sotiris!129 έγραψε:καλα ρε φιλε πεμας και εμας γιατι το πιστεφκεις τουτο με τες μπεκατσες υποστιριξε την γνωμη σου και εσυ, εγω λαλω οτι φετος ηταν παραπανω γιατι στες περιοχες που κυνηγω αλλες χρονιες εβρισκα 5 φετος ηβρα 10, και επειδή είμαστε μεγάλοι κυνηγοπαρεα και κυνηγαμε ολοι σε διαφορετικες επαρχιες ολοι ανεξερετος ειπαν πως ειδαν πολλες μπεκατσες!
και απο αναρτησεις αγνωστον μου απο το φορουμ το ιδιο ειδαν και αυτοι!
αρα τα επιχειρηματα μου εν τουτα εσενα?
Πάλι ξεφευγεις....το αν είχε μπεκατσες πέρσι ειναι άλλο και το ότι δεν συμφωνώ με τον αριθμό καρπωσης ειναι άλλο....!!!!!
Τα συμπεράσματα μου για το πόσες βλέπουμε και πόσες απο αυτές καρπωνομαστε τα έχω βγάλει, απο τα 10 χρόνια που την κυνηγώ σχεδόν αποκλειστηκά και πάλι ειναι τα δικα μου συμπεράσματα και τα οποία δεν θα κάτσω να τα αναλύσω σε εσένα.....
Θα αρκεστώ στα αποτελεσματα που με πάθος υποστηρίζεις και δικαίωμα σου και εσένα και του καθενός, απλά εσύ θα έπρεπε να είσαι πιο δεκτικός σε θέματα που μπορεί έστω και για μια στις χίλιες να ειναι λάθος...
11% δείγμα Αμμοχωστου = 0,84 ανα άτομο= 4322,64 Μπεκατσες!!!!!!!
12% δείγμα Παφου. = 0,25 ανα άτομο =1390,75 Μπεκατσες !!!!!!!!!
20% δείγμα Λάρνακας. = 0,26 ανα άτομο = 2412,54 Μπεκατσες !!!!!!!!
31% δείγμα λευκωσιας. = 0,37 ανα άτομο = 5318,01 Μπεκατσες
26% δείγμα Λεμεσου. = 0,49 ανα άτομο= 6144,60 Μπεκατσες.
Τώρα αν θεωρείς αυτούς τους αριθμούς σωστούς, εγώ δεν είμαι σε θέση να σου αλλάξω γνώμη και ούτε το θελω....αλλά να κτυπουντε περισσότερες στην Λαρνακα απο την Παφο!!!!..τότε κρίμα στα πετρέλαια γνωστού φίλου που κυνηγά μόνο μπεκατσα και κατα 90% των εξορμήσεων του στην Παφο......!!!!!!
Αλλα και τα Κοκκινοχωρια βλέπω μέχρι του χρόνου θα ειναι καλύτεροι μπεκατσοτοποι