου εχω τες φωτογραφικες που ειναι μια αλλη μεγαλη επενδυση και θελω μονο τους φακους! αλλα τα εξοδα ολη μερα πας τα βουνα πεζινες και εξοδα του αυτοκινητου κτλ κτλ
και ολα αυτα γιατι? για να εχεις 1 κλικ ΑΝ εισαι τυχερος! αν δεν εισαι αστα να πανε μπορει να φαεις μηνες και φωτογραφια να μεν φκαλεις! :lol:

ΣΩΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝ ΟΚ....ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ :P
99-494967 ΚΩΣΤΑΚΗΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”